Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąswype dar zalias produktas nera jis prienamas, o jei prieinamas tai tik keliom kalbom, dar neaisku kaip ten pas kiniecius jis veiks su fizine tai jie ten turi kazkokia sistema.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąDėl tų programėlių, tiek kinų WeChat tie mūsų sekėjų, kaip jos išvis žino kur žmonės yra jeigu GPS'as išjungtas? Negi visi vaikšto su įjungtu GPS'u telefone? Kam be reikalo bateriją eikvoti?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAbsoliuti duaguma manau laiko GPS įjungtą visą laiką.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kam? GPS realiai reikalingas tik tada, kai yra įjungta navigacijos programa.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kam? GPS realiai reikalingas tik tada, kai yra įjungta navigacijos programa.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Absoliuti duaguma manau laiko GPS įjungtą visą laiką.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kokiu tikslu?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 4 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Aš laikau visada įjungtą, nes būtų apgailėtina kiekvieną kartą įjunginėti kai reikia, tas pats su mobiliais duomenimis, roamingu, wifi ir t.t.
- 1 patinka
Comment
-
Bet, kur tu jį naudoji kad reikėtu junginėti? Aš gal kartą per mėnesį navigaciją įsijungiu tai nieko apgailėtino tuo metu ir įjungti. Su wifi pas mane šiek tiek išskirtinis atvejis, nes man jo reikia tik keliaujant. Kitu atveju namuose yra kompiuteris todėl kam man tas telefono internetas arba esi ne namuose ir naudojį mobilų internetą. Nors suprantu yra dabar daug žmonių kurie ir namuose telefonu browsina.
- 3 patinka
Comment
-
Bet, kur tu jį naudoji kad reikėtu junginėti? Aš gal kartą per mėnesį navigaciją įsijungiu tai nieko apgailėtino tuo metu ir įjungti. Su wifi pas mane šiek tiek išskirtinis atvejis, nes man jo reikia tik keliaujant. Kitu atveju namuose yra kompiuteris todėl kam man tas telefono internetas arba esi ne namuose ir naudojį mobilų internetą. Nors suprantu yra dabar daug žmonių kurie ir namuose telefonu browsina.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąjau neatsimenu, kada esu junginėjęs bent vieną iš šių parametrų, visada viskas įjungta ir ramu.
- 2 patinka
Comment
-
Kokiu tikslu?
O kas naudojasi pažinčių programėlėmis manau irgi žino kaip gerai, kai matai kiek km iki tam tikros merginos
kam man tas telefono internetas
Taip kad šiais laikais be lokacijos, be interneto telefone, dauguma neišsiverčia, Kinijoje irgi. Na, 2010 metais buvo įmanoma.Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.11.19, 15:26.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąIr kaip man Last.fm programėlė scrobblins ką eidamas ar važiuodamas klausau?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąEidamas pasivaikščioti visada įsijungiu Endomondo
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąkai į FB keliu nuotrauką išmeta vietą iš karto
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTarkim, kad kur nors einant ausinėse muzika iš Spotify grotų, arba kur nors važiuojant prijungus telefoną prie mašinos grotuvo.
Comment
-
Parašė Austras Rodyti pranešimą
Va tokius vaikščiotojus/važinėtojus, kurie užsikimšę ausinėmis ausis (smegenis), reikėtų privalomai registruoti organų donorais.
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąYra programos, kurios moka skaičiuoti žingsnius be intiko.
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO aš ten įmetu nuotraukas iš paprasto kompo, grįžus iš kelionės.
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąJau porą metų kaip nebuvau imtuvo mašinoje įjungęs.
Parašė Romas Rodyti pranešimąPerkelti pranešimai iš COVID temos.
Kol kas neradau kur patalpinti diskusiją.
Jei ji verta atskiros temos, siūlykite pavadinimą.
(Lietuviškiau - "Skaitmenizavimas", arba "Technologijų įtaka gyvenimui", arba "Civilizacijos formuojami nauji įpročiai")...
Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.11.19, 22:48.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
Comment