taigi, registruokimės... tik prisiminkit, kad 2 savaitės reiks rezultatus spėliot, nelabai man patiko kai pradeda dalyvauti, o paskui dingsta...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar dalyvausit Eurobasketo-2009 totalizatoriuje?
Collapse
X
-
o kur pasirinkimas "Tai bereikalingas laiko gaišimas ! Nedalyvausiu." ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąo kur pasirinkimas "Tai bereikalingas laiko gaišimas ! Nedalyvausiu." ?visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąo kur pasirinkimas "Tai bereikalingas laiko gaišimas ! Nedalyvausiu." ?
o nedalyvaujančių skaičius mane neypatingai domina
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąspirit tau paprieštarautų dėl "laiko gaišimo"
o nedalyvaujančių skaičius mane neypatingai domina
Comment
-
dalyvauciau ,bet idomu taisykles, tasku skaiciavimo sistemaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimądalyvauciau ,bet idomu taisykles, tasku skaiciavimo sistemaParašė balabanas Rodyti pranešimąpritariu Aidziui biški mažoka informacijos
už atspėtą rezultatą skiriami 5tšk.
už atspėtą skirtumą 3tšk.
už atspėtą baigtį (atspėjus kuri komanda laimi) 1tšk.
jei jūsų spėtas skirtumas nuo realaus rungtynių skirtumo skirsis tik per vieną metimą (tai yra iki 3 taškų), už tai gaunate 2tšk.
neatspėjus nugalėtojo - 0 tšk.
Comment
-
Dalyvauju tadaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment