Tai Windows XP išlieka populiariausias . O kada išėjo į pasaulį Windows 7 versija? Ir gal yra žinoma kokias Windows sistemas planuoja sukurti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Operacinė sistema
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąBūna ir pigiau. Teko torrent.lt online parduotuvėje matyti W7 Ultimate versijų, kainuojančių $0."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Windows produktų sąrašas:
Windows 7
Windows XP
Windows Vista
Windows Live
Windows Phone
Windows Server
Windows Defender
Microsoft Store
Windows MultiPoint Server 2010
Windows Home Server
.........
Daugiau info čia >>> http://www.microsoft.com/windows/products/default.aspx
Comment
-
Parašė Rolandas. Rodyti pranešimąKaina priklauso nuo norimo paketo. Prasideda nuo 180$ iki 300$. Lietuvoje perkant kainos didesnės. Maždaug prasideda nuo 380 lt. iki 1000 lt.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąAtrodo mažiau 400 lt, nėra žiūrėti Windows 7 paketų kainas
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Legalūs Už „cracko“ panaudojimą ar bet kokį kitą autorių teisių apsaugos pašalinimą šiaip jau baudžiamajame kodekse numatytas pasisėdėjimas iki dviejų metų, taip kad gal reikėtų susilaikyti nuo nesąmonių šnekėjimo.
Kadangi jau seniai nebematau prasmės multimilijardinėms korporacijoms mokėti šimtus litų už klaidų perkištą dešimtis gigabaitų sveriančią produkciją, kuri atnaujinama kartą į tris metus, kai analogišką programinę įrangą, veikiančią visapusiškai efektyviau, atnaujinamą ir ištaisomą bent sykį į pusmetį, galiu gauti už dyką, tai naudojuosi Ubuntu Linux, kuris nuo 7.10 jau prisigyveno mano kompiuteryje iki 10.04, ir nejaučiu jokio poreikio savo kompiuteryje dar kada nors regėti bet kokią Microsoft operacinę sistemą.
Comment
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąmazuma kas naudoja legalias sistemas
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąPas mane iš nelegalios programinės įrangos liko lygiai du žaidimai, kurių nerandu kaip įsigyti Lietuvoje. Kai rasiu - nusipirksiu kompaktus ir pasidėsiu ant lentynos sąžinės ramybei užtikrinti. Visa kita - nepriekaištingai legalu
Comment
-
Parašė Carnifex Rodyti pranešimąVisas visas softas išskyrus tuos du yra ne tik legalus, bet ir dauguma atvejų nemokamas Žinau, kad niekas netikrina, bet man pačiam smagiau nepavogus.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąKaip atskirti-legalus ar nelegalus? 2008 m. pirkau kompiuterį Marijampolėje parduotuvėj 'Komota". Ten viską įdiegė ir atvežė į vietą. Viso kaina 3000 lt su spausdintuvu.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment