Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė qwe Rodyti pranešimą
    Sveiki. Gal man, kaip nepakankamai besigaudančiam tuose OS labirintuose, galėtumėt bent jau trumpai paaiškinti tuos 32 ir 64 bitu sistemų reikaliukus? Arba tiesiog patarti, kurią versiją, jūsų nuomone, būtų geriau susidėti, 32 ar 64? Geležiukas amd x3, 4gb ramo. Tai kaip suprantu norint išnaudot visus ramus reiktų dežikėj įkurdinti x64 sistemą, bet man įdomu ar nebus nesuderinamumų su senesnėm programom ar tiesiog sena įranga(printeris ir tt) ar nebus bedų su draiveriais.
    Anksčiau tai buvo problema su programų suderinamumu x64 sistemoj. Dabar dauguma programų jau turi ir 64 bitų versijas. tiesiog reikia atsinaujint visą savo soft'ą
    Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
      Ei žmonės, gal kas žinot kaip atsikratyti AutoRun.Agent.TG worm?
      Dar pagalvojau, dėl ko taip gali būt, kad grįžta tas wormas. Tai galima priežastis tavo tinklas, kuriame esi pasijungęs. Jeigu esi susijungęs su keliais kompais į tinklą ar pan. Tai jei pas ką nors iš tinklo netvarkingas kompas užkrėstas tuo worm'u, tai jam labai paprasta migruoti. o jeigu dar pas tave išjungta ugniasienė, tai...
      P.S. o bandymas valyti užkrėstą ir (ap)ėstą kompą su removal tool'ais tai tik kova su vėjo malūnais. jeigu ir išvalysi, tai kompas liks pažeistas. Vienintelis sprendimas - format.
      Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
        Turbut PC nepavelka Vistos ar 7 delto ir nemegsti.
        Nepavelka ir greitu metu nežada pavilkti. Vistos interfeisas ir "apetitas" kompo resursams nepatinka. O septinti gal ir geras daiktas, tik priprasti reikia.

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
          Ei žmonės, gal kas žinot kaip atsikratyti AutoRun.Agent.TG worm? Jis uždaro bet kokią potencialią programą galinčią jį pašalinti, uždaro task managerį, uždaro browser'į jeigu googlėje bandai ieškoti pagalbos. Windows'ų perinstalaivimas su disko formatavimu irgi nepadeda, jis sugrįžta į C diską, net jeigu kituose diskuose nieko neatidarinėju...
          Nu zinok turejau tokia beda taciau gan greitai isprendziau, pas mane win7x64 (jei naudoji xp turbut nepades mano budas nes xp jei neorginalus neiseina) ogi atsisiunciau microsofto nemokama antivirusine (microsoft security esentials) susiinstalinau, wormo deka ji neatsinaujino o vat paemiau ir parsisiunciau atnaujinimus is interneto pats atnaujinimus suiinstalinau praskanavau ir sugaudziau as ji. Tiesa buvo keli atvejai kai reikejo naudotis task manager pagalba kad atidaryti failus. Kas svarbiausia jei turi USB raktus patarciau juos suformatuoti ir paskui persiskanuot nes pagrinde ten laikos.

Comment

Padėkit kompiuteristai Kaip pasharint ram'u vaizdo plokštej ? Žinau,kad yra tokia galimybė ir mano vaizdo plokštė ta priimtū,bet kokiu būdu tai padaryt?

Comment

Čia tikriausiai per BIOS'us reikia eiti. Ne kiekviena vaizdo plokštė gali naudotis ram'ais. Tavo gal nešiojamas?
              Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Jo per bios,nesiojamas,maniske gali,bet nezinau kaip :/

Comment

šiaip tai turėtų pasiimti kiek reikia ramų automatiškai. nebent padaryta disabled. kiekvieni bios'ai skirtingi, tiesiog reikia eit ir ieškot per nustatymus.
                  Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė Kirkas Rodyti pranešimą
                    Jo per bios,nesiojamas,maniske gali,bet nezinau kaip :/
                    Ramai savaime užsikelia. Tiesiog power options high performance pasidaryk. Jei žaidimam reikia

Comment

Čia gal biškį ne į temą, bet...
                      Turiu flasha 4GB "Sandisk Cruzer Micro", paskutiniu metu jo neatidaro ir prašo jį suformatuoti. Formatuojant išmetama lentelė "Windows was unable to complete format", bet kokiu variantu ar būtų NTFS, FAT32 sistema. Kaip jį suformatuoti, kad veiktų?

P.S Prieš "sugedimą" buvo naudotasi "ReadyBoost" sistema. Gal nuo to čia kažkas ne taip?

