Nesitikėjau čia tokio didelio atsako sukelti.
Na taip, aš esu atsilikęs ir už degalus ir kitką vis dar moku kortele, o nededu visų kiaušinių į vieną krepšį-telefoną, kaip kai kurie naujosios kartos atstovai. Unipark ar kt parkavimo paslaugos reikia mobilių duomenų patvirtinti tapatybei bet GPS'o neprašė.
Tai taip išeina kad kasdieni važiuoji kitu maršrutu bandydamas sutaupyti minutę kamščiuose?
Laba diena, Visos veikia be GPS išskyrus naviguojant.
O kam snukiaknygei reikia žinoti tavo vietą? Kaip tik reikia jiems kuo mažiau informacijos duoti. Na bet dėkui už pavyzdį, man niekada nekiltų net mintis instaliuoti visokias hesburgerio programėles, galima tiesiog į sveitainę nueiti ar per tą patį google maps surasti.
Praleidote kontekstą. Kalbėjau būtent apie mobilų internetą per Wifi namuose nereikalingumą. Nors čia aš irgi senamadiškas, vis dar naudoju realų MP3 grotuvą, o poto su softu pullinu klausymosi statistiką ir scroblinu į last.fm askirai (softas vadinasi Zenses). Nors čia sutinku kad scroblinti real time mobiliake būtų patogiau, ką ir darysiu kai/jei pereisių prie muzikos klausymo mobiliame telefone. Bet tai nebus spotify, ten kokybė prasta.
Prie mašinos mano telefonas jungiasi žydruoju dančiu, ne interneto pagrindu.
Donorais turėtu būti visi automatiškai, išskyrus specialiai atsisakius. Kaip vakarų europoje.
Aš naudoju Samsung Health kuri šias funkcijas atlieka be GPS'o. Na ne aukštį virš jūros lygio bet nelabai man to reikia.
Iš kompo patogiau ir gali atrinkti nepavykusias lauk
Parašė MikasRidikas
Rodyti pranešimą
Tai taip išeina kad kasdieni važiuoji kitu maršrutu bandydamas sutaupyti minutę kamščiuose?
Parašė John
Rodyti pranešimą
Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Prie mašinos mano telefonas jungiasi žydruoju dančiu, ne interneto pagrindu.
Parašė Austras
Rodyti pranešimą
Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Comment