[QUOTE=vap;186289]Padidėja pro praėjusio treniruočių laikotarpio. Gal kas iš "miestiečių" komandą turi? Visai gal nieko būtų visiem į vieną nukeliaut .
Aš šiuo metu 2 lygoje žaidžiu ir gaila (vos tik pradėjęs žaisti buvau pirmoje, tačiau netyčia tą žaidėją panaikinau).[/QUO
uz koki kluba losi? as uz VDu istorikus
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
as ir pries puse metu zaidziau, labai greitai atsibodo,nes jokio realistiskumo nera.Jis tirkai neprilygsta tokiems kaip www.hattrick.org arba www.managerzone.com
Šiuo metu kažkur Ispanijos paskutinėse lygose maluosi Gal 5 ar 6 Šiaip value beveik 21 tad reiktų, ką nors Lietuvoje ieškoti.
kokioj pozicijoj loshi? kompo komandoj? gal pasiimt tave i mano komanda :0 LT antra lyga ....tik value mazhokas tave
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Na ką kolegos, kadangi esu cekavas, tai prisireginau cyberdunke. Pasidalinsiu pradinuko patirtimi, jei jūs nieko prieš. Kompo valdoma komanda, ketvirtoj Bosnijos lygoj, kažkokiam kaime (Juršėniškės ar panašiai skamba). Alga 300 usd. (mokytojai ir tie daugiau gauna). Reitingas 17... liūdna...
P.S. Praeitą mačą sunešiojo 30 taškų, liūdna...
P.P.S. Ir aš vadinuosi suaugusiu, liūdna...
Na ką kolegos, kadangi esu cekavas, tai prisireginau cyberdunke. Pasidalinsiu pradinuko patirtimi, jei jūs nieko prieš. Kompo valdoma komanda, ketvirtoj Bosnijos lygoj, kažkokiam kaime (Juršėniškės ar panašiai skamba). Alga 300 usd. (mokytojai ir tie daugiau gauna). Reitingas 17... liūdna...
Rat.. Naujokai visi gauną algą 300.. ir reitingus turi 17.. o va linksmesnis dalykas, kad aš sėdžiu tokioj komandoje, kurią kartais sunešioja 100+ ir silpnesnės komandos Kažkoks komandos vadovas yra..
Nu tasi tik pradejai..uzhsiturbinsi tai paims kas nors geresnis. ash va Value 26 tuoj bus alga 1 nereikai algos jeigu bettint galima shaibu turiu 1.100.000 :0 treniruotem uzhtenka
cia kantrybes reikai
plius turiu savo komanda...
gal yra kas losia Hattrick,jei taip,tai gal savo nikus galit numesti.Paziureciau gal bus kas is pazystamu.
P.S. sorry neitema klausimas
i tema klausimas :0 na pats nezhaidziu , bet cyberdunke, Lt antroj lygoj yra hattrikeriu komanda
Comment