Atėjo laikas ir man keisti mobilųjį. Rinktis labai sunku, bet kol kas lyg ir apsistojau ties šituo variantu. Specifikacijos atrodo gan stulbinančiai, o ir Android 2.1 turėtų būti nereali sistema. Kaži, ką mano forumo ekspertai? Ar verta?
Atėjo laikas ir man keisti mobilųjį. Rinktis labai sunku, bet kol kas lyg ir apsistojau ties šituo variantu. Specifikacijos atrodo gan stulbinančiai, o ir Android 2.1 turėtų būti nereali sistema. Kaži, ką mano forumo ekspertai? Ar verta?
Pats naudoju Android G1, jis buvo pirmasis Androidas. Patenkintas aš juo labai, galbūt galėtų veikti greičiau. Todėl jau mastau pirkti kitą, renkuosi tarp Nexus One ir HTC Desire, jie realiai yra tie patys telefonai. Šiek tiek specifikacijos ir išvaizda skirasi. Jei bus proga kas parvežtų iš USA, tai imsiu Nexus, jei ne tai susiveiksiu Desire. Android FTW, o iPhone irgi neblogas variantas, bet jau daugiau čia mados reikalas eina. Jei turėsi kokių klausimų su Androidų susijusių, galit klausti.
Kad isvis dabartiniuose telefonuose visko tiek nereikalingo. Madu vaikymasis ir tiek. Cia tas pats kaip muiliniu fotoaparatu mada kuo daugiau megapixeliu sukist (kai 99% muiliniu vartotoju ir tu paciu 5 megapixeliu yra per akiu akis )
Kad isvis dabartiniuose telefonuose visko tiek nereikalingo. Madu vaikymasis ir tiek. Cia tas pats kaip muiliniu fotoaparatu mada kuo daugiau megapixeliu sukist (kai 99% muiliniu vartotoju ir tu paciu 5 megapixeliu yra per akiu akis )
Jei nemoki naudotis (Arba nesugalvoji kaip), tai ir perki Nokia 3310, su SMS funkcija ir skambinimu. Daugumai to per akis, bet ne visiem.
Nereikalinga funkcija lygu nemokejimui ja naudotis? Nejuokink. Jei funkcija reikalinga tai aisku, kad moki ja naudotis arba aisku, kad ismoksi ja naudotis.
Nereikalinga funkcija lygu nemokejimui ja naudotis? Nejuokink. Jei funkcija reikalinga tai aisku, kad moki ja naudotis arba aisku, kad ismoksi ja naudotis.
Ir kokios ten tos nereikalingos funkcijos, isskyrus per didele atminti telefone? Nors x6 nemanau, kad butu geras pasirinkimas, bet kitu gamintoju asortimente yra tikrai geru, funkcionaliu 'smartfounu', kuriu funkcijas galima sauniai isnaudoti.
O mane ŠITAS veža, nors net neįsivaizduoju, kas čia dar bus.
O va, aš, po tragiškai likimą pabaigusio savo nuvargusio U800 nutariau, kad į telefoną daug nedėsiu, o nusipirksiu paprastą (ir pigesnį, negu geras telefonas) iPod Touch'ą. Kad, jeigu man jau reiktų pasiimti telefoną, turėčiau kokią gerą neperšaunamą Nokia, negu kokį nors mielą smartphone'ą, susikalantį nuo smarkesnio vėjelio.
Tik Lietuvoje jo niekas nepardavinės. Šiaip dar šiais metais manau mes sulauksim ne vieno analogiško ar įspūdingesnio modelio (iš hardware pusės). Pvz. Samsung Galaxy S, į kurį bus įkištas sparčiausias procesorius.
Comment