HAMMER, tau eina patekt į 3-ią, 4-ą ar 5-ą Lietuvos lygas? Man klaidą išmeta. Ir nuo ko žaidėjo vertė kyla? Maniškio vis dar nepasikeitė, nors ekipiruotės dėka padidinau pajėgumus ir laimėjom jau ne vienas rungtynes. Ir kaip treniravimas vyksta? Pasamdžiau trenerį, bet žaidėjo pajėgumai neauga. Ar jie padidės tik po tam tikro laikotarpio? Taip pat ar ekipiruotės pridedami rodikliai išlieka tol, kol ji naudojama, ar tai tėra vienoms rungtynėms ir panašiai? Kokioj komandoj tu žaidi, koks žaidėjas?
Kai nusiperki treneri treniruojami tie skill'ai kurie buvo parašyti ir rezultatas pamatomas po tų dienų kiek vyko treniruotės. Aš vis perku trenerius 3 dienom su 3x +2 skill'ais Beje statykit lažybose. Vakar iš 35K pasidariau 171,5K
P.S. ekipiruotė prie Value neprisideda
Kai nusiperki treneri treniruojami tie skill'ai kurie buvo parašyti ir rezultatas pamatomas po tų dienų kiek vyko treniruotės. Aš vis perku trenerius 3 dienom su 3x +2 skill'ais Beje statykit lažybose. Vakar iš 35K pasidariau 171,5K
P.S. ekipiruotė prie Value neprisideda
Jau nemažai išsiaiškinau. Tik dabar nežinau, kaip man patekt į Lietuvos lygą, bet kurią. Dabar esu pirmoj serbų lygoj. Gal neina pakeist lygos, kol nesibaigė kontraktas? Tokiu atveju reiktų laukt dar du mėnesius beveik...
Lažybose stačiau vakar pirmą kartą. Kadangi biudžetas leido pastatyt tik 210$, tai ir lamėjimas juokingai menkas
Eik į konfą, susirasi transferų skiltį ir susikurk temą apie save Gal kam patiksi ir priims Aš taip patekau į dabartinę komandą į pirmą LT lygą ir esu vienas lyderių turėdamas vieną mažiausių Value (18,7) Tik va komandos vadovui sunkokai sekasi styguot žaidimą Na bet gaunu 1000 per dieną ir 500 už pergalę ir daug žaidimo laiko tai laimingas kolkas sėdžiu
Mano žaidėjas antrose iš eilės rungtynėse tapo MVP, o vakar sužaidė nerealias varžybas. Per 12 min. įmetė 29 tšk., atkovojo 14 kamuolių ir atliko 10 asistų.
Net nepradekit linege 2, nes tai belekoke liga. Geriau kokį travianą paloškit, nors mažiua laiko atims, ir jei dirbat prie pc ir turit internata pats tas traviana yra www.travian.com
Net nepradekit linege 2, nes tai belekoke liga. Geriau kokį travianą paloškit, nors mažiua laiko atims, ir jei dirbat prie pc ir turit internata pats tas traviana yra www.travian.com
Aš neturiu internato tai aš negalėsiu pažaisti ?
„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment