Ar Jūsų televizijos operatorius teikia paslaugą matyti TV3 bei TV6 HD formatu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
HD televizija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąJei 4K pas tave rodo, kaip tu priemi TV signalus? Citata iš interneto – 1080p Netflix eats around 4 GB/h, that jumps to 20–30 GB/h with 4k. Gaunam apie 500 MB per minutę arba 8,3 MB/s arba 66,7 Mbit/s. Per TV antena tiek neturėtų pavežti?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąVisiškai nereikalinga tema. Juk yra tema "Televizija", ten jau pasireiškė kas norėjo. O matančių HD kanalus pastoviai daugės.
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąsukurkite tema 4k televizija europoje ar yra bent du kanalai
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąLaisvės TV bus 4K.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Jie jau dabar į Youtube gali kelti 4K raiškos video. Bet kažkodėl nekelia.Paskutinis taisė Lettered; 2018.01.04, 16:17.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nes nėra didelio poreikio. 4K reikalinga tik žiūrint iš nedidelio atstumo į labai didelį teliką.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimą
kada? po 6-10metu?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Jie jau dabar į Youtube gali kelti 4K raiškos video. Bet kažkodėl nekelia.
2018 pradedam nuo naujo žingsnio. Nors čia jau ne žingsnis, o labiau šuolis.
Nuo balandžio „Laisvės TV“ turės savo namus. O namuose bus viskas, ko reikia moderniai televizijai – multifunkcinė TV studija, kurią pritaikysime savo ir Lietuvos Youtuberių reikmėms ir pilnai sukomplektuotos 4K kameros. Kol vienos televizijos dar kapanojasi SD liūne, o kitos drąsina save žengti į HD, mes būsime pirmieji, kurie pradės transliuoti 4K. Sveiki atvykę į ateitį.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Aš asmeniškai tai nematau skirtumo, esmė, kad laidos bus transliuojamos 4K, ar TV, ar Youtube, ar iš USB rakto. Man skirtumo nėra, bet kuris dabar išmanesnis televizorius, leidžia žiurėti, DVB-C, DVB-T, DVB-S, Stream, Youtube ir t.t. Dėl transliavimo šaltinio, aš neskirstau laidų. Ar jūs manote, kad reikėtų sakyti tai yra palydovinės laidos, tai yra kabelinės laidos, tai yra internetinės laidos, tai yra nemokamos antžeminės laidos ir t.t.?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąAš asmeniškai tai nematau skirtumo, esmė, kad laidos bus transliuojamos 4K, ar TV, ar Youtube, ar iš USB rakto. Man skirtumo nėra, bet kuris dabar išmanesnis televizorius, leidžia žiurėti, DVB-C, DVB-T, DVB-S, Stream, Youtube ir t.t. Dėl transliavimo šaltinio, aš neskirstau laidų. Ar jūs manote, kad reikėtų sakyti tai yra palydovinės laidos, tai yra kabelinės laidos, tai yra internetinės laidos, tai yra nemokamos antžeminės laidos ir t.t.?
Comment
Comment