Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
    Čia gal biškį ne į temą, bet...
    Turiu flasha 4GB "Sandisk Cruzer Micro", paskutiniu metu jo neatidaro ir prašo jį suformatuoti. Formatuojant išmetama lentelė "Windows was unable to complete format", bet kokiu variantu ar būtų NTFS, FAT32 sistema. Kaip jį suformatuoti, kad veiktų?

P.S Prieš "sugedimą" buvo naudotasi "ReadyBoost" sistema. Gal nuo to čia kažkas ne taip?
    Pabandyk formatuoti su disko tvarkymui skirtais įrankiais:
    Control Panel/Administrative Tools/Computer Management/Disk Management (nuoroda dešinėje pusėje, čia jei Windows 7)

Greičiausiai tavo USB atmintinėje nėra pagrindinio skirsnio (Primary partition), tad ties atmintine turėtum matyti juodos spalvos zoną (Unallocated space).
    Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Man su viena iš SD kortelių taip pat nutiko. Guli dėžutėj, nes nieko negaliu padaryti nė viename kompiuteryje.
      N N N

Comment

Intel Core Quad Q6600
        Ram 2gb
        GeForce GTX 280
        HDD 1Tb
        Vaizduoklis LG 21'
        Windows 7

nezinau cia gerai ar blogai

Comment

Viskas priklauso nuo to, kam tu jį naudoji
          N N N

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
            Pabandyk formatuoti su disko tvarkymui skirtais įrankiais:
            Control Panel/Administrative Tools/Computer Management/Disk Management (nuoroda dešinėje pusėje, čia jei Windows 7)

Greičiausiai tavo USB atmintinėje nėra pagrindinio skirsnio (Primary partition), tad ties atmintine turėtum matyti juodos spalvos zoną (Unallocated space).
            /\ Ačiū už pagalbą, veikia!

Comment

Nežinau, ar į temą, bet iškilo bėda. Diske (dvd) turiu failą, kurio dydis apie 2,5 gb. Turiu jį nukopijuoti į kietą diską, bet nepavyksta, nuskaičius 40 proc. užlūžta. Klausimas toks, ar tai susiję su tuo, kad kompiuteryje yra tik 2gb atminties ? Ar bėda dvd disko, įrašyme?

Dėkui už nuomones
              N N N

Comment

Greičiausiai bėda bus dėl disko įrašymo. Aš tai dar pabandyčiau pasidaryti to disko image'ą (t.y. *iso failą). O tada įdėti (mount) jį į virtualų įrenginį (fantom cd, magic disc ar panašiai). Ir jeigu jau duos pasidaryti virtualų diską, tai duos nukopijuoti ir tą didelį failą.
                Paskutinis taisė le bronius; 2010.04.09, 13:55. Priežastis: nerišlus sakinys
                Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Bandžiau daryti kopiją, bet rezultatas tas pats. Nustoja kopijuoti ties ta pačia riba ir meta erorą. Na, perrašyti diską ne bėda, įdomu tik buvo, ar yra ryšys tarp kompiuterio atminties ir failo dydžio.
                  N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                    Na, perrašyti diską ne bėda, įdomu tik buvo, ar yra ryšys tarp kompiuterio atminties ir failo dydžio.
                    O tai kur tavo manymu tas ~0,5Gb turėtų pasidėti kietajame diske?

Comment

Žiūrint, kokią tu atmintį turi omenyje. Jei tu apie RAM'us, tai failo dydis ir ram'ų skaičius nesusijęs. Jis tikrai nepompuoja failo į laikinąją atmintį. O jeigu tu apie kieto disko vietą, tai jei jame tik 2 GB, tai tu į ji niekaip neįkiši daugiau, nei 2 GB. Be to tu turi gauti ir perspėjimo žinutę, kad per mažai vietos diske.
                      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Na, kietasis diskas yra 1 Tb, aš kalbu apie atmintį (DDR2)

Žodžiu, čia tas atvejis, kai kartą metuose iššauna lazda
                        N N N

Comment

Tai tuomet tinka mano atsakymas aukščiau... t.y. nesusiję... pas mane irgi 2GB DDR2, esu pompavęs ir didesnių failų, po 4 GB...
                          Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Ar kietasis diskas FAT ar NTFS formatavimo?

Comment

NTFS, o windows XP 64 bit'ų
                              N N N

Comment

Tada nezinau kame saknys Dar gali pabandyti surface scan padaryti, gal bad clusteriu atsirade, dar koki chkdisk praleisti.

Comment

Sveiki. Ar galėtumėte man, kaip humanitarui, labai paprastais žodžiais paaiškinti, kas tas CRM (dar paprasčiau nei wikipedijoje)? http://lt.wikipedia.org/wiki/CRM
                                  Domintų kas tai yra, kam jo reikia ir kokia iš to nauda?
                                  Dar pasikartosiu — labai elementariais žodžiais, tarsi 5 metų vaikui
                                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

manau, kad čia pakankamai aiškiai išdėstyta:
                                    http://www.verslobanga.lt/lt/leidiny.../4457427935bb9

Comment

Maniskis TOSHIBA

Intel® Core™2 Duo processor T5550 2x1.83 GHz
                                      Ram -2,048 MB
                                      hardas 200 + 250GB
                                      vaizdo ploskte-ATI Mobility Radeon™ HD 3470 supporting HyperMemory™ technology
                                      memory amount : 256 MB
                                      ir smulkmenos korteliu skaitytuvas ,bluetooth...
                                      Paskutinis taisė Sefas210; 2010.06.11, 14:49.
                                      Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Po trijų su puse metų nusprendžiau atsinaujinti laptop'ą. Savo seną 15" MacBook Pro pakeičiau į prieš savaitę atnaujintą 13" MacBook Pro.

Tech duomenys:

13-inch
                                        2.3GHz dual-core Intel Core i5
                                        RAM: 4GB 1333MHz
                                        HDD: 320GB 5400-rpm1
                                        Intel HD Graphics 3000
                                        Built-in battery (7 hours)
                                        Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

Comment

Gal kas parduotų seną kompiuterį? Svarbu, kad neturėtų "lietuviško" raidyno. Jeigu būtų "smetoniškas" ir dar mediniame korpuse, sumokėčiau kaip už naują.

Comment

Working...
                                          X