Kadangi esu googlo mylėtojas tai ir telefas atitinka , Google G1
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
Gan nebrangus ir paprastas Nokia 3110c
O svarbiausia - patogi klaviatūra.Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2009.05.29, 12:31.
Comment
-
Kol kas dar ankstoka rinktis (liko dar ~5 mėn. iki sutarties pabaigos su maniškiu senuku N95), bet akys krypsta į šitą "žvierių". Kaip suprantu, tai bus kiečiausias Smartphone'as šiuo metu.
Tokio (ar panašaus) aparato dar nesu laikęs rankose, bet specifikacijos atrodo įspūdingai:
- 600 MHz ARM Cortex-A8 CPU
- 256MB SDRAM
- 800x480 LCD
- Maemo 5 Linux OS
- Qwerty (kažkas, ko labai trūksta daugeliui panašių aparatų).Paskutinis taisė John; 2009.11.10, 02:49.
Comment
-
Parašė X3dO Rodyti pranešimąGal kas zino ar su garantiniu pakeis man telefona be vienos detales?Pas mane Sony Ericsson w350i ir nuluzo tas atlenkiamas dangtelis,nusigramde dazai,o dabar isviso nebeveikia,sviecia ir nieko nerodo,tai ar pakeistu?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJei garantinis galioja, tai tau nepriklauso sukti galvos kokios būklės tavo telefonas. Pagal galiojančius LR Įstatymus, jei galioja garantinio remonto sutartis, tai pardavėjas privalo pasirūpinti nemokamu (arba kitaip, jei numatyta sutartyje) pataisyti tavo pirktą daiktą, o jei sutaisyti negali - pakeisti nauju arba grąžinti telefono vertės sumą, įvertintą dabartine telefono verte. Jei telefoną taisys daugiau nei kažkiek (rodos, 7) dienas, pardavėjas privalo tau suteikti galimybę naudotis laikinu telefono aparatu (paskolinti). Pasiskaityk sutartį ir įstatymus Arba pasiskambink į vartotojų teisių tarnybą
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPagal galiojančius LR Įstatymus, jei galioja garantinio remonto sutartis, tai pardavėjas privalo pasirūpinti nemokamu (arba kitaip, jei numatyta sutartyje) pataisyti tavo pirktą daiktą, o jei sutaisyti negali - pakeisti nauju arba grąžinti telefono vertės sumą, įvertintą dabartine telefono verte. Jei telefoną taisys daugiau nei kažkiek (rodos, 7) dienas, pardavėjas privalo tau suteikti galimybę naudotis laikinu telefono aparatu (paskolinti).
Vartotojas, raštu kreipdamasis į pardavėją turi teisę pareikšti vieną iš šių reikalavimų
- pakeisti netinkamos kokybės prekę tinkamos kokybės preke
- per protingą terminą neatlygintinai pašalinti prekės trūkumus
- atlyginti prekės trūkumų pašalinimo išlaidas, jeigu pardavėjui per protingą terminą jų nepašalinus, trūkumus pašalino pats vartotojas
- atitinkamai sumažinti prekės kainą
- gali vienašališkai nutraukti sutartį ir pareikalauti grąžinti sumokėtą kainą
O dėl rinkos vertės - netgi paryškinau citatoje. Turi gražinti sumokėtą sumą, o ne mistinę rinkos vertę...
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąpaimta iš www.inspekcija.lt:
Nematau nieko apie 7 dienų laikotarpį. Kaip ir apie pakaitinį daiktą remonto metu....
O dėl rinkos vertės - netgi paryškinau citatoje. Turi gražinti sumokėtą sumą, o ne mistinę rinkos vertę...
Comment
-
Parašė X3dO Rodyti pranešimąKaip cia raso : http://mttc.lt/?menu=2 tai paskolina telefona remonto metu,o as cia nesiau ir nieko negavau,bet gal dar parasys,sake turi zinute ateiti man i telefona su situacija kaip yra su tuo telefonu.Svarbiausia tegul pataiso...
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąpaimta iš www.inspekcija.lt:
Nematau nieko apie 7 dienų laikotarpį. Kaip ir apie pakaitinį daiktą remonto metu....
O dėl rinkos vertės - netgi paryškinau citatoje. Turi gražinti sumokėtą sumą, o ne mistinę rinkos vertę...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTuomet galbūt įstatyme tokio punkto nėra, bet man buvęs toks variantas kai pirkau telefoną. Pati įmonė garantinio remonto sutartyje įtraukusi tokį punktą
Comment
Comment