Sėkla už Rytą serga turbūt dar ankščiau, nei pradėjo organizuotai sirgti už šalies rinktinę, tai nelabai matau, kodėl jis turi slėpti, kad palaiko vilniečius ? Juolab, jog šis žmogus tikrai nėra prieš Žalgirį ar kitas komandas piktybiškai nusiteikęs..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus "Lietuvos Rytas"
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąšitas barzdonas yra ne kartą išsišokęs prieš Žalgirio fanus, fakais apšėręs, apie Žalgirį irgi yra nekokių dalykų prispangęs. rytfanis jis, o ir šiaip kaip žmogus chamas ir mužikas, jokios pagarbos nevertas mano nuomone
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąšitas barzdonas yra ne kartą išsišokęs prieš Žalgirio fanus, fakais apšėręs, apie Žalgirį irgi yra nekokių dalykų prispangęs. rytfanis jis, o ir šiaip kaip žmogus chamas ir mužikas, jokios pagarbos nevertas mano nuomone
Comment
-
Dar seniau, kai žiniasklaida nekėlė jo taip, buvo gan normalu. Dabar tai reklaminis projektas, tituluojamas kaip "geriausiu rinktinės fanu". Sakyčiau ne geriausias, o turtingiausias. Aš irgi neprieštaraučiau į Venesuelą, o po to (tikėkimės) ir į Londoną nuvykt ir nors ir tą patį bugną pamušt, bet ne visiem galimybės tai leidžia.
Nesupraskit neteisingai, labai gerai, kad yra kažkokių žmonių, kurie gali sau leisti keliauti paskui rinktinę ir ją palaikyti taip, kaip daro jis ir jo kompanija. Bet nereikia jo kažkaip šlovinti, kišti per visas reklamas ar dėti "geriausiojo" titulo.
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąDar seniau, kai žiniasklaida nekėlė jo taip, buvo gan normalu. Dabar tai reklaminis projektas, tituluojamas kaip "geriausiu rinktinės fanu". Sakyčiau ne geriausias, o turtingiausias. Aš irgi neprieštaraučiau į Venesuelą, o po to (tikėkimės) ir į Londoną nuvykt ir nors ir tą patį bugną pamušt, bet ne visiem galimybės tai leidžia.
Nesupraskit neteisingai, labai gerai, kad yra kažkokių žmonių, kurie gali sau leisti keliauti paskui rinktinę ir ją palaikyti taip, kaip daro jis ir jo kompanija. Bet nereikia jo kažkaip šlovinti, kišti per visas reklamas ar dėti "geriausiojo" titulo.
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąaš tik matau, kad Žalgirio gerbėjai niekaip negali susitaikyti su tuo, kad rinktinės palaikymui vadovauja Ryto fanas
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimątegu vadovauja, man negaila, nes lyg ir neblogai kol kas gaunasi, bet kai jį pradeda "dievinti", o jis ignoruodamas Žalgirio arenos atidarymą, tos pačios rinktinės neatvažiuoja palaikyt į Kauną(draugiškos su Ispanija), tai jau niekaip nekvepia sirgaliaus Nr.1 titulu.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Persikėlimas į "Raptors" klubą J.Valančiūnui kainuos 5 milijonus litų
http://www.krepsinis.net/nba/persike...us-litu/201613
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąApgavo vyra kaip reikiant..
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKame čia apgavimas? Niekas už dyką žaidėjų šiais laikais nedalina.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąApgavo kai sutarti įsūdė 5 metams, be teisės išeiti po metu i NBA. Dabar vaikis is savo algos 5 mln tures susimoketi. Nebent paduos ryta i teisma del nesamoningos ispirkos dydzio.
Gal agentą blogą Jonas parinko tiesiog...
Šiaip, nemanau, kad jis yra kažkoks vargšas, neturintis pinigų pragyvenimui. O visi dideli pinigai NBA dar priešaky.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąAr tik ne abi pusės pasirašo sutartis?
Gal agentą blogą Jonas parinko tiesiog...
Šiaip, nemanau, kad jis yra kažkoks vargšas, neturintis pinigų pragyvenimui. O visi dideli pinigai NBA dar priešaky.
O dideli pinigai ateityje yra labai miglota savoka, nes gali gauti trauma ir viskas baigta.
Comment
-
o tai jį čia Rytas turėtų dykai išleisti ar kaip? Talentingi ir perspektyvūs sportininkai šiais laikais labai brangūs, čia Valančiūnas ne jokia išimtis, sportininkus auginantys klubai iš to ir gyvena, kad juos paskui brangiai parduoda, o kas moka šiuo atveju yra susitarimo reikalas, jeigu teisingai suprantu nba taisyklės neleidžia klubams mokėti didelių išpirkų už žaidėjus tai čia jau jų problema, jeigu žaidėjas nenori mokėti pinigų gali toliau sėkmingai žaisti Ryte, jeigu jo nauja komanda negali už jį išpirkos sumokėtiIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąApgavo kai sutarti įsūdė 5 metams, be teisės išeiti po metu i NBA. Dabar vaikis is savo algos 5 mln tures susimoketi. Nebent paduos ryta i teisma del nesamoningos ispirkos dydzio.
nerizikuos tokiais prikolais. Jei agentas žioplas - tai tik jų problema. Antra, sutartis ilgallaikė, jis buvo ja suniteresuotas (matyt ir pats žinai, kad jis juodai-baltas iki kaulų smegėnų; buvau 12klasėje, kai jis atėjo į mano gimnazijos 9klasę, tai patikėk manimi, jokių kitų alternatyvų jis nebūtų svarstęs )
Sudarant sutartį tu nežinai, ar šis konkretus žaidėjas pateks į NBA, t.y. ar jo vertė rinkoje išaugs, ar ne. Jaunimo rinktinėje ir dalydavaudamas su Ryto jaunimo komanda Eurolygoje jis užsikėlė kainą. Pastaruoju atveju taip ir buvo. Tai normalu sporto rinkoje (žr. kažkokio tai čekų talento neseną istoriją, su ma panaši; tokių istorija ne viena ir ne dvi). Apgavimo jokio nėra, nebent tu tuo nori tikėti Be to, 7mln lt. greičiau bus mokama ne iškarto, o dalimis.
Verslas yra verslas. Jei buratnui priklasantis žaidėjas užsikels savo kainą rinkoje, manai, bus lengvai paleistas, taip sakat, "papigiai" ? )Paskutinis taisė D.P; 2012.05.30, 18:28.
Comment
Comment