Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus "Lietuvos Rytas"
Collapse
X
-
Europoje federacijos taurė yra vienas iš svarbiausių nacionalinių turnyrų. Tai paprasčiausiai nepagarba federacijai. Įdomu kokių sankcijų imtųsi pvz ispanija jeigu jų taurėje atsisakytų žaisti koks Realas ar Barselona..
O priežastis kad nebus rodoma per lryto tv tai juokinga. Ši televizija jau ne kartą parodė kad nesugeba gerai transliuoti sporto varžybų. Užtenka tyčiotis iš sirgalių kuomet futbolo varžybos buvo rodomas filmuojant viena ar dviem kamerom arba pačiu svarbiausiu momentu rungtynių gale kuomet įtariama nesąžiningais teisėjų veiksmais, jų technika "užlūžta"...Paskutinis taisė GediminasJa; 2012.01.08, 14:33.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąEuropoje federacijos taurė yra vienas iš svarbiausių nacionalinių turnyrų. Tai paprasčiausiai nepagarba federacijai.
O priežastis kad nebus rodoma per lryto tv tai juokinga. Ši televizija jau ne kartą parodė kad nesugeba gerai transliuoti sporto varžybų. Užtenka tyčiotis iš sirgalių kuomet futbolo varžybos buvo rodomas filmuojant viena ar dviem kamerom arba pačiu svarbiausiu momentu rungtynių gale kuomet įtariama nesąžiningais teisėjų veiksmais, jų technika "užlūžta"...
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąMatai, šią televiziją mato dauguma žiūrovų, skirtingai negu kitą sporto kanalą (sport 1 ar kaip ten jis), taigi daugumai būtų geriau, jei transliuotų per Lrytas tv. Nepamenu kada kitos komercinės televizijos transliavo rungtynes.
Comment
-
Komentaras: Kodėl „Lietuvos rytas“ apvagia krepšinio sirgalius?
Linksmas straipsnis, nieko nepridursi Pastebima tendencija, kad mūsų šalies krepšinio portalai neturi nei ką rašyt, nei tinkamų sporto žurnalistų.
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąstraipsnis apmokėtas, o korespondentas Rokas yra ypač žemo lygio "žurnalistas"P.
Comment
-
Ryto atsisakymo priežastys yra aiškios kaip diena : komanda išretėjusi,kai kurie žaidėjai ką tik po traumų, kiti tempia komandą visą sezoną, nuovargis, buvo ar vis dar patekę į žaidybinę duobę ir t.t.., o čia papildomai pora sunkių varžybų, kuriose padidėja traumų rizika. Tikslas - Eurocup, o ne vietinė lyga, be to, matyt suveikė ir kiti interesai, susiję su LKF konfliktu dėl transliacijos teisių nesuteikimo. Atsakant į žurnalisto klausimą, nesijaučiu apvogtas
Parašė oranger Rodyti pranešimąSilpna komanda šiais metais. jei tiek pastangų reikia prieš tokį vidutinioką, tai nieko gero nebus jau. Ir pinigų nėra kažką pakeisti...
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąteko kelis kartus bendrauti, bet tai buvo senokai, paskui jis dirbo Respublikoje, kur kaip suprantu ir išmoko tokios "žurnalistikos" menoP.
Comment
-
Tai, kad straipsio pavadinime yra žodis "komentaras" kas žurnalistui suteikia teisę išsakyti savo nuomonę vienu ar kitu klausimu dar nereiškia, kad jam leidžiama iškraipyti faktus - pirmiausia, pusę komentaro užima priežasčių, kodėl šiemet Rytas su Žalgiriu žais gerokai mažiau nei įprastai, aiškinimas ir įvardijami to "kaltininkai" - akivaizdu, kad ne vien Lietuvos Rytas čia blogas, todėl pareikšti, kad nežaisdami vienų rungtynių Rytas "apvagia" krepšinio aistruolius yra tiesiog neteisinga. Kitas reikalas - transliacijų teisės, čia jau darosi baisu skaityti, nes jeigu TV3 už šį straipsnį nesumokėjo (prieš tai sakydamas, kad straipsnis yra apmokėtas neturėjau omeny šios televizijos), tai atrodo, kad korespondentas taip myli šia televiziją, kad yra pasiruošęs suteikti jai daug nemokamos reklamos, plius teigti, kad septynis kartus populiaresnė televizija garantuoja didesnę auditoriją federacijso finalo varžyboms taip pat yra nelogiška, nes norintiems pažiūrėti varžybas perjungti kanalą nėra sunku, o LRyto televizija turi tokį patį nacionalinio transliuotojo statusą kaip ir TV3 ir yra pasiekiama didžiajai daliai žiūrovų. Be to rašliava sukurpta puikiai žinant, kad LKF suteikė teisę finalus rodyti visoms norinčioms tai daryti televizijoms. Taigi dar galima būtų bent iš dalies pateisinti žurnalistą jeigu jis būtų tai parašęs iki minėto LKF leidimo, o dabar vienos televizijos iškėlimas kitos atžvilgiu objektyvumo prasme yra visiškai beprasmiškas. Galiausiai toks "komentaras" prasilenkia su elementaria žurnalisto etika, nors deja ant Lietuvos tos žurnalistų etikos apskritai nelabai likę. Bendrai basketnews kitų krepšinio puslapių kontekste galima pagirti už objektyvumą ir inovacijas, bet tai, kad Buračas yra jų vyr. redaktorius ir rašo tokius komentarus yra didelis minusas.
P.S. aš neteisinu Lietuvos Ryto ir mano asmenine nuomone jų laikraštis beigi internetinis portalas yra dar žemesnio lygio nei čia mano iškoneveiktas Buračo komentarasIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
"2007 metų liepos 13 diena, Vilnius.
... mūsų komentatoriams visai nė motais, ką darome užsienio politikos srityje. Deja, tai pademonstravo ir "Lietuvos rytas". Redakcijos straipsnyje trečiųjų metinių proga, be kita ko, esu kritikuojamas, kad pasirašiau Seimo priimtą Alkoholio kontrolės įstatymą, esu vadinamas Bažnyčios pastumdėliu. O visas šis pyktis tik todėl, kad, uždraudus alkoholio reklamą per sporto varžybas, "Lietuvos ryto" krepšinio komanda gali netekti alaus gamintojų paramos. Todėl ir esu kažkoks niekšelis! Vadinasi, man reikėjo numoti ranka į daugybę piliečių laiškų, telefono skambučių, viešų kreipimųsi, kad reikia apriboti alkoholio reklamą, ir klausyti tik "Lietuvos ryto" vadų.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kas žino kiek rusai mokės "Rytui" už patekimą į VTB ketvirtfinalį?
Ar tikrai taip jau finansiškai apsimoka ten žaisti?
Comment
Comment