sveiki man atveže VARTA LITHIUM PROFESONAL, norejau paklausti gal kas jas turi? ar man jos veiks 3-4metus? isidejau i meteo stoty.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lithium aa/aaa baterios, ilgiau veikia?
Collapse
X
-
Parašė transpondster Rodyti pranešimąličio AA privalumas pagrinde kai reikia daugiau galios, su maža galia talpa teoriškai labai panaši kaip įprastinių
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąkaip suprantu tik aš vienas turiu tokias baterijas, niekas dar nenaudoja Lietuvje
Ar laikys man 3-4 metus šitas:
Ant šito:
Comment
-
Klausdamas kolega praleidote daug duomenų. Pirmiausiai tai kad žinoti tiksliai kiek laikys tos batareikos, tai reikia žinoti a) Baterijų talpą (pasirodo tai yra 2900mAh) ir b) metrologijos stotelės suvartojamą srovės kiekį. Pastarojo tu nepateikei ir klausimas ar pateiksi, jei gamintojas to nenurodė specifikacijoje. Liko tik bandyti lyginti talpą su seniau naudotomis baterijomis. Pvz ENERGIZER E91 bateriju specifikacijoje minima ~3000mAh talpa jei jas iškraudinėsime 25mA srove, kas leidžia daryti išvada, kad jos net talpesnės ir Varta Lithium profesional. Pastaroji Energizer, beja, yra 2-3 kartus pigesnė.Paskutinis taisė mindogas; 2016.10.19, 14:45.
Comment
-
Parašė mindogas Rodyti pranešimąKlausdamas kolega praleidote daug duomenų. Pirmiausiai tai kad žinoti tiksliai kiek laikys tos batareikos, tai reikia žinoti a) Baterijų talpą (pasirodo tai yra 2900mAh) ir b) metrologijos stotelės suvartojamą srovės kiekį. Pastarojo tu nepateikei ir klausimas ar pateiksi, jei gamintojas to nenurodė specifikacijoje. Liko tik bandyti lyginti talpą su seniau naudotomis baterijomis. Pvz ENERGIZER E91 bateriju specifikacijoje minima ~3000mAh talpa jei jas iškraudinėsime 25mA srove, kas leidžia daryti išvada, kad jos net talpesnės ir Varta Lithium profesional. Pastaroji Energizer, beja, yra 2-3 kartus pigesnė.
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimątai ar 3 metai išlaikys?
Comment
-
Tai nėra tikros ličio baterijos kurių santykis dydis/energijos talpa yra geriausias. Tikra ličio baterija duoda 3V įtampą vienai celei čia tuo tarpu turime standartinę 1,5V. Todėl manau kad tai yra paprastos baterijos, kur gal kokių ličio dulkių ar ko ten įdėta ir sukurtas reklaminis pavadinimas. Nemanau kad jos labai skirsis nuo eilinių AA celių.
Comment
-
Parašė J.U. Rodyti pranešimąTai nėra tikros ličio baterijos kurių santykis dydis/energijos talpa yra geriausias. Tikra ličio baterija duoda 3V įtampą vienai celei čia tuo tarpu turime standartinę 1,5V. Todėl manau kad tai yra paprastos baterijos, kur gal kokių ličio dulkių ar ko ten įdėta ir sukurtas reklaminis pavadinimas. Nemanau kad jos labai skirsis nuo eilinių AA celių.
Comment
-
man atveže va tokias http://www.ebay.com/itm/Varta-6106-4...sAAOSwnFZXWG6K baterijas, ar čia tikrai ličio?. manes neapgavo? nes liet parduotuveje nuotraukoi buvo kažkokios baltos
ir ką reiškia prie kitu bateiju prierašas mignonPaskutinis taisė rroomask; 2016.10.22, 11:31.
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąman atveže va tokias http://www.ebay.com/itm/Varta-6106-4...sAAOSwnFZXWG6K baterijas, ar čia tikrai ličio?. manes neapgavo? nes liet parduotuveje nuotraukoi buvo kažkokios baltos
ir ką reiškia prie kitu bateiju prierašas mignon
Mignon=AA. Kitos dydžio įvardinimas.
Comment
Comment