Comment

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
                        Čia gal biškį ne į temą, bet...
                        Turiu flasha 4GB "Sandisk Cruzer Micro", paskutiniu metu jo neatidaro ir prašo jį suformatuoti. Formatuojant išmetama lentelė "Windows was unable to complete format", bet kokiu variantu ar būtų NTFS, FAT32 sistema. Kaip jį suformatuoti, kad veiktų?

P.S Prieš "sugedimą" buvo naudotasi "ReadyBoost" sistema. Gal nuo to čia kažkas ne taip?
                        O ant kito kompo bandei? Jei kitam kompe viskas gerai, tai reiškias kad pas tave kažkas su driveriais ne taip. Uploadink juos.
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                          O ant kito kompo bandei? Jei kitam kompe viskas gerai, tai reiškias kad pas tave kažkas su driveriais ne taip. Uploadink juos.
                          Visur tas pats, "...unable...", net ir ant kitų PC.

Comment

Kokiu formatu jis buvo naudojamas anksčiau?
                            Kiek teko girdėti, USB flash'ų NTFS formatuoti nepatartina. Dėl gerokai didesnio perrašymų skaičiaus (lyginant su FAT), flash atmintis susidėvi žymiai greičiau: http://blogs.chron.com/helpline/arch...ormat_for.html

Comment

Visur tas pats, "...unable...", net ir ant kitų PC.
                              Pabandyk tada užeit į gamintojo svetainę. Gal ten rasi daugiau pagalbos ar kokį draiverį, nes aš tai nežinau ką daugiau pasiūlyti Nebent kas kitas iš forumiečių turi kitų minčių.

Miestai.net FB

Comment

Kokis buvo anksčiau, net nesidomėjau, nes nebuvo reikalo. Bet išviso bet kokiu variantu ar tai būtų NTFS ar FAT rašo, kad unable ir ką nori tą daryk.

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                  Pabandyk tada užeit į gamintojo svetainę. Gal ten rasi daugiau pagalbos ar kokį draiverį, nes aš tai nežinau ką daugiau pasiūlyti Nebent kas kitas iš forumiečių turi kitų minčių.
                                  Siunčiau 2 draiverius, t.y "Launchpad U3 remove" ir atitinkamai install. Abiejuosie variantuose kai užkrauna 30 proc. Windows 7 rašo, kad "Launchpad removal (arba install) program has stopped working".

Comment

Parašė le bronius Rodyti pranešimą
                                    Dar pagalvojau, dėl ko taip gali būt, kad grįžta tas wormas. Tai galima priežastis tavo tinklas, kuriame esi pasijungęs. Jeigu esi susijungęs su keliais kompais į tinklą ar pan. Tai jei pas ką nors iš tinklo netvarkingas kompas užkrėstas tuo worm'u, tai jam labai paprasta migruoti. o jeigu dar pas tave išjungta ugniasienė, tai...
                                    P.S. o bandymas valyti užkrėstą ir (ap)ėstą kompą su removal tool'ais tai tik kova su vėjo malūnais. jeigu ir išvalysi, tai kompas liks pažeistas. Vienintelis sprendimas - format.
                                    Su flashų bėdom nesusidūriau, tad nepatarsiu, bet su tokiais virusais kaip tik reikia naudotis visų pirma removal tool'ais, pvz.dr.web cureIT, savaime aišku atjungus tinklą, arba jei win visai apgraužti, galima naudot bootinimą iš CD, kaip pvz Avira Rescue CD. O tada format C: ir nauja instaliacija. Niekada tvarkydami užkrėstą kompą neformatuokit tik C disko neišsivalę virusų iš viso kompo.

Comment

Siunčiau 2 draiverius, t.y "Launchpad U3 remove" ir atitinkamai install. Abiejuosie variantuose kai užkrauna 30 proc. Windows 7 rašo, kad "Launchpad removal (arba install) program has stopped working".
                                      Jei draiverių atnaujinimas nepadeda, tai gali mest lauk tą USB, nes čia tada nebe draiverių, o pačios atmintinės problema Nebent gali dar bandyt per Control panel -Add new hardware, bet nemanau kad ir tas suveiks.

Miestai.net FB

Comment

Kokis buvo anksčiau, net nesidomėjau, nes nebuvo reikalo. Bet išviso bet kokiu variantu ar tai būtų NTFS ar FAT rašo, kad unable ir ką nori tą daryk.
                                        Aš turėjau omenyje tai, kad jeigu jis anksčiau buvo formatuotas NTFS, galėjo dėl to susidėvėti.

Comment

Ech, kaip gaila atsisveikint...

Comment

Working...
                                          X