Ir koki pastebėjimai iš taviškio naujojo ragelio ? Tokį telefą ir aš norėjau pasiimti, tačiau Bitinai tuo metu salone neturėjo tad teko pasiimti Nokia 3120c
Ak ta krizė, o taip pusę metų iš galvos neišlenda iPhone 3G
Ir koki pastebėjimai iš taviškio naujojo ragelio ? Tokį telefą ir aš norėjau pasiimti, tačiau Bitinai tuo metu salone neturėjo tad teko pasiimti Nokia 3120c
Ak ta krizė, o taip pusę metų iš galvos neišlenda iPhone 3G
Na, dar neilgai turiu, tai nelabai ka ir pasakyt galiu, bet siaip, baterija neilgai laiko. Su vidutiniu naudojimu apie tris dienas. Fotiko kokybe galetu ir geresne buti, ekrano raiska nedidele, bet ziurisi tikrai neblogai, o ir dydis jo 2.1 colis. Valdymas nenuosekliai isdestytas, reikia laiko kol viska randi. Panasios funkcijos, skirtingose vietose sudetos. Issiusti zinute, panasiai kaip ant windows Vista ka nors irasyt - daug spaudinejimo Gerai, kad metalinis korpusas. Prideda svorio, kas man labai patinka. Skamba gan graziai.
Nokia 5700 Xpressmusic. Jau nauduojuosi pusantrų metų ir galiu pasakytį, kad labai šaunus telefonas. Kolkas jokių gedimų neturėjau, nors jau šilto ir šalto daug matė
Comment