Jei ne Kazlas, tada lai užsienietis geras. Jo padėjėjai turėtų būti ir lietuviai ir trenerio pageidaujami... Savam per daug spaudimo bus Lietuvoje. Pilnos salės, su reikliais ir krepšinyje nusimanančiais "treneriais". Užsieniečiui paprasčiau. Atėjau, pralošiau ar laimėjau, važiuoju kitur. O savas dar psichinę ligą gaus...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2009-ųjų Europos krepšinio čempionatas Lenkijoje
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimądel butauto - cia kazkas juokavo, kad ji palikt reiktu?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Dėl trenerių tai net abejonių negali būti Butauto atveju (jei žmogus jaučia atsakomybę) ir dar pridėti norėčiau, kad Butauto pavyzdžiu turėtų pasekti visas trenerių kolektyvas ir žinoma LKF vadovas. Nes realiai - kada paskutinį kartą taip beviltiškai atrodėm viso čempionato metu ?
O kas liečia visų gerbiamą Vladą tai norėčiau asmeninį pastebėjimą pateikti - mano senolė visada sako: "aš būdama 83 metų suprantu, kad mano protelis jau taip ne dirba kaip dirbdavo anksčiau, ir atmintis paveda, ir šiaip jau ne tas amžius, kad galėčiau ką nors naudingo padaryti" - už tai ir gerbiu, kad žmogus pripažįsta, kad amžius savo daro. Tad to linkėčiau ir Vladui palinkėti, kad pagaliau suprastų, kad kažkas gali ir naudingesnis būti Lietuvos krepšiniui.
O dėl mano galimų trenerių variantų:
1. Kazlauskas (pats geriausias pasirinkimas ir tikiuosi vis dėl to iki 2011 jis atlaisvės).
2. Chomičius (patirties gal ir trūkumas, bet asmeninės savybės manau leistų tinkamai vadovauti pasitelkus patyrusių asistentų komandą).
3. Šiuo metu daugiau nematau lietuvių kas galėtų vadovauti rinktinei - tad beliktų legionierius.Paskutinis taisė Traford; 2009.09.15, 11:10.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKam dar kyla klausimas "Kas po Butauto?"?
Mano kandidatu sarasas butu :
1. J.Kazlauskas
2. D.Ivkovicius arba E. Messina (manau nereikai bijot trenerio is uzsienio)
3. V. Chiomicius
4. R . Grigas
5. K.Kemzura
paciu blogiausiu aytveju SXireika arba ButautasKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
per draugiskas rungtynes musiskiai dejo visus, na, gal su latviais biski pavargo (1:1), o cempionate atrode visiskai kitokie. Butautas papirktas, ne kitaip... jei ne, tai kodel vis sodindavo ant suolelio tuos zaidejus, kurie isibegedavo ir taskus rinkt pradedavo? Petravicius sekmingai uzbaigia dvi is eiles atakas - tuoj ji pakeicia Javtokas. Delininkaitis arba Kalnietis imeta tritaski ir padaro pora rezultatyviu perdavimu - tuoj grizta aiksten Mazutis su Jomantu ir priverda koses. Kleiza isleidzia aiksten, bet nera nei vieno derinuko, skirto tik jam... zmogelis taskus pelno tik dantimis ir nagais atsikovojes kamuoli - zaisdavo jau nebe krasto, o centro puolejo pozicijoj. daugumoj derinuku broliai turedavo stovet ir daryt uztvaras, kad tik Mazutis ir Jomantas galetu "pasaudyt". o ju vieta - taigi po krepsiu... Macijauskui ar Jasikeviciui nereikedavo dvimetriniu uztvaru...
blin, reiktu pasidomet Butauto finansais - kas ir kada nupirko ji? laimejo tik pries bulgarus,kurie taip ar taip nepateko i antra tura...
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąKaip jums kandidatas T.Pačėsas? Visgi Eurolygos komandą treniruoja...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Kiek anksčiau jau rašiau, kad galėtų į vyrų sportą grįžt R.Paulauskas. Girdėjau apie jį tik teigiamus atsiliepimus. Paskui yra labai perspektyvus treneris N.Zabarauskas, kuris treniruodamas Jonavos komandą, su vidutiniokais kelis metus iš eilės patekdavo į NKL finalus. Dabar jis, berods, sakalus treniruoja. Taip pat reikia įtraukt į pasirengimą jaunimo trenerius, gal pradžioj ne vyr. treneriais, bet pagalbiniais.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąĮdomu, kodėl Janakis toliau graikų netreniravo?Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
jo, treneris (Butautas) cia tai strategavo.... blin, kiausiniu ir pomidoru fiesta jam ir tam parankiniam (Mazuciui)... vat vieno nesuprantu - gi per draugiskas Jomantas visai neblogai atrode. bet cempionate kaip musmiriu priryjes...
P.S. gal kas zino - iki kelintos vietos premijuojami uzsienyje gerai pasirode sportininkai? iki ketvirtos ar astuntos? gal cia Kubiliaus-Butauto paktas koks nors? na, kad nereiktu premiju moket...
pabaigoj tai laimes musiskiai del 9 vietos kai zais. nes Butautas nores savo ivaizdi pataisyt, todel leis musiskiam gerai zaisti.
Comment
-
Manau, būtų gerai rinktinės klausimus aptarinėti čia. http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=8625
Comment
-
pabaigoj tai laimes musiskiai del 9 vietos kai zais. nes Butautas nores savo ivaizdi pataisyt, todel leis musiskiam gerai zaisti.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment