Neseniai nusipirkau Nokia 6120 Classic
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Mano pirmasis buvo
Teko atsisakyti, nes ekranas suduzo ir nebeiziurimas buvo.
Antrasis buvo...
A35 nemirtingas buvo, labai atsparus smugiams ir viskam, tik deja paskendo
Po skenduolio nusipirkau stai si.. NEC e313
Galingas aparatas buvo. Tada dar retenybe buvo mobe ir mp3, ir atminties korteles, buvo ir 3g jau jame, kai lietuvoje juo net nekvepejo dar... Aisku buvo ir sunkumu, tarkim interneto taip ir nesusiderinau gprs Bet siaip patiko naudotis, susiderines su kompu buvau, tik taip atsitiko, kad pavoge ji jau man, tai teko issiskirti
Na o dabar naudojuos..
SE z530i
Patinka naudotis, ir patogus, be to palyginus kiek kainavo ir duomenis ka turi tai patenkintas labai esuVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Pirmasis buvo Nokia 3310
Bet jį pamečiau, tai gavau dovanų Motorola Talkabout
Jį man pavogė (!) tai įisigijau C55
Kurį sugebėjau pamesti per porą dienų, tada vėl gavau dovanų Talkabout'ą
Tada įsigijau 3310,
bet biškį sudaužiau ekraną, tad įsigijau 6230
kuris yra tikrai nerealus telefonas, tačiau kai varau gerti ar pan. tai pasiimu neseniai isigytą kitą 3310, kad nebutų gaila pamesti
Paskutinis taisė Taut.; 2007.12.24, 09:52.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Oho, Himleris nemažai mobilių praganęs )
dabar renkuosi naują telefoną, kol kas apsistojau ties šiais:
Sony Ericsson w200i
Samsung E250
Nokia 3110 classic
Gal kas turėję, kokie atsiliepimai?
Taip tai visi beveik identiški, Nokios dizainas labai jau atsibodęs, bet turėtų būt pakankamai patogus.
Comment
-
@Himleris:
Mano žiniomis tas aparats vadinas nokia 6230, o ne 6520
Tikras Dievas, o ne telefonas. Turėjau garbės tokį turėti, kuri nukniso Lietuvos prostatoj Megoj
@Doncikas:
Gyvenime, net pikčiausiam priešui nelikėčiau turėti Samsung mob'o... Pats turėjau, o dabar brolis turi - man asmeniškai nieko nėra blogiau (nebent Siemens).
O iš likusiujų dviejų rekomenduoju SE, vien dėl dizaino. Tiesiog jie abu yra puikūs telefonai, tai net nežinau, pagal ką daugiau rinktis.
Edit: kitavertus SE vairalazdė pradžioje gali įvaryti migreną ir netgi privesti prie savižudybės, be to, turi tendenciją pakankamai greitai sugesti.
Comment
-
Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą@Himleris:
Mano žiniomis tas aparats vadinas nokia 6230, o ne 6520
Tikras Dievas, o ne telefonas. Turėjau garbės tokį turėti, kuri nukniso Lietuvos prostatoj Megoj„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Savo samsungą jau prieš porą mėn iškeičiau į Nokia E65
to Doncikas: Nežinau kodėl, bet samsungai kažkur po poros metų pradeda gesti, mažiausiai 5 atvejus tokius žinau (maniškis ne išimtis). Dar ir dėl to nerekomenduočiau jo rinktis.
Bolidas, ką su tiek telefonų darai? Kartais vaikinams taip sunku su "žaisliukais" išsiskirti...Paskutinis taisė Irma; 2007.12.25, 23:54.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąMano:
Paskutinis taisė aMariux; 2008.01.08, 20:39.
Comment
-
Aš ir domiuos HTC. Draugui Jo draugė parvežė iš USA, tai kiek mynkiau labai smagus dalykėlis. P3300 pas Jį, o Liūto matau dar naglesnis, su visa klaviatūra Ir GPS turi P3300 Kaip Tavasis Liūtai, su GPS? Kiek palikai jei ne paslaptis?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment