Parašė iPhone
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo mobilusis telefonas
Collapse
X
-
- 3 patinka
-
Nelabai suprantu kokia čia šitų palyginimų esmė. Be abejo kad šiuolaikinis telefonas fotkina geriau už mano muilinę. Niekada ir neneigiau.
Tarp kitko 2:30 pasako juokingiausią dalyką visame video - „kad pamatyti skirtumą reikia priartinti iki 100%“. Ta prasme jo, gerai atrodo ir senos Nokios nuotraukos, kai pakankamai sumažini. Ne veltui tas video turi nemažai dislike.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą3. Ar geresnės nuotraukos už 10 metų muilinę? Net neabejoju. Ar jos tiek geresnės kad išleisčiau 500-1000€? Tikrai ne. Šiaip iš patirties matau, jog didelės dalies nuotraukų iš viso niekas nežiūri, o kas žiūri tai daro per telefoną ar planšetę. Tai prasmės nelabai ir yra.
Praeitas pavyzdys nuotaukos, dabar screenshot iš video.
Senukas iPhone 7 net labai stengiantis niekaip neprilygtų moderniam telefonui.
Geras flagship telefonas fotografuoja ir filmuoja žymiai geriau už bet kurį 10-15 metų senumo consumer-grade fotoaparatą. Yra ne vienas ir ne du scenarijai kur modernus telefonas fotografuoja ir filmuoja geriau nei 10-15 metų senumo DSLR.
Paskutinis taisė T-K-K; 2023.08.14, 17:07.
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą3. Ar geresnės nuotraukos už 10 metų muilinę? Net neabejoju. Ar jos tiek geresnės kad išleisčiau 500-1000€? Tikrai ne. Šiaip iš patirties matau, jog didelės dalies nuotraukų iš viso niekas nežiūri, o kas žiūri tai daro per telefoną ar planšetę. Tai prasmės nelabai ir yra.
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Parašyta, kad reikalinga X arba naujesnė iOS versija.
Parašė mantasm Rodyti pranešimąNu šiaip ne. Apple Watch yra ganėtinai bukas įrenginys. Ir Apple Watch programėlės techniškai yra iOS programėlių dalis. Kaip ir notifikacijos yra tas pats kaip iOS notifikacijos.
Parašė mantasm Rodyti pranešimąBet veikia gan kreivai kiek teko girdėt.
Komentuoti:
-
Perskaičiau komentarą LinkedIn'e šiaip post'e apie investavimo platformas:
Skandinaviškais bankais apskritai nepasitikiu, ir bendrai manau kad profesionaliai užsiimant kažkuo, perki tai, kas tik tame ir specializuojasi. Neperkat telefono nes reiks ir skambint, ir rytoj Playboy viršelio nuotrauką daryt. Neperkat SUV nes savaitgaliais važiuojat į sodą, bet vasara planuojat sudalyvauti ir Palangos 1000km lenktynėse. Tad tai sričiai specializuota platforma yra patikimiausia.
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąJau tikrai, padaryti, kad per Windausus parodytų kad jums kažkas skambina tikrai yra visiškai neįmanoma. O jau padaryti kad nukopijavus tekstą telefone jis atsirastų kompiuteryje iš viso yra technologijos, kurias geriausiu metu išvys mūsų proanūkiai.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąDar kartą kartosiu, turėti ekosistemą nėra blogai, tačiau jos dalys neturi būti dirbtinai ribotos veikti tik joje.
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąO su uždaru kodu gaunasi tokie kaip Bluekeep. Ir ką?
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąApple laikrodžiai ir ausinės nėra parduodami kaip Mac ar iPhone aksesuarai, o kaip atskiri produktai, lygiai taip pat kaip pardavinėja jų konkurentai. Ant dėžučių net neparašyta, jog normaliam veikimui yra reikalingas kitas Apple prietaisas.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąAplamai tokie įrenginiai turėtų veikti be jokių papildomų kompiuterių ar telefonų, tad galima skaityti jog tai yra dirbtinis apribojimas.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąMacOS nėra produktas, kurį Apple pardavinėja, tad ne į temą. Tačiau įdomumo dėlei seniau pardavinėjo ir buvo ne Apple kompiuterių, bet tie laikai seniai pasibaigę.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąBet jie turi programėles ir veikia, priešingai negu Apple Watch
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Rimtai šnekam apie copy paste funkcijas?
