Aš saviškiu labai patenkintas, patogesnės klaviatūros ir įsivaizduoti negalima, o dizaino atžvilgiu jis man vienas gražiausių iš kadanors sukurtų, labai minimalistinis...
Aš saviškiu labai patenkintas, patogesnės klaviatūros ir įsivaizduoti negalima, o dizaino atžvilgiu jis man vienas gražiausių iš kadanors sukurtų, labai minimalistinis...
Siandien pro visus galus isbandziau ir ismaigiau E71
Vieninteliai trukumai, kurie man pasirode aktualus - kamera ir ausiniu kistukas (ne standartinis, kaip N95, o maziukas)... taciau visa kita tiesiog uzliuliuoja... Ko gero graziausias ir elegantiskiausias telefonas, koki esu ciupinejes
Nesu rinkos ekspertas, bet, kaip suprantu, tai buvo Nokia "atsakas" i Blackberry ir, mano supratimu, labai vykes, nes funkcionalumo prasme sis aparatas yra vargiai pralenkiamas, o klaviaturos nauda negincyjama... bent jau tiems, kam aktualu emailu rasymas ir narsymas Internete. Kad ir ka kai kurie besakytu, bet Nokia yra Nokia.
Beje, nelabai supratau, kodel (gal paties telefono techniniai parametrai, o gal OS versija), bet OS'as ir visa meniu sistema veikia siek tiek glotniau ir maloniau, nei N95 8GB.
Siandien pro visus galus isbandziau ir ismaigiau E71
Vieninteliai trukumai, kurie man pasirode aktualus - kamera ir ausiniu kistukas (ne standartinis, kaip N95, o maziukas)... taciau visa kita tiesiog uzliuliuoja... Ko gero graziausias ir elegantiskiausias telefonas, koki esu ciupinejes
Nesu rinkos ekspertas, bet, kaip suprantu, tai buvo Nokia "atsakas" i Blackberry ir, mano supratimu, labai vykes, nes funkcionalumo prasme sis aparatas yra vargiai pralenkiamas, o klaviaturos nauda negincyjama... bent jau tiems, kam aktualu emailu rasymas ir narsymas Internete. Kad ir ka kai kurie besakytu, bet Nokia yra Nokia.
Beje, nelabai supratau, kodel (gal paties telefono techniniai parametrai, o gal OS versija), bet OS'as ir visa meniu sistema veikia siek tiek glotniau ir maloniau, nei N95 8GB.
Tai palukek iki spalio antros, nokia zada pristatyt 5800, t.y. savo atsaka iphawn.
mano pirmasis telefonas. http://katalogmobilu.cz/img/sony-cmd-J6-2.jpg
labai patogus valdymas. meniu valdosi ne tik mygtukais ,bet ir "ratuku" desinej telefono pusej. Ziauriai buvau patenkintas pirmu savo telefonu.
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
mano pirmasis telefonas. http://katalogmobilu.cz/img/sony-cmd-J6-2.jpg
labai patogus valdymas. meniu valdosi ne tik mygtukais ,bet ir "ratuku" desinej telefono pusej. Ziauriai buvau patenkintas pirmu savo telefonu.
Dabar jau sunkiai beatsimenu, bet regis šis modelis turėjo nerealų ringtoną: Griego "Kalnų karaliaus oloje" - vien dėl jo to Sony draugeliui pavydėjau
O mano pirmasai buvo šis monstras:
Su didžiaja baterija veikė ~8 val ir svėrė netoli 1 kg
Gavau iš darbo Aifuoną 3G su 16GB. Esu maigęs ir prieš tai, tai nėra, kad būčiau baisiai priblokštas, bet usability vistik yra geresnis už betką, su kuo esu žaidęs prieš tai.
Su Mac'u patogiau rasyti laiskus...
Prie visko galima priprasti, bet iPhone gan neblogai padaryta virtuali klava, galvojau bus visai nepatogu (turiu iPAQ), bet tikrai daug patogiau nei su stylo iPAQe.
Ir kuo jis patogesnis uz, pavyzdziui, E71 ar HTC Diamond Touch Pro?
E71 mazas ekranelis, puse korpuso uzima klaviatura, sakyciau neracionaliai isnaudojimas naudingas irenginio plotas/pavirsius. iPhone klaviatura atsiranda tik tada, kada ji reikalinga!
HTC nepatinka del judanciu detaliu (siaip ir ekranas mazas), teko susidurti su Samsungu kuris mire del savo judancios konstrukcijos... aciu nebereikia man tu slaideriu ir fliperiu...
Comment