Parašė iPhone
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąNelabai suprantu kokia čia šitų palyginimų esmė. Be abejo kad šiuolaikinis telefonas fotkina geriau už mano muilinę. Niekada ir neneigiau.
Šiuolaikinio telefono fotoaparatas, žiūrint 2005 metų akimis, yra stebuklas.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąParašyta kad „Compatible with iOS device, iPadOS device, Apple Watch, o1r Mac with the latest software“. Kai ko nors reikia, tai visada rašo kad „required“, pvz. „Internet connection required“.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąApple Watch turi bluetooth, turi wifi, su mandresniais galima ir skambinti. Pati operacinė sistema yra su XNU branduoliu, t.y. naudoja ne kažkokį mikrovaldiklį kaip buki prietaisai, o pilną kompiuterį. Nusilaužus ir prijungus klaviatūrą su pele galėtum ir naudoti kaip tikrą kompiuterį. O visokios žinutės iš telefono tai yra paprasčiau paprastumo, visi kinietiški bandai sugeba parodyti, tai manau Apple irgi mokėtų kaip nors padaryti.
Bet softulis yra bukas. Pavyzdžiui tos pačios žinutės iš telefono. Naudojamas tiesiog tas pats SDK kaip iOS. Būtų daug noro - galėtų padaryti konvertavimą iš Androidinių į iOS. Bet vietoj to tiesiog naudojamos bukai iOS suformatuotos žinutės ir rodomos laikrodyje. Naudojant vien iPhone esančią programėlę. Kad rodytų pranešimus net nereikia įdiegt atitinkamos programėlės į laikrodį.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąŠeimoje yra kas naudoja ir jokių problemų nemato. Galbūt tiesiog laikrodis geros firmos.
Comment
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Gal prie skambių frazių apie nukonkuruotą softą galima ir šiek tiek faktų...? Kas konkrečiai nukonkuruota? Kuo geresni kiti softai nei iOS? Kuris softas yra saugesnis, atviro tipo kurį gali kiekvienas modifikuotis pagal save ar uždaras, kurį naudoja tik vienas gamintojas?
Na jei tau tai yra trūkumas, tai volia, juk niekas neverčia jos naudoti. Man tai privalumas ir aš tai naudoju.
Nesuprantu, kodėl kažkokie mediniai strazdai man aiškina kas man kaip vartotojui yra blogai ir kas gerai
Stebina kai kurių žmonių bandymas įrodyti, kad kiti yra kvailesni nes jie renkasi vieną ar kitą įrenginį.
Atviro kodo softas yra saugesnis, nes tūkstančiai programerių juo domisi ir daug lengviau pastebi saugumo spragas, tuo tarpu uždaro softo spragos ištaisomos tik tada kai jau kažkas įsilaužia.
Na tai čia ir bėda, kai žmogus galvoja kad apribojimai ir privestinė ekosistema yra privalumas. Tikiuosi tokios logikos netaikai kitose gyvenimo srityse.
Tie, kurie daro kvailus sprendimus, yra kvailai. Taip ar ne?
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Su atviru kodu irgi gaunasi OpenSSL heartbeat.
Kodėl Apple turėtų per prievartą investuot į programinę įrangą kitoms platformoms? Gal dar ES turėtų priverst Apple daryt MacOS taip, kad veiktų belekokiam kompe kaip ir Windows?
MacOS ir veikia bet kuriam kompe, nes jie naudoja ta pačia x86 architektūrą. Aišku pati OS gali truputi nesuprasti kai kurių hardware driverių.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Visi Apple flagshipai, tokie kaip FinalCut turi geresnes alternatyvas ant Windowsų. Tas pats Premiere yra geresnis ir veikia ant abiejų. Tas pats ir su telefono programėlėmis, kur androidas turi geresnių alternatyvų nei iOS, išskyrus kelis atvejus kur yra tam tikros srities monopolis.
Atviro kodo softas yra saugesnis, nes tūkstančiai programerių juo domisi ir daug lengviau pastebi saugumo spragas, tuo tarpu uždaro softo spragos ištaisomos tik tada kai jau kažkas įsilaužia.
Na tai čia ir bėda, kai žmogus galvoja kad apribojimai ir privestinė ekosistema yra privalumas. Tikiuosi tokios logikos netaikai kitose gyvenimo srityse.
