Parašė vap
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žaidimai internete
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
http://www.fxnetworks.com/shows/orig...ield/main.html
http://www.bbc.co.uk/drama/spooks/games/index.shtml <- cia yra geru bet reik uzsiregistruot.
Comment
-
Siandien ziurejau BBC "Next generation" (na nesvarbu ) ir ten rode viena internetini zaidima pavadinimu "Second life". Kaip supratau, jame gali kurti savo nauja gyvenima internetu. Ale Sims'ai (kazkas panasaus). Ir kazkuom panasus I RPG zaidima L2 ar WoW, bet cia jau tiesiog kuri savo issvajotaji gyvenima. (na kazkas tokio). Kas labiausiai suintrigavo tai, kad galima pasidaryti grynuju pinigeliu is to (pvz. pardavineti NT(jei gerai supratau)).
Didesnes info neturiu, Bet gal vienas is jusu turi ? Nes siaip tai tikrai sudomino, ir domesiuos tol, kol nepamatysiu kainos uz ta zaidima
P.S.
Cia ant greituko:
Second Life is a 3-D virtual world entirely built and owned by its residents. Since opening to the public in 2003, it has grown explosively and today is inhabited by a total of 1,774,387 people from around the globe.Paskutinis taisė Bizkit-D; 2006.12.03, 21:21.
Comment
-
Žaidimas, registravimasis Frype, bandau laimėti ipod'ą
Sveiki,
tai va, siandien draugas parase man zinute, kad yra toks puslapis frype.lt, cia jis tarptautinis, kaip manau siuo metu save populiarina. Esme tokia, vyksta zaidimai, jame galima laimeti ipod, usb stick'a. Esme ta kad reikia siusti pakvietimus is savo accounto, tada tau taskai eina kai prisiregistruoja. Si akcija vyksta ne pirma karta, tas draugas laimejo 1 ipod ir viena usb sticka. Ir jus galit dalyvaut. Taskai taip pat eina jei tavo pakviestieji kvieciasi toliau, tai gaunasi kaip medis . Jei kas norit prisideti ar padeti man laimeti ka nors, tai atsiuskit PM savo emaila, atsiusiu jum pakvietima. Tada gal laimesiu. Dabar esu 5 vietoj, bet zaidimas prasidejo tik siandien, o vyks savaite. Manau daugelis busit apie si projekta jau girdeje. Tikrai jusu neverciu ir nereikia stumt, kad cia nesamone. Kiekvienas pasirenka pats ka nori, gyvenam lyg ir demokratiskoje valstybeje.
Aciu uz supratinguma
Comment
-
Sveiki,
tai va, siandien draugas parase man zinute, kad yra toks puslapis frype.lt, cia jis tarptautinis, kaip manau siuo metu save populiarina. Esme tokia, vyksta zaidimai, jame galima laimeti ipod, usb stick'a. Esme ta kad reikia siusti pakvietimus is savo accounto, tada tau taskai eina kai prisiregistruoja. Si akcija vyksta ne pirma karta, tas draugas laimejo 1 ipod ir viena usb sticka. Ir jus galit dalyvaut. Taskai taip pat eina jei tavo pakviestieji kvieciasi toliau, tai gaunasi kaip medis . Jei kas norit prisideti ar padeti man laimeti ka nors, tai atsiuskit PM savo emaila, atsiusiu jum pakvietima. Tada gal laimesiu. Dabar esu 5 vietoj, bet zaidimas prasidejo tik siandien, o vyks savaite. Manau daugelis busit apie si projekta jau girdeje. Tikrai jusu neverciu ir nereikia stumt, kad cia nesamone. Kiekvienas pasirenka pats ka nori, gyvenam lyg ir demokratiskoje valstybeje.
Aciu uz supratinguma
Comment
-
Esu kažkada žaidęs vieną krepšinio menedžerį, patiko jis man, bet po kurio laiko žlugt pradėjo ir išėjau O dabar neseniai viename forume aptikau naują menedžerį. Iš pradžių nelabai sudomino, bet va po poros savaičių prie jo esu prilipęs panašiai kaip prie Hattrick'o Siūlau mėgstantiems sporto menedžerius jį išbandyti:
http://www.cyberdunk.com/?ref=4363
Susikuriate žaidėją ir su juo pradedate karjerą. Varžybos vyksta kas naktį, tik yral aisvų dienų kuriomis galite ilsėtis arba žaisti 1on1 turnyruose. Kasdien gaunate algą iš komandos bei bonusus už pergales. Už šiuos pinigus galite samdytis trenerius, treniruojančius įvairius Jūsų įgūdžius. Taip pat galite dalyvautį lažybose. Forume galite ieškotis sau naujos komandos (iš pradžių tikriausiai pateksite į PC valdomą ekipą ir gausite mažą algą). Va aš pats šiandien pasirašiau kontraktą su lenku. Iškart gavau 5000 už sutarties pasirašymą ir alga kasdienė šoktelėjo beveik 2 kartus Na žaidimas gan platus ir tikrai įdomu žaisti Taip pat turėdami cyberpointų galite susikurti daugiau žaidėjų arba savo komandąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
/\
The userbase has had several very interesting changes in the last week:
Top 10
Lithuania 2,128
China 846
USA 805
Estonia 776
Latvia 426
Turkey 311
Romania 304
Australia 289
Poland 266
United Kingdom 264
A quick note for Lithuania who has just been amazing we never expected this.Paskutinis taisė Aš; 2007.06.23, 13:40.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą/\
Sužinos žaidimo kūrėjai kas yra krepšinio šalisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą/\ o aš niekaip negaliu susikurt lietuviško žaidėjo, visi išgraibstyti Net nepadoriai ten mūsų gausuMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Bizkit-D Rodyti pranešimąSu tokia lietuvių dauguma, gal žaidimą išvers į lietuvių kalbą. visai būtu neblogai manauMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Jei susidarys didesnis susidomėjusių forumiečių būrelis gal temą susikurt reikės? Pasidalinsim sezonų eigoje pasiekimais, gerais pasiūlymais lažybose ir t.t. Va pvz vakar pastačiau visus turėtus ~3600 už vieną Lietuvių ekipą ir šiandien pasiemiau ~15000 Kolkas dar yra nemažai skylių lažybose, reik naudotis Už 8000 nusipirkau trenerį 3 dienom neblogą, o likusius 7000 pastačiau lažybose su kofu ~4Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKaip suprast? LT tautybės jau net rinktis neduoda?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąDuoda, tik negalima daugiau kaip trijų tokių pačių žaidėjų sukurt, tai ieškojau dar neužimto lietuvio Va, dabar prie jokios lygos nemoku prisijungt Ir dar mano žinutės į jų forumą niekaip neina nusiųstMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment