man išvis, kartais mintis šmėkšteli, jog šitam forume nereiktų sporto temos, nes būna kas į L.Ryto ar Žalgirio temą ateina vien tam,kad išsilot...ir net normalia kalba to pasakyt negali...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus "Lietuvos Rytas"
Collapse
X
-
Parašė boo Rodyti pranešimąman išvis, kartais mintis šmėkšteli, jog šitam forume nereiktų sporto temos, nes būna kas į L.Ryto ar Žalgirio temą ateina vien tam,kad išsilot...ir net normalia kalba to pasakyt negali...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPrisimink kas pernai buvo su Žalgiriu. O dabar jau juokiasi puodas, kad katilas juodas.
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąman išvis, kartais mintis šmėkšteli, jog šitam forume nereiktų sporto temos, nes būna kas į L.Ryto ar Žalgirio temą ateina vien tam,kad išsilot...ir net normalia kalba to pasakyt negali...
O grįžtant apie Jaską. Tai mano nuomone, LR daug įdomesne komanda dbr patapo, nei be jo. Vis tiek lietuvis, šitiek titulų turintis, nors ir subrendo jis Liublijanoje pas Zagadiną, bet vienus metus, net ir man pačiam pavyko stebėti jo žaidimą LR. Berods ir tas pats Kurtinaitis dar vienus metus kartu su Jaska sužaidė (čia galiu klysti). Ir tais metais, kaip tik Žalgiris EL laimėjo, gal ir dbr taip bus
Sekmadienį įdomu bus jį stebėti. Pasikartosiu - LR daug įdomesnė tapo, daug įdomesnė...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąO laisvų vietų labai daug nesimato, kaip čia tie 7000 ?
Attendance: 9200
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąPagaliau, su pirma pergale tikekimes, taip ir toliau tesis kaip dabarVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Su pirma pergale EL Vilniečiai tik nenoriu nuvertint tos jūsų pergalės, tačiau tokia komanda kaip cibona neverta net uleb taurės varžybose žaist. Manau Šiauliai geriau pasirodytų EL negu jie. Šeip ar taip be abejo įsirašėt pergalę, bet užtikrinu jus, kad ji bus jum vienintelė šią savaite
Kas dėl lankomumo, keistai pasikeitė skaičiai eurolygos puslapyje... Nepirmas ir manau tikrai ne paskutinis kartas kai rytas meluoja žiūrovų skaičiųPaskutinis taisė Aiwa; 2010.11.17, 21:34.
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąArena: SIEMENS ARENA
Attendance: 9200
Comment
Comment