Mano stacionarus.
AMD Duron 3200 Mhz, 512 Mb, 80 Gb, ATI vaizdo plokštė (sako geresnė nei GeForce, nes rečiau "pakimba", bet man ir anas kompas su GeForce nebuvo "pakibęs" ), beje, dar monitorius - LG flatron 17".
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Savajį kompą pirkau šio gruodžio pradžioj, mokėjau 1200Lt be monitoriaus (jį turiu jau nuo seniau). Dabar stovi kambary nenaudojamas AMD Athlon 1600+ (apie 1100 Mhz), 256 Mb, CD-RW, 60 Gb, bet niekas neperka
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
atsinaujinau ir aš per kalėdas celeron 3,07 Ghz, 512 ramų, 256 mb radeono vaizdas, dvd-rw drive, hdd 160Gb, windowsai ir wordas originalūs, net lipdukai ant dėžės yra
Procesorius: Intel celeron 300 mHz
Hardas:40gb seagate+80gb maxtor
Ramas:160 mb
Vaizdo plokste:kazkokia geforce 6 metu senumo
Garso plokste:creative 9 metu senumo
Cd-rom:Lg cd-rom 52x
Monitorius:Sony trinitron multiscan 100es
Kompas tuoj sves garbinga 10 metu jubilieju
Na priekaistu kompui nepradesiu vardint nes jau patys paskaite matot kas cia per "erzilas".Prasau tevu, kad nupirktu nauja, bet jie mieliau perka broliui laptopus...Internetas greitas ivestas, taciau ant tokio sukriosusio senuko tai tiek ir to greicio jauciasi...Vienu metu galima naudotis skype,ka nors siust su emule ar soulseeku ir skaityt miestai.net .Tikiuosi mano mylimasis turbokompiuteris tuoj keliaus pas kompu dieva, o as gausiu nauja.
Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
atsinaujinau ir aš per kalėdas celeron 3,07 Ghz, 512 ramų, 256 mb radeono vaizdas, dvd-rw drive, hdd 160Gb, windowsai ir wordas originalūs, net lipdukai ant dėžės yra
Panasus musu kompai, tik pas mane procesorius silpnesnis.
Comment