Kas bent kiek mėgsta strategiją siūlau pažaist travian. Siaip zaidimas jau egzistuoja seniai, bet va vasaros pabaigoje buvo paleista ir lietuviška versija. Ką domina, užeikit: www.travian.lt
Na, a mano Paberzis ziu Taimiui ir kartmen sekasi geriau kiek na as menesiu veliau pradejau, nei atsidare serveris na, bet dabar smagu jau zaist ne tik pats gaunu i kaulus, bet ir kitiems duodu
Na, kitame raunde gal arciau supulsim ziu rimto alijanso korpuse isitaises antai as tokiam kiek juokingam uzeik ir pamatysi bet siaip savo teritorijoj su alijanso nariais atsiginam blogiuku ir patys pries kai kuriuos alijansus blogiecius lauziam na, tiksliau kazkodel fermos pradejo jungtis i alijansus. Is pagrindiniu mano fermu jau susidare du alijansai na, kol kas ir toliau juos reidinu is eiles, taciau jie gali ir supykt
Gerai, vaikai, žaidimas ne internete (bet įmesiu video čia). Call Of Duty 4:modern warfare. Žaidžiau COD1, žaidžiau COD2. Dabar nusimato Kalėdoms pasidovanot naują vaizduškę, RAM'o dasidėt ir tada savo psichiką žalot.
seip yra demo isejus versija, tad galiu pasakyti kad zaidimas nerealus Ir seip su 8800GTX nauji zaidimai yra COOL (pats neperseniausiai isidejau ja) Patarciau isigyti ja arba 8800GTX ultra, tiesa yra dar 1 nebloga VGA HD2900XT (ati) bet jei imsi tai imk ja su 1024 MB atmintim nes ji greitesne uz jaunesni savo broli nes turi GDDR4. Pagal dauguma expertu yra sudarytas geriausiu ploksciu sarasas:
1. Nvidia 8800GTX ultra
2. Nvidia 8800GTX
3. Ati HD2900XT 1024MB (kolkas yra 3 vietoje nes kaip visada Ati bugovi draivai taciau turi galimybiu issiversti i 2 vieta, tiesa reikalauja galingesnio maitinblokio nei virsuje esantys)
4. - 5. Nvidia 8800GTS 512MB ir Ati HD2900XT (su maziau MB ir GDDR3).
Seip cia yra tavo pasirinkimas , bet as siulyciau kaip ir mano 8800 GTX 768MB, nes ji zenkliai pigesne uz ultra greitumas apyligis, o lyginant su Ati HD2900XT reikalauja mazesnio maitinblokio, draivai laiku iseina, ir seip nasesne (tiesa pagal 3Dmarkt testus HD2900XT rodo kad geresne, taciau 3Dmarkt glaudziai bendradarbiauja su ATI tad siuo atveju juo nepasitikeciau). Del maitinblokiu tai 8800GTX reikalauja (naujesniu) 400 W o Ati HD2900XT 650 W cia minimaliai jei ka
Comment