Parašė dts
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąManasis
„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąPasigirkite, padiskutuokite apie mobiliuosius telefonus.
Manasis SE Z530i
Kolkas idealus telefonas. Akumuliatorius laiko minimum savaitę.
Comment
-
Parašė Ramunas Rodyti pranešimąManiskis senas geras Nokia 6600:
R. Dichavičius: „Turi būti alkanas fotografijos“
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąدائما الليتوانيه
Comment
-
Na maniškis tai jau tikras Folkshändy , jau taip per 2 metus prisirišau, kad jau dar 2 metus nekeisiu, nors jau dangtelis džiaugiasi dangteliu vadinamas.
Paskutinis taisė molotov_47; 2007.07.11, 23:30.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąTurime kažką bendro Bet mano jau toks atidaužytas, 3kartus remontuotas. Pastringa nuo Bluetooth'o ir t.t. Kameros dangtelis taip pat sulankstytas =] Bet tarnauja ilgai, todėl respect for 750i
edit: bet va dieną prieš saulę ką nors įžiūrėt beveik neįmanomaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąedit: bet va dieną prieš saulę ką nors įžiūrėt beveik neįmanomaدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO tai pasirodo čia ne mano "ubago" kaltė Galvojau man vienam čia taip yra, kad valandas pažiūrėt reikia pridengus rankomis...„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Turėjau kelis mobiliukus
Pats pirmas telefonas:
Vėliau jį pakeičiau į:
Vėliau į:
Vėliau į šitokį, pamenu labai juo džiaugiausi, nes buvo pirmasis telefoniukas turintis GPRS, galėjau interneta pasijungti iš Bitės:
Vėliau keičiau į:
Vėliau į tokį, tik niekas manęs, vargšo, neperspėjo, kad jis šalčio bijo:
Teko pastarąjį pakeisti į:
Vėliau į nelabai ilgai laikiusį:
Dar turėjau ir tokį daikčiuką, neblogas buvo, bet ekranas pasidarė kažkoks neaktyvus, ir buvo nebeįmanoma kažka su juo nuveikti:
Turėjau ir:
Na, o dabar tenka tenkintis iš turgaus pirktu:
Ypatingų telefonų turbūt niekada ir neturėsiu, papildomos nenaudojamos f-jos tik lėtina telefono darbą, nors dabar labai norėčiau išstumiamio pvz tokio:
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąPatarkite kurį naudoti:
Sony Ericsson Z530i
http://www.topmobile.org/photos/205x...on-z530i-1.jpg
vs.
Nokia 6085
http://www.topwords.com.ua/Mobilnews...mages/6085.jpg
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąVėliau jį pakeičiau į:
http://www.bluejackq.com/gallery2/5110-400.jpg
Beje, kas dėl telefonų kaitos chronologijos... Hunte-r pasireikškPaskutinis taisė Aš; 2007.07.12, 01:16.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKažkada su juo žaisdamas gyvatėlę didžiausiu greičiu ją išaugindavau tiek, kad ekrane nelikdavo nė vieno tuščio laukelio. Todėl mano gyvatėlės rekordo pagerinti nebebūdavo įmanoma
Comment
-
/\ Andas, pora "mobikų" iš tavo rinkinio ir aš turėjau
Šiuo metu pas mane toks, lb paprastas, bet jaučiu, pribrendo metas keisti, tik va nežinau ką daryti, fotiko integruoto man visai nereikia, nes, tikrai, nenaudosiu, o visi, kurie patinka, turi šitą "trūkumą"
Miestai.net Fb
Comment
Comment