/\ nepyk, bet esi biški kerepėtas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąkaip suprast?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąĮsigyjau dar Nokia E61i
Comment
-
Parašė Marius Rodyti pranešimąna tokio turbut i kisene jau nebeisikisi, o tai kartais nemazas trukumas
Comment
-
Pirmasis
Sagem MC930
Nokia 51xx neprisimenu koks jau, žodžiu pirmoji karta 5140 telefonu ( gana neblogas )
Sony Ericsson T630 ( ui geri prisiminimai, tikrai geras telefonas )
Nokia 5140i ( labai greitai atidaviau draugei , ko noret, po erricsson grįžti į nokia labai sunku ( aišku nekalbu apie nokia n series, ten kita lyga )
Nokia Ngage QD ( niekad labai nežaidžiau žaidimų, tačiau kaip pažintis su n series,tai labai fainas daiktas, sužinojau kas yra symbian, kaip instalinti visokius playerius, kurie paskiau užlaužia telefoną, visokie offisai ir kiti įdomus dalykėliai, vis dar mėtosi namuose kažkur , gal kam reikia ? )
Dabartinis
Sony ericsson w810i ( jau daugiau nei 2 metai turbut, LABAI geras telefonas, patoguss valdymas, mp3 playeris, gera kamera, suprantamas meniu, žibintuvėlis (kurį dažnokai tenka panaudot) ir dar daug kitų gerų funkcijų, na viskuom geras telefonas )
Comment
-
Nesenai užsisakiau šitą (LG Viewty)
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąNesenai užsisakiau šitą (LG Viewty)
Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGerai, kad aš mažai kalbu mobiliuoju
P.S. man tai dažniausiai tenka kalbėti, greitesnis informacijos pasikeitimo būdasPaskutinis taisė Irma; 2008.02.20, 15:16.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąO aš kišenėj nešioju... priekinėj... aišku ne pokalbis, bet vis tiek kažkaip...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTikras vėžinių ląstelių žadintuvas
]http://img255.imageshack.us/img255/6633/76468900jk1.jpg
Comment
Comment