Parašė umbrella
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo kompiuteris
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą"Per žiauriai", jei nežiūrėsim į tai kaip į humorą (toks jau tas mano humoro jausmas). Akvilė ant manęs nepyks, aš žinauMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Apple 30" monitoriu namie pasijungtMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
aš naudoju (prieš metus ir džiaugiausi šiuo daiktu ) HP Pavilion dv5000, Intel Core Duo, 2 GHz, 120 Gb, 1 Gb RAM, GeForce GO 7400 vaizduškė su 128 Mb ramo berods. Mažai ramų Vista sunkokai sukasi....
Į žmones einu (kaip kad Mantaz sako ) ir į kelionę leidžiuos su Asus A639, 416 MHz, 64 Mb RAM, 1 Gb ROM , GPS Kai yra 1 Gb "kietasis diskas" ir kortelės pašalinės praktiškai nereikia, o ir baterija laiko tikrai ilgai.
Dar ant stalo vietą užima senukas P4 1.5 GHz su tokio pačio amžiaus DIDELIU (ne įstrižainės prasme ) Samsung CRT monitorium . Kiek pamenu, yra 120 + 20 Gb hardukai, kurie naudojami tik video perk4limui iš kameros. Kiek ramų ir kokia vaizduškė, atmintis jau "nebeveža"
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąKažkaip sunku patikėt, kad mergina taria tokius žodžius kaip „hardas“ ir „vaizduškė“Linkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip manot, kokį priešdėlį reiškia raidė "H"? Hercogazai? Nesileiskit maustomi merginos, ji tik daugiau mažiau bando rašyt ką girdėjo parduotuvėj blink blinkLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąKabinejies?? na pirstai atbulai deliojasi.... Arba galva nebemasto... ir pasiraso tada visaip nei siaip nei taip
Nenukrypkim nuo temos
Comment
-
Intel C2D 6400, 2GB, 256MB 76GT, 320GB SAMSUNGOur deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Mano augintinis.
Procesorius: AMD Athlon XP 2500+
Memory: 512mb RAM
HDD: 80 GB
Video: GeForce MX 440 128 MB with AGP8x
Monitorius: Samsung SyncMaster 755DFX
Garsas: AC97
CD: LG GSA-H42LBLK DVD+/-RW, LightScribe„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąCia maniskio spec. :
Procesorius: AMD Athlon 64 X2 Dual core 4200+
Memory: 3072mb RAM
HDD: 700 GB
Video: MSI Radeon XL800 512 mb
Monitorius: Samsung SyncMaster 920N
Garsas: 5+1 creative
(metu senumo, planuoju keist vaizduske i 8800 (kai dar biski atpigs))Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąManiškis pats save fotkinasi
Man rodos, kad mano sesės toks pat bent jau dizainas
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąNir_rimc, kam tau tokio zveries reikia?Kam tau tokio hardo, tiek ramo? :OOO
O RAM'o per daug niekada nebuna, kaip ir HDD.Jedi power!
Comment
-
Seip ne prie meno bet del zaidimu Pats konstruktorium dirbu, bet darbo namuose beveik nedarau bet vat pazaidziu rinkaus del 2 zaidimu bet jauciu kai jie iseis tada teks vaizdo korta ir keist i 8800, seip sie zaidimai vadinas (Unreal Tournament III ir Crysis), o dabar testuoju 1 (turiu ji) irgi kuris labai reikalauja daug resursu vadinasi "World in Conflict" jei norit pasiziurekit i ji : http://www.worldinconflict.com/trailer.html
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąManiškis pats save fotkinasi http://foto.terpe.lt/inkelti/20070726/Picture%20006.jpg
Comment
Comment