Tie, kurie daro kvailus sprendimus, yra kvailai. Taip ar ne?
Heartbeat buvo pastebėtas ir ištaisytas tik dėl atviro kodo.
MacOS ir veikia bet kuriam kompe, nes jie naudoja ta pačia x86 architektūrą. Aišku pati OS gali truputi nesuprasti kai kurių hardware driverių.
Tai kad aš pasirinkau iPhoną ir jis man patinka jau esu kvailas? Nes TAVO vertinimu tai yra kvailas sprendimas? Nes TU taip sugalvojai?
- 2 patinka
Comment
-
Gal konkrečiai gali statistiką parodyti, kiek yra įsilaužimų į Android telefonus ir kiek i iPhone telefonus?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Ir vėl rašinėjimas nesiorientuojant temoje. Windausai irgi uždari, tik kažkaip pats Microsoft buvo priverstas pridėti antivirusinę prie naujų versijų
Konkrečiai skaičiais. Galima?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė T-K-K Rodyti pranešimą
Mano komentaras toje temoje buvo ne tiek atsakymas tau, kiek mano paties "fascination" su šiuolaikiniais telefonais ir jų fotokamerom.
Šiuolaikinio telefono fotoaparatas, žiūrint 2005 metų akimis, yra stebuklas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Profesionalai vis dar naudoja DSLR/sisteminius fotoaparatus, sudėjus jų galimybes su objektyvais ir PS, tai telefonai dar neprilygsta kokybe, bet mėgėjiškam vartojimui pilnai užtenka, kelionėse nebereikia nešiotis ant kaklo sunkių fotoaparatų.
Comment
-
Tas pats Premiere yra geresnis ir veikia ant abiejų.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė T-K-K Rodyti pranešimą
Yra ne vienas ir ne du scenarijai kur modernus telefonas fotografuoja ir filmuoja geriau nei 10-15 metų senumo DSLR.
Paskutinis taisė gerietis; 2023.08.18, 16:19.-
- 1 patinka
Comment
-
Gal konkrečiai gali statistiką parodyti, kiek yra įsilaužimų į Android telefonus ir kiek i iPhone telefonus?
Tai kad aš pasirinkau iPhoną ir jis man patinka jau esu kvailas? Nes TAVO vertinimu tai yra kvailas sprendimas? Nes TU taip sugalvojai?
Comment
-
O kam ta statistika? Kad eilinį kartą perkleltum diskusijos tikslą? Kad pasirinkai iphone ir jis tau patinka nesi kvailas. Kad palaikai ir laikai geru dalyku uždaros ekosistemos idėja - esi.
Linux būtų gerai jei užtektų užrakintos sistemos vien kaip naršyklės. Deja poreikiai dažniausiai būna šiek tiek didesni. Bet ne tiek daug didesni, kad uždara ekosistema nepavežtų.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąTaipogi reiktų nepamiršti, jog macbookai specialiai gaminami taip, kad jų neitų remontuoti. Jeigu rūpi savo kaip vartotojo teisės, reiktų iš principo tokių firmelių neremti.
- 1 patinka
Comment
-
Nėra gaminami specialiai taip. Dalių pririšimas - efektyvi kova su plėšimu. Apsunkinus ifono dalių panaudojimą iškart krito vagysčių kiekiai. System-on-Chip dizainas taii pat pranašesnis. Galima kabinėtis dėl talpyklos nekeičiamumo. Bet laptopui tas sutaupo vietos. Galimybė išformuoti bateriją užpildant visą laisvą vietą irgi suteikia pranašumų.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
efektyvi kova su plėšimu? vienintelė dalis, kuri turi realią apsaugą nuo plėšimo yra pati pagrindinė plokštė, kuri turi iCloud užraktą ir macuose, ir telefonuose/planšetėse. ar tu iš tikrųjų galvoji, kad baterijos pririšimas prie telefono apsaugo jį nuo plėšimo??
Comment
-
Pagal plėšimų statistiką - taip, turi. iPhone vertė juodojoje rinkoje ir motyvacija eit atmušinėt ragelių labai krito pirma kai padarė efektyvesnį iCloud užraktą, po to kai pradėjo dalis rakint. Laptopai irgi tą pačią tendenciją turi, nors ir ne tiek ryškią.
Comment
Comment