Parašė iPhone Rodyti pranešimą
Kas geriau, kai nuo tavo namų raktus turi daug žmonių ar vienas?
Parašė iPhone Rodyti pranešimąAš visada naudoju paskutinę oficialiai išleistą iOS versiją ir neturiu dėl to bėdų. Džiaugiuosi, nes pakankamai dažnai atnaujinama, gaunu reguliarius atnaujinimus ir nereikia sukt dėl to galvos. Net nežinau mintinai kokia versija pas mane yra iOS, žinau kad paskutinė ir man to užtenka. Nesuprantu žmonių kurie nori atsukinėti atgal operacines sistemas. Man telefonas reikalingas ne tam, kad sukčiau galvą kokia operacinės sistemos versija ir t.t. Per daug metų turiu aiškų pasitikėjimą iOS sistema.
O su Apple belieka pasitikėti (aišku įmonė nėra nepatikima, bent jau JAV sąjunginikams).
Parašė iPhone Rodyti pranešimąJeigu tai vėžys, tikiuosi jis bus nepagydomas.
Nelabai suprantu kaip gali vienodai iPhonas veikti su macbooku ir su windausais? Tai neįmanoma, arba bus viskas kreiva.
Parašė iPhone Rodyti pranešimąNesuprantu ir kodėl tai turėtų būti? Noriu važiuoti su Ferariu, bet ratus noriu užsidėti nuo Reno, vairą paiimčiau nuo Audi, ai variklis iš bėdos tiktų ir VW nu bet svarbu būtų kėbulas ir ženkliukas Ferario.
Parašė iPhone Rodyti pranešimąBeja, Samsungas irgi turi savo tam tikrą ekosistemą ir automatizavimus, kas tikrai gerai veikia ir jie apima ne tik telefoną o ir daugiau įvairių buities prietaisų ir t.t. ir tai yra lygiai taip pat patogu ir gerai.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąSu atviru kodu irgi gaunasi OpenSSL heartbeat.
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKodėl Apple turėtų per prievartą investuot į programinę įrangą kitoms platformoms?
Aplamai tokie įrenginiai turėtų veikti be jokių papildomų kompiuterių ar telefonų, tad galima skaityti jog tai yra dirbtinis apribojimas.
Parašė mantasm Rodyti pranešimąGal dar ES turėtų priverst Apple daryt MacOS taip, kad veiktų belekokiam kompe kaip ir Windows?
Parašė mantasm Rodyti pranešimąKiek teko girdėt androidiniai laikrodžiai su iOS irgi nekažką.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Aš įsivaizduoju visi tie nukonkuravimai yra tiesiog kad funkcijos Androide atsirasdavo anksčiau už iOS. Seniau tai būdavo tokie dalykai kaip copy-paste (kuris atsirado tik su iOS 3), šiais laikais tai tokie dalykai kaip widgetai, fontai, custom ikonos programėlėms ir pan.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Be abejo tik atviras, nes tuomet daug daugiau žmonių gali peržiūrėti ir patikrinti kodą. Žinoma perkant reikia pasitikėti ne tik originaliu Androidu, bet ir įmone, kuri tą Androidą įrašinėja į prietaisą. Tačiau jeigu su Androidu neretai galima pasikeisti į kitą versiją, tai su iOS gali turėti tik tai, ką iš dangaus nuleidžia Apple.
