Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąvajezau... o kai nesioju mobilu kiseneje, kuri yra ne per toliausiai, nuo, taip sakant, tos vietos, kur nepatogu sakyt... ar tai reiskia, kad kam nors paskambinus ten irgi gali kas nors isvirti?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąvajezau... o kai nesioju mobilu kiseneje, kuri yra ne per toliausiai, nuo, taip sakant, tos vietos, kur nepatogu sakyt... ar tai reiskia, kad kam nors paskambinus ten irgi gali kas nors isvirti?
http://www.lrytas.lt/-11944312011192...-t%C4%97vu.htm
Mobilusis nužudo spermą
1. Mokslininkai teigia: mobilieji telefonai daro neigiamą poveikį spermatozoidų kiekybei ir kokybei. Vengrų mokslininkai pradėjo šį tyrimą dar 2004 m. ir nustatė, kad tų vyrų, kurie nešiojasi mobilųjį telefoną ant juosmens arba kelnių kišenėje, mažiau nei po metų spermos rodikliai sumažėjo 20-30 proc.
Net nekalbant telefonas siunčia signalą į tinklą. Ekranizuotose patalpose (lifte, rūsyje, metro ir pan.) telefonas aktyviai ieško tinklo ir signalas daug kartų sustiprėja, o jo darbo režimas labai suaktyvėja.
Praėjusiais metais Amerikos reprodukcinės medicinos konferencijoje buvo pateiktas sensacinis pranešimas apie neigiamą pokalbių telefonu poveikį vyrams: juo ilgiau vyras kalba mobiliuoju telefonu, juo mažiau jo spermoje spermatozoidų!Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąSpermatozoidai pavojuje: 10 būdų, kaip netapti tėvu
http://www.lrytas.lt/-11944312011192...-t%C4%97vu.htm
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąojezau... nuo siolei mobilu nesiosiu kur nors auksciau juosmens.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąprie širdies, pats tasAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Vis labiau pradedu baimintis kalbų apie mobilųjį ryšį Kasdien tenka prakalbėti 1,5-3h darbo metu, o ir dažnas variantas vieną telefonų nešiotis kišenėje esančioje prie JoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVis labiau pradedu baimintis kalbų apie mobilųjį ryšį Kasdien tenka prakalbėti 1,5-3h darbo metu, o ir dažnas variantas vieną telefonų nešiotis kišenėje esančioje prie Jo
Saviškį visada pasidedu kur nors ant stalo, o kur nors eidamas įsimesti į kuprinę ar, blogiausiu atveju, į vidinę striukės kišenęMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąĮsigyk laisvų rankų įrangą
Saviškį visada pasidedu kur nors ant stalo, o kur nors eidamas įsimesti į kuprinę ar, blogiausiu atveju, į vidinę striukės kišenęMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąBandžiau naudotis laisvų rankų įranga, bet nelabai ji man patiko, nepatogu labai Na nebent Bluetooth, bet irgi klausimas dėl spinduliavimų, bei mūsų gatvėse liksi nesuprastas Dėl kišenių tai šaltuoju metų laiku taip... Bet vasarą vėl lieka pavojingosios kišenės
O dėl to, būsi suprastas ar ne, nereikia kreipt dėmesio.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąBluetooth laisvų rankų įranga
O dėl to, būsi suprastas ar ne, nereikia kreipt dėmesio.
Comment
-
Jau galejo nerasyt, kad 'rysys tarp dvieju mobiliuju', nes tas neimanoma. Mobilusis rysi uzmezgia per gsm radio stoti. Nebent cia turima omenyj infrared'as arba bluetooth'as, kur tikrai rysys 'tarp' mobiliuju.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąO aš kišenėj nešioju... priekinėj... aišku ne pokalbis, bet vis tiek kažkaip...
Comment
Comment