Gimtadienio proga nuo brangiausiu Motorola V3, ir svarbiausia ROŽINIS!!!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Dabar turiu Nokia N70,geras mobasViskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą
Nu man jis pats baisiausias telefonas ever. Dar rožinis
Maniškis
Turi viską ko man reikia .
bet dizainas tai... beveik 3310, siaubingesniu nera kaip ir dauguma nokiu. O ta motorola gan idomi...
Pats turiu Samsung SGH E-900.
Comment
-
kuri laikai naudoju:
dideliu trukumu nepastebejau, na galbut reiketu atkreipti demesi, kad sis telefonas yra laikomas vienu maziausiu SmartPhone, tai turi tiesiogines itakos baterijos budejimo laiku, tad idejus padidintos talpos baterija (nustebau kad ji buvo su priedais) jis tampa ne toks jau ir mazasPaskutinis taisė Artas; 2008.03.18, 08:40.
Comment
-
Parašė modernuz Rodyti pranešimąbet dizainas tai... beveik 3310, siaubingesniu nera kaip ir dauguma nokiu. O ta motorola gan idomi...
Pats turiu Samsung SGH E-900.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą
Mano draugė maniškį išmaudė arbatoj netyčia . Gyvas ir sveikas .*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąNuo modelio priklauso, mano nokia vandens nemėgsta, lepi labai, tenka saugot
Comment
-
Turiu pamineti, kad mano Nokia 6288 (netrukus bus metai, kaip turiu si aparata) is esmes tarnauja puikiai. Naudojamas pakankamai daug tiek pokalbiams, tiek interneto narsymui, krito ant betono ar kitokio kieto grindinio maziausiai 4 kartus, po ko i salis issilakste kai kurios detales (dangteliai, baterija ir t.t.), siek tiek atsilupo dazai ant mygtuku ir susibraize ekranas (be to, kazkada netyucia buvo apslakstytas ir "super glue", kurie aisku liko amzinai). Visgi net po tokiu sudetingu isbandymu viskas veikia kaip ir anksciau ir, panasu, kad veiks iki tol (ir ilgiau), kol gausiu nemokama nauja aparata is paslaugu tiekejo
Zodziu noskes valdo ir nera cia ka pridurti
Comment
Comment