Aš visada naudoju paskutinę oficialiai išleistą iOS versiją ir neturiu dėl to bėdų. Džiaugiuosi, nes pakankamai dažnai atnaujinama, gaunu reguliarius atnaujinimus ir nereikia sukt dėl to galvos. Net nežinau mintinai kokia versija pas mane yra iOS, žinau kad paskutinė ir man to užtenka. Nesuprantu žmonių kurie nori atsukinėti atgal operacines sistemas. Man telefonas reikalingas ne tam, kad sukčiau galvą kokia operacinės sistemos versija ir t.t. Per daug metų turiu aiškų pasitikėjimą iOS sistema.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąVisiškai nesupratot minties. Jeigu jums patinka Apple produktai, tai yra labai šaunu. Tačiau bėdos prasideda kai vieni produktai patinka labiau už kitus. Pvz. aš noriu laikrodžio, man patinka Apple Watch. Bet man nepatinka iPhone. Galutinis rezultatas kad negaliu pirkti Apple Watch, nes nesu prisipirkęs pakankamai Apple technikos. Tas pats su ausinėmis - gal man labai patinka Airpods Max. Net pauzė nusiėmus ausines neveikia, jeigu neturi iPhone. Firmware updeitus gali daryti tik su Mac arba iOS. Jeigu neturi - esi nepakankamas Apple klientas. Ką jau kalbėti apie Mac ir iOS sąveiką, kuri tikrai yra įmanoma ir tarp kitų kompiuterių bei telefonų, bet jei turi iPhone - sąveikos navarotai veiks tik tarp Mac.
Dėl to Apple „walled garden“ yra technologinis vėžys, kurį tikiuosi kada nors išgydys Europos sąjunga, kaip kad pagydė iPhonų jungtį.
Nelabai suprantu kaip gali vienodai iPhonas veikti su macbooku ir su windausais? Tai neįmanoma, arba bus viskas kreiva.
Nesuprantu ir kodėl tai turėtų būti? Noriu važiuoti su Ferariu, bet ratus noriu užsidėti nuo Reno, vairą paiimčiau nuo Audi, ai variklis iš bėdos tiktų ir VW nu bet svarbu būtų kėbulas ir ženkliukas Ferario.
Beja, Samsungas irgi turi savo tam tikrą ekosistemą ir automatizavimus, kas tikrai gerai veikia ir jie apima ne tik telefoną o ir daugiau įvairių buities prietaisų ir t.t. ir tai yra lygiai taip pat patogu ir gerai.
Komentuoti:
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąBe abejo tik atviras, nes tuomet daug daugiau žmonių gali peržiūrėti ir patikrinti kodą.
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąBVisiškai nesupratot minties. Jeigu jums patinka Apple produktai, tai yra labai šaunu. Tačiau bėdos prasideda kai vieni produktai patinka labiau už kitus. Pvz. aš noriu laikrodžio, man patinka Apple Watch. Bet man nepatinka iPhone. Galutinis rezultatas kad negaliu pirkti Apple Watch, nes nesu prisipirkęs pakankamai Apple technikos. Tas pats su ausinėmis - gal man labai patinka Airpods Max. Net pauzė nusiėmus ausines neveikia, jeigu neturi iPhone. Firmware updeitus gali daryti tik su Mac arba iOS. Jeigu neturi - esi nepakankamas Apple klientas. Ką jau kalbėti apie Mac ir iOS sąveiką, kuri tikrai yra įmanoma ir tarp kitų kompiuterių bei telefonų, bet jei turi iPhone - sąveikos navarotai veiks tik tarp Mac.
Dėl to Apple „walled garden“ yra technologinis vėžys, kurį tikiuosi kada nors išgydys Europos sąjunga, kaip kad pagydė iPhonų jungtį.
Kiek teko girdėt androidiniai laikrodžiai su iOS irgi nekažką.
Komentuoti:
-
Parašė iPhone Rodyti pranešimąGal prie skambių frazių apie nukonkuruotą softą galima ir šiek tiek faktų...? Kas konkrečiai nukonkuruota? Kuo geresni kiti softai nei iOS?
