Parašė NIR_Rimc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Operacinė sistema
Collapse
X
-
Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąPraso serial visada jei darai upgrade is usb iso ir t.t. o ne is windows update taigi sakau reikia praleisti ta punkta o kai pilnai pasikraus reikia palaukti ir turi aktyvuotis, man 1 lauztas kompas is 8.1 i 10 legalizavosi
Mano atveju buvo taip, kad tas, kad palikti viską per upgrade tiesiog buvo "užtamsintas". Galėjau rinktis tarp asmeninių failų ir nieko. Kitas dalykas. pasidariau dvi USB - vieną Home, kitą Pro. Prieš tai buvę WIN yra originalūs WIN7 Home, tai deja, bet setup'as išanalizavęs parašė, kad į Pro daryti negaliu. Žodžiu, iš W7 home galėjau pereiti, tik prie W10 home.
Panašus vaizdelis: http://i.stack.imgur.com/bFXHz.png ir negali nieko padaryti.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNu nezinau kiek atnaujinau man seriala leido visada praleisti (instaliuojant bent 2 kartus papraso sriala suvesti ir abu kartus gali praleisti ta punkta) (win10pro bent jau).Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Įdomu, kad W8 aktyvavimo nulaužimui skirtas KMSpico puikiai veikia ir su W10, įskaitant visas aktyvacijas ir automatinį updeitinimą. Panašu, kad MS nelabai suinteresuoti kovoti su "piratiniais" W10. Turbūt ne už kalnų laikas, kai Windowsai bus nemokama OS. Iš esmės, tai jau ir dabar tokia yra legalių W7 ir W8 turėtojams.Paskutinis taisė John; 2015.08.10, 14:46.
Comment
-
Parašė Haski Rodyti pranešimąNemokamai bus galima siųstis ISO iš kitur, o po to numarint imunitetą.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Jei naujini per Windows Update - viskas lieka kaip buvo. Programos, dokumentai ir t.t.
Jei dar negavai W10, o labai norisi čia parašyta kaip paspartinti procesą:
http://www.tweaktown.com/tweakipedia...lly/index.html
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąTai jeigu aš laukiu kol ateis eilė mano Windows 8.1 updaitinti i Windows 10 man reikia visus savo failus persikelti į išorinę laikmeną? Ar tiesiog užtektų į kitą, ne windausų diską?
Kaip supratau visos programos updaitinimosi metu dings išskyrus MS ofis?
Na ir šeip įdomu kada ta mano eilė ateis.. daug kam kaip suprantu jau atnaujino?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAtnaujinimo per Windows Update pliusas yra tas, kad nereikia jokių papildomų tūlzų, nereikia turėti išorinių laikmenų, nereikia perinstaliuoti programų ir t.t. ir pan.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTai čia ir noriu pastebėti, kad ne visi net legalūs vartotojai tą prenumeratą gavo. Pats naudoju legalius WIN7, kurie buvo su kompiuteriu pirkti. Iki pat 07.29 (oficialios išleidimo datos) negavau to vadinamo update'o "Get Windows 10 App" (taip vadinasi). Taigi, čia pačio MS politika tokia - kas gaus automatiškai, o kas ne. Todėl ne veltui ir tą Media Creation Tool išleido. Nesulaukęs taip ir padariau. Iš esmės tas pats, pasidarai USB ir toliau iš tų pačių WIN7 atsinaujini. O dėl tų failų ir programų palikimo, pasirodo, priklauso kas ten senoje versijoje buvo pridirbta ir t.t. Kaip tik viename forume neseniai pasiskaičiau pagoogines apie tas problemas. ir kas keista, kad kol kas kiek vartotojų, tiek panašiai ir skirtingų problemųAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąŠiaip pakuotės su DVD kainuoja gana nepigiai. Kažkas tarp 120€-160€. tai man rodos iki to nemokamo reiškinio dar toli. Beje, tas upgrade yra nemokamas pasiūlymas metams. Po metų nemokamai nebedalins.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąOmg, tas € ženkliukas po skaičiaus tiesiog bado akis.
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Kam čia taip sudėtingai, jeigu yra Media Creation Tool iš pačio MS ir nereikia jokioje eilėje stovėti.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąVaje vaje kaip bado. O Vokietijoj ar Prancūzijoj nebado? O kaip Italijoj, Ispanijoj ar Švedijoj?
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąSudėtingiau man yra kurtis USB ir t.t. čia tiesiog updaitins ir viskas. Neturiu aš laiko ir noro žaisti su USB ir pačiam viską instaliuotis.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
Comment