Vilmantas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus "Lietuvos Rytas"
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąVilmantas.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas per "žvaigždė" yra Vidmantas Dilys?
Šiandien prieš mane važiavo Vilniaus gatvėmis su "Lryto" simbolika papuoštu automobiliu, tai pasibaisėjau tiesiog jo vairavimo "įgudžiais'... Tikras "kelių gaidelis".
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTuo labiau. Čia matyt kai į aikštelę nebeišleidžia - energijos nėr kur dėti...
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąVaikystėj mokykloj pasižymėjo sunku charakteriu ir nelabai dideliu protu. Tai neverta daug tikėtis iš jo
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąIr jautėsi super mega žvaidžde dar mokykloje. Vairuoti pradėjo dar neturėdamas teisių, tad nei kiek nenuostabu kad su žvaigždėjimas ir vairavimo kultūra nepakito.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVairuoti tai pradėjo, bet iki šiol neišmoko.
Comment
-
Artimiausiu metu teks pervadinti šią temą:
Vilniaus savivaldybė tapo „Lietuvos ryto“ dalininke, klubo pavadinimas gali keistis jau kitą sezoną*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Rytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
http://www.musukrepsinis.lt/lt/index...d.20,item.1665
man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
bet kuriuo atveju konkurencija del TV reitingu, reklamu ir $$$ kencia krepsinis
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąRytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
man tik idomu ka patys vilnieciai ir klubo remejai mano del tokiu vadovybes sprendimu?
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąRytas atsisako dalyvauti LKF del TV:
Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBlogai. Bet matyt tai yra rimtas požymis, kad atėjo laikas permainoms LT krepšinyje.
Geriau atsisakytų VTB lygos varžybų. Bet ten rusai gerai moka.
Comment
-
Parašė Kaštonas Rodyti pranešimąNematau priežasčių atsisakyt žaisti tokiam stipiam turnyre. Reikia džiaugtis , kad LR ten lošia. Jei ne šis turnyra trečidieni į Vilnių neatvyktų viena stipriausių Europos komandų
Comment
-
O tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?
Man tik labai idomi priezastis, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.Paskutinis taisė Magician; 2012.01.08, 14:28.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ eurolygos reitingo taškus ji duoda, tai svarbus turnyras
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąO tai pala, negi jau neatsirado licenzijos?
Man tik labai idomus pretekstas, del kurio buvo atsisakyta dalyvauti. Primena preteksto ieskojima. Siuo atveju yra tariamasi ir ieskoma bendro sprendimo, o ne boikotuojami svarbus turnyrai...liudna visgi.
Comment
Comment