Parašė iPhone Rodyti pranešimąKuris softas yra saugesnis, atviro tipo kurį gali kiekvienas modifikuotis pagal save ar uždaras, kurį naudoja tik vienas gamintojas?
Parašė iPhone Rodyti pranešimąNa jei tau tai yra trūkumas, tai volia, juk niekas neverčia jos naudoti. Man tai privalumas ir aš tai naudoju.
Nesuprantu, kodėl kažkokie mediniai strazdai man aiškina kas man kaip vartotojui yra blogai ir kas gerai
Stebina kai kurių žmonių bandymas įrodyti, kad kiti yra kvailesni nes jie renkasi vieną ar kitą įrenginį.
Dėl to Apple „walled garden“ yra technologinis vėžys, kurį tikiuosi kada nors išgydys Europos sąjunga, kaip kad pagydė iPhonų jungtį.Paskutinis taisė Savitarnos kasa; 2023.08.14, 11:04.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė T-K-K Rodyti pranešimą
iPhone praktiškai visose apžvalgose gauna aukščiausius įvertinimus.
Kai kurie Android'ai irgi.
Ir iPhone kainuoja labai panašiai kaip flagship Android'ai.
Toliau jau yra asmeniniai dalykai kurie lemia vieno arba kito pasirinkimą.
Mano atveju aš esu Apple žmogus, nes naudoju tiek iPhone, tiek Macbooka tiek Apple watch ir t.t. Ir taip kaip jie veikia vienoje eko sistemoje - deja niekas negali to pasiūlyti.
Jei lygini lygiaverčius daiktus - jų kaina panaši.
Aš pirkdamas naują iPhoną niekada nežiūriu kiek kainuoja kiti. Koks skirtumas kiek kainuoja Huavejus jei aš jo nepirksiu..?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
iPhone praktiškai visose apžvalgose gauna aukščiausius įvertinimus.
Kai kurie Android'ai irgi.
iPhone 14 Pro Max reviews- Gsm Arena = 4.6 / 5.0
- Tom's Guide = 5 / 5
- Expert Reviews = 5 / 5
- PC Mag = 4.5 / 5.0
- Digital Trends = 5 / 5
- Trusted Reviews = 4.5 / 5.0
- Tech Radar = 4.5 / 5.0
- CNET = 9.2 / 10.0
- ...
Ir iPhone kainuoja labai panašiai kaip flagship Android'ai.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Yra keletas, pvz Meraki temoje, pašilaičių infrastrutūroje. Daugiausia fotoreportažai eina į tvarkaumiestą
P.S. fotografas iš manęs nekoks tai turbūt neatspindės visų telefono galimybių.
Softu apple produkcija nukonkuruota dešimtmetį atgal
Čia yra trūkumas, o ne privalumas. Walled garden systemos yra blogos jų vartotojams. O jeigu labai norisi, tai google irgi turi savo ekosistemą.
Na jei tau tai yra trūkumas, tai volia, juk niekas neverčia jos naudoti. Man tai privalumas ir aš tai naudoju.
Nesuprantu, kodėl kažkokie mediniai strazdai man aiškina kas man kaip vartotojui yra blogai ir kas gerai
Stebina kai kurių žmonių bandymas įrodyti, kad kiti yra kvailesni nes jie renkasi vieną ar kitą įrenginį.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
kur tie androoid laptopai? mano darbinis Oppo prie vieno Windows PC jungiasi, prie kito ne.
jei "priverstiniai" produktai gerai funkcionuoja, kodėl gi ne?
- 2 patinka
Komentuoti:
-
kur tie androoid laptopai?
mano darbinis Oppo prie vieno Windows PC jungiasi, prie kito ne.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
O tai android telefonai nesijungai su android laikrodžiu, laptopu ir kitais?
Čia kaip tik minusas, kad turėdamas iphone esi dalinai "priverstas" pirkti tik apple produktus, o ne piusas
Komentuoti:
-
Parašė T-K-K Rodyti pranešimą
Bet pasižiūri į kameros specifikaciją ir iškart atkrenta...
Komentuoti:
Komentuoti: