Nu va, kad nelikčiau apsimelavęs
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žaidimai internete
Collapse
X
-
Senas zaidimas, bet jei kas jo nezaides - rekomenduoju. Uzkabliuoja. Pats vis po kazkiek laiko pasileidziu pazaisti:
http://www.xgenstudios.com/game.php?keyword=motherload
Esme labai greitai suprasite.gera gyventi gerai
Comment
-
stai as zaidziu futbolo menedzeri !!! prisijunkite ir jus http://www.soccerproject.com/spnewl_index.php
Comment
-
[QUOTE=vap;186289]Padidėja pro praėjusio treniruočių laikotarpio. Gal kas iš "miestiečių" komandą turi? Visai gal nieko būtų visiem į vieną nukeliaut .
Aš šiuo metu 2 lygoje žaidžiu ir gaila (vos tik pradėjęs žaisti buvau pirmoje, tačiau netyčia tą žaidėją panaikinau).[/QUO
uz koki kluba losi? as uz VDu istorikusKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Kaifas Rodyti pranešimąas ir pries puse metu zaidziau, labai greitai atsibodo,nes jokio realistiskumo nera.Jis tirkai neprilygsta tokiems kaip www.hattrick.org arba www.managerzone.com
Comment
-
Parašė Kaifas Rodyti pranešimąMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąuz koki kluba losi? as uz VDu istorikusP.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąŠiuo metu kažkur Ispanijos paskutinėse lygose maluosi Gal 5 ar 6 Šiaip value beveik 21 tad reiktų, ką nors Lietuvoje ieškoti.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąkokioj pozicijoj loshi? kompo komandoj? gal pasiimt tave i mano komanda :0 LT antra lyga ....tik value mazhokas tave
šiaip: http://www.cyberdunk.com/player.php?id=13308P.
Comment
-
Na ką kolegos, kadangi esu cekavas, tai prisireginau cyberdunke. Pasidalinsiu pradinuko patirtimi, jei jūs nieko prieš. Kompo valdoma komanda, ketvirtoj Bosnijos lygoj, kažkokiam kaime (Juršėniškės ar panašiai skamba). Alga 300 usd. (mokytojai ir tie daugiau gauna). Reitingas 17... liūdna...
P.S. Praeitą mačą sunešiojo 30 taškų, liūdna...
P.P.S. Ir aš vadinuosi suaugusiu, liūdna...
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNa ką kolegos, kadangi esu cekavas, tai prisireginau cyberdunke. Pasidalinsiu pradinuko patirtimi, jei jūs nieko prieš. Kompo valdoma komanda, ketvirtoj Bosnijos lygoj, kažkokiam kaime (Juršėniškės ar panašiai skamba). Alga 300 usd. (mokytojai ir tie daugiau gauna). Reitingas 17... liūdna...
P.P.S. Ir aš vadinuosi suaugusiu, liūdna...P.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNa ką kolegos, kadangi esu cekavas, tai prisireginau cyberdunke. Pasidalinsiu pradinuko patirtimi, jei jūs nieko prieš. Kompo valdoma komanda, ketvirtoj Bosnijos lygoj, kažkokiam kaime (Juršėniškės ar panašiai skamba). Alga 300 usd. (mokytojai ir tie daugiau gauna). Reitingas 17... liūdna...
P.P.S. Ir aš vadinuosi suaugusiu, liūdna...
cia kantrybes reikai
plius turiu savo komanda...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Kaifasgal yra kas losia Hattrick,jei taip,tai gal savo nikus galit numesti.Paziureciau gal bus kas is pazystamu.
P.S. sorry neitema klausimasKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Kaifasgal yra kas losia Hattrick,jei taip,tai gal savo nikus galit numesti.Paziureciau gal bus kas is pazystamu.
P.S. sorry neitema klausimasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNa ką manoji cyberdunk'o Jabloniškių komanda juda beprotybės link. Sudėtis: 4 PG, 2 SG, 2 SF, 1 PF, 0 C Dar pastačiau už 2 mačus po 500.P.
Comment
-
O aš su savo naująja ekipa 5as Lietuvoj Kolkas 3 pergalės iš 3 galimųMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment