Gali kartotis ir dėl to, kad vienas diskas formatuotas FAT32, o kitas NTFS formatais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Operacinė sistema
Collapse
X
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąVista "driver" tinka 7?Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąPaskutiniai kartai, kai mačiau BSoD, buvo susiję su:
a) iš savo vietos išsijudinusia garso plokšte;
b) sudegusiu vaizdo plokštės aušintuvu.
Tik buvo iš vietos pasijudinęs RAM'asP.
Comment
-
Na, jei jam nieko nėra blogai, tai ką tvarkyti?
Win7 ir WinVista patys ganėtinai smagiai susitvarko su diskais. Automatiškai atliekama tiek defragmentacija, tiek bad'ų sužymėjimas.
WinXP turi savyje defragmentacijai skirtą įrankį (turi ir 7/Vista, bet jis supaprastintas ir praktiškai nebeaktualus), tad, jei bijai fragmentacijos, gali naudot jį.
Bad'us tiek xp, tiek 7/vista gali surast per konsolę paleidęs "chkdsk.exe /r"
Atlaisvint vietos diske gali su CCleaner. Tik valydamas diską atžymėk varneles nuo naršyklės, kurią naudoji.
Ir stenkis neužpildyt disko labiau nei 85% - 90% -- NTFS struktūra lemia tai, kad diskas su mažai laisvos vietos veikia laabai lėtai (t.y. pasiekus 85% disko užpildymą, spartos ir užpildymo santykis pradeda labai smarkiai mažėti).
Comment
-
Vietos pas mane pakankamai aš kas kelis menesius aptvarkau "Harda", bet esmė dėl strigimo bus blogi sektoriai,Bad'us tiek xp, tiek 7/vista gali surast per konsolę paleidęs "chkdsk.exe /r"
C- diskas
Laivos vietos_7,08 Gb
Visa vieta_19,5
D- diskas
Laivos vietos_73,6
Visa vieta_213Paskutinis taisė Sefas210; 2011.01.08, 12:19.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąSveiki, matau seniai buvo atnaujinta tema, todėl paįvairinsiu truputį. Sudariau Microsoft Windows operacinių sistemų versijų skaidres.
Parsisiųsti skaidres galiteČIA
Jei bus kokių netikslumų, rašykitTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąČia man vienam stringa 12 skaidrė, perkroviau kompiuterį, įsijungiau skaidres vistiek stringa ta viena skaidrė
Comment
-
Truksta NTWS4.0 1996-07-29Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment