99% vartotojų išvardintos iphone "problemos" yra visiškai neaktualios. Na, o turint specialiųjų poreikių ir norint išleisti 1000 eurų už telefoną derėtų pasigilinti ką perki.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą99% vartotojų išvardintos iphone "problemos" yra visiškai neaktualios. Na, o turint specialiųjų poreikių ir norint išleisti 1000 eurų už telefoną derėtų pasigilinti ką perki.
Reiktų smarkiai mažinti 99 skaičių.Paskutinis taisė Gator; 2023.10.15, 09:49.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąPastebėjimui pokalbių atmetimas vyksta su šoniniu mygtuku, o kursoriaus stumdymas veikdavo braukant pirštą į šonus ant klaviatūros.
Parašė Tomas Rodyti pranešimą99% vartotojų išvardintos iphone "problemos" yra visiškai neaktualios. Na, o turint specialiųjų poreikių ir norint išleisti 1000 eurų už telefoną derėtų pasigilinti ką perki.
Paskutinis taisė Egiuxz; 2023.10.15, 09:47.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Kitas dalykas, per 12 metų Androido naudojimo jis man tiesiog pabodo, alternatyvų be Apple daugiau nėra.
Vistiek Android, bet įdomiau.
idealo.de rodo 1149 EUR, labai arti bazinio iPhone kainos.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąEgiuxz atmest skambutį galima paspaudus šoninį nygtuką du kartus. Po vieno paspaudimo tik užtildo. Ir šiaip raudonas mygtukas turėtų atmest be žinutės siuntimo.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Neaktualu, lad negali atmest skambučio be žinutės? Neaktualu, kad neteks nemokamų aplikacijų versijų?
Reiktų smarkiai mažinti 99 skaičių.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąMatyt kažkokias labai specifines programėles naudojate.
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Dar taip galima tvarkytis su pabodusiu telefonu.
Vistiek Android, bet įdomiau.
idealo.de rodo 1149 EUR, labai arti bazinio iPhone kainos.
Comment
-
Neatmeta, o tik nutildo.
Esu gana bukas telefono vartotojas, tai jeigu man aktualu, gali būti ir kitiems aktualu. Kitas dalykas, per 12 metų Androido naudojimo jis man tiesiog pabodo, alternatyvų be Apple daugiau nėra.
*censored*
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimą
Double clickas atmeta. Kursorius stumdos tiesiog laikant space, kur nori kaip nori. RTFM prieš verkiant ir pasakojant kaip blogai. Juokingiausia kad suvardinai kažkokius blėnius, o realių problemų neiv ienos
- 2 patinka
Comment
-
Aš paskutinį kartą turėjau Apple kai išėjo 5S, tada buvau su android, ir tada pabandžiau vėl į Apple stovyklą ateit su 13 Pro. Per daugiau nei metus naudojimo taip ir neapsipratau pilnai, ir vis kirba mintis grįžti į Androidą.
Mano pastebėti trūkumai ir ko vis pasigendu, jau visų gal neprisiminsiu, bet kurie dar vis erzina:
Neradau kažkokios panašios alternatyvos AIMP grotuvui, ten galėdavau laisvai susidėt internetines radijas, radau kažkokią soso alternatyvą kur jau yra internetinių stočių sąrašai įskaitant ir lietuvišku tai kaip ir veikia.
Namuose naudoju HomeAssistant ir OpenHAB ir ankščiau naudojau kelias automatizacijas pagal telefono lokaciją. Tai su iOS pasirodo, kad čia nėra taip paprasta, nes neaišku kada tą lokacijos update atsiųs, ir nesvarbu, kad tuo metu telefonas naudoja navigaciją prijungtas ant laido mašinoj, vistiek lokacijos atnaujinimo gali ir nenusiųst, didelis WTF
Dar du WTF yra su interneto dalinimusi per Hot spot. Vienas iš jų, kad buvom išvarę į egzotinę šalį ir galvojom sutaupysim ir vieną kortelę nusipirksim ir žmonai pasharinsiu internetus, tai sharinimas išvis neveikė, access point pasikuria, bet interneto nėra, nors draugai iš Šlamstungo kuo puikiausiai dalinosi iš to pačio operatoriaus kortelės ir Lietuvoj viskas gerai veikia, bandėm net susikeist kortelėm su draugais bet tas pats....
Kitas dalykas apskritai, kad negali palikti access pointo įjungto, visad reik personal hotspot langą atsidaryt. Didelis nepatogumas nes kažkaip dažnai tenka naudot šitą funkcionalumą ir kai per dieną 5-10 kart reik atsidaryt tą langą kad pasidalint internetu, tai jo... Apple geriau žino.
Skambučių įrašymo nėra kaip kažkas minėjo.
Apskritai appsų veikimas backgrounde yra per stipriai suvaržytas mano galva.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąKas yra realios problemos? 60Hz ekranas ir USB 2.0 1k vertės telefone? Išdegantys ekranai telefonuose už daugiau nei 1k?
*censored*
Comment
-
išdegantys ekranai? aš suprantu kad nuo lubų kabinat ale problemas, bet gal saiką turėkit
Comment
-
Atsiverčiam redditą ar dar ką nors panašau, kur žmonės skundžiasi tokiu dalyku kaip "pixel retention" savaitės senumo telefonuose
*censored*
- 1 patinka
Comment
-
sovietiniuos laikraščiuos buvo toks skyrelis "skaitytojai skundžiasi", kur rašydavo feikines istorijas. Va ištraukiau iš stalčiaus vieną senuką, turbūt kokių 8 emtų senumo, ekranas puikiai rodo, geriau nei visi biudžetiniai nauji androidai. Jau su kuo kuo, bet obuolių ekranais niekada bėdos nebuvo.
Šiaip paprastas image retention tai nieko tokio, svarbu kad nebūtų burn-in. Nors žinoma, kai telefonas kainuoja 1000€, tai nei to, nei ano neturėtų būti, ypač kai 8 metų senumo telefonas tokių bajerių neturi...
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Tai aišku kad 8 metų senumo ekranas bus geras, gi ten LCD o ne OLED kaip dabartiniuose
Šiaip paprastas image retention tai nieko tokio, svarbu kad nebūtų burn-in. Nors žinoma, kai telefonas kainuoja 1000€, tai nei to, nei ano neturėtų būti, ypač kai 8 metų senumo telefonas tokių bajerių neturi...*censored*
Comment
-
tia va naujesnis pora metų, 12 pro max, ten oledas. Jokių išdegimų, kaip ir 14 pro maxe. čia akivaizdžiai bachuriukas i visu pakampių lempas traukia. Va kas tirkai šūdinas iose tai failų manageris, ypač kai reik specifiniam softui visokius gpx sukraut. Beje mokamas softas - gėris, kokybės kontrolė stipriai didesnė. Naudoju kelis apsus kur androide free, iose mokami, akivaizdžiai iose ženklaii mažiau bugų.
https://www.techradar.com/phones/iph...screen-burn-in
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Tai aišku kad 8 metų senumo ekranas bus geras, gi ten LCD o ne OLED kaip dabartiniuose
Šiaip paprastas image retention tai nieko tokio, svarbu kad nebūtų burn-in. Nors žinoma, kai telefonas kainuoja 1000€, tai nei to, nei ano neturėtų būti, ypač kai 8 metų senumo telefonas tokių bajerių neturi...
Comment
Comment