Tai pasirinkau prioritetus, bet ten kaip ir errora meta, kad manes dar niekur nepriims žaisti. ( beje tika prisireginau )
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žaidimai internete
Collapse
X
-
Parašė Bizkit-D Rodyti pranešimąTai pasirinkau prioritetus, bet ten kaip ir errora meta, kad manes dar niekur nepriims žaisti. ( beje tika prisireginau )Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
HAMMER, tau eina patekt į 3-ią, 4-ą ar 5-ą Lietuvos lygas? Man klaidą išmeta. Ir nuo ko žaidėjo vertė kyla? Maniškio vis dar nepasikeitė, nors ekipiruotės dėka padidinau pajėgumus ir laimėjom jau ne vienas rungtynes. Ir kaip treniravimas vyksta? Pasamdžiau trenerį, bet žaidėjo pajėgumai neauga. Ar jie padidės tik po tam tikro laikotarpio? Taip pat ar ekipiruotės pridedami rodikliai išlieka tol, kol ji naudojama, ar tai tėra vienoms rungtynėms ir panašiai? Kokioj komandoj tu žaidi, koks žaidėjas?Paskutinis taisė Aš; 2007.06.30, 20:44.
Comment
-
Aš
Kai nusiperki treneri treniruojami tie skill'ai kurie buvo parašyti ir rezultatas pamatomas po tų dienų kiek vyko treniruotės. Aš vis perku trenerius 3 dienom su 3x +2 skill'ais Beje statykit lažybose. Vakar iš 35K pasidariau 171,5K
P.S. ekipiruotė prie Value neprisidedaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAš
Kai nusiperki treneri treniruojami tie skill'ai kurie buvo parašyti ir rezultatas pamatomas po tų dienų kiek vyko treniruotės. Aš vis perku trenerius 3 dienom su 3x +2 skill'ais Beje statykit lažybose. Vakar iš 35K pasidariau 171,5K
P.S. ekipiruotė prie Value neprisideda
Lažybose stačiau vakar pirmą kartą. Kadangi biudžetas leido pastatyt tik 210$, tai ir lamėjimas juokingai menkas
Comment
-
Eik į konfą, susirasi transferų skiltį ir susikurk temą apie save Gal kam patiksi ir priims Aš taip patekau į dabartinę komandą į pirmą LT lygą ir esu vienas lyderių turėdamas vieną mažiausių Value (18,7) Tik va komandos vadovui sunkokai sekasi styguot žaidimą Na bet gaunu 1000 per dieną ir 500 už pergalę ir daug žaidimo laiko tai laimingas kolkas sėdžiuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Net nepradekit linege 2, nes tai belekoke liga. Geriau kokį travianą paloškit, nors mažiua laiko atims, ir jei dirbat prie pc ir turit internata pats tas traviana yra www.travian.comPaskutinis taisė Kartmen; 2007.08.16, 21:57.Life is a game that no one wins
Comment
-
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąNet nepradekit linege 2, nes tai belekoke liga. Geriau kokį travianą paloškit, nors mažiua laiko atims, ir jei dirbat prie pc ir turit internata pats tas traviana yra www.travian.com„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Kaifas Rodyti pranešimąTai foto imesk kad tiek surinkai,nes as irgi, bet kokius skaicius galiu surasyti ir pasakyti, kad tiek surinkau
Comment
Comment