Zaidėju nekaltinu, o Butautui - ate/.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2009-ųjų Europos krepšinio čempionatas Lenkijoje
Collapse
X
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTu pats tuom tiki ką parašiai ? Kaip jie gali būti "aukščiausio lygio" jei sugebėjo vieną kartą laimėti ir tai prieš visišką autsaiderę Bulgarija. Čia kaip Brazilai laimėtu prieš Fareirų salą futbole ir dėl to labai džiaugtusi ir didžiuotusi. Pfff... . Sporte meistriškumą rodo labai paprastas dalykas - rezultatas. Nėra rezultato nėra profesionalumo, nėra ir jokio aukšto lygio. Mūsų šių metų rinktinė ištikro yra žemiau vidutiniokų lygio. Reikia būti visiškai aklam arba užsispirusiam, kad dar guosti tokius niekam nevykusius sportininkus. Tai jie turi praryti karčias kritikos piliulias nes jie jų verti ir kitą kartą SAVO REZULTATAIS parodyti ką jie moka. Tada mes juos ant rankų nešiosim. Toks yra sportas. Kas kas, bet jie tai turėtu žinoti. Ir nereikia čia vaidinti varkšelių kuriuos dabar sudrąskis į gabalus už visiškai nieka. Nekaltai.
Parašė Depeche Rodyti pranešimąZaidėju nekaltinu, o Butautui - ate/.
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąO ką sakytum, jei būtų sakę apie realius lūkesčius? Būtum verkęs, kad lochai treneriai nusodina žaidėjus. Trauksis treneriai, galėsi džiaugtis. Nebebus Mažučio ir viskas bus gerai! O Kalnietis... Kaip sakė mano sesė, (7 kartus Lietuvos čempionė, dabar treniruoja beje) - "pirmas numeris matosi nuo pačios pirmos treniruotės, kai vaiką dar tėvai atveda, arba jis yra arba ne. Kalnietis neturi nei to aikštės matymo, nei tos galvos ant pečių. Turi tik duomenis." Taip kad, Žalgiriui nuo jo gal ir gerai, bet ne per gerai.
P.S. Tikiuosi tu ne į chirurgus kokius taikai? Nes tada tai man baisu... Šiaip Daktarai, nesinervyk. It's only a game. Nors žinoma, skaudu pralaimėti.
dėl mano būsimos profesijos - tai visiškai nesusiję, nes kai bendrauju/tikrinu/konsultuoju ligonį man rankos nedreba, galvoje keiksmai butautui nesipina
Comment
-
Tai yra juodžiausias periodas Lietuvos krepšinio istorijoje.. du beviltiški sutriuškinimai iš eilės.. iš 5 varžybų vos viena pergalė.. iš pastarųjų 9 oficialių varžybų vos 2 pergales.. Butauto track record blogiausias iš visų trenerių.. liūdna.. bet už tai dabar galėsim pakilt kaip kokis tai feniksas iš pelenų po 2 metų, aj kiek džiaugsmo bus, kokios antraštės skambios..
beje, mano akimis, žmogus/žaidėjas, kuris nesusitvarko su spaudimu ir nervais niekaip negali būti vadinamas profesionalu..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąButauto track record blogiausias iš visų trenerių..You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąKita vertus, ar Butautas nėra žmogus, kuris turi blogiausius žaidėjus iš visų trenerių? Nemanau, kad Butautas šventas, bet su dabartiniais Lietuvos krepšinio "talentais" daug pasiekti būtų sunku bet kam.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąsu visa pagarba tavo sesei dėl tų laimėjimų mistinių, turiu paprieštarauti dėl kalniečio aikštės nematymo - 3 perdavimai per kėlinį laiko sakyčiau labai jau neprastas rezultatas, kai tavo varžovas ispanai ir ne visi atsiskleidžia taip greitai, nes mantas nėra apsigimęs tikras įžaidėjas, žmogus ilgą laiką vėtytas mėtytas tarp pg ir sg, pagaliau statomas įžaidėju ir rodantis, kad jis tikrai gali juo būti
Parašė daktaras Rodyti pranešimądėl mano būsimos profesijos - tai visiškai nesusiję, nes kai bendrauju/tikrinu/konsultuoju ligonį man rankos nedreba, galvoje keiksmai butautui nesipina
Parašė mindakas Rodyti pranešimąKlausimas galbūt ne į temą. O kodėl šiemet tiek daug žavigždžių atsisakė žaist už Lietuvą. Gal Butautas pernai juos kaip nors sunervino. Nes pvz., Kaukėnas tikrai neturėjo jokių rimtesnių motyvų.
O beje, kartais Kaukėno tėvui nėra liga? Kad lyg dėl to nevažiavo.Paskutinis taisė Taiga; 2009.09.14, 19:52.
Comment
-
[QUOTE=Taiga;370403]Mistikos čia jokios nėra. Tiesiog aš jos nuomonę vertinu labiau nei bet kurio iš čia esančių. Kalnietis gali "lipti į medį", šokti, rautis.atidavė jis tuos kelis pasus, bet po to... O kas po to? Po to nieko... Ir vienok Kurtinaitis tiesą apie jį pasakė.
rimai, čia tu taip greit prie interneto priėjai?
o jeigu rimtai, tai gal tamstai akinius paskolint? nematei, kad mantas keitimo jau 1 kėliny PASIPRAŠĖ?? jam tada jau buvo negerai kažkas, dar bandė žaisti, bet įdomu kaip tu vos paeidamas pažaistum, juk po 2 pakeitimo jis net į rūbinę išėjo ir po to vos parėjo.
Comment
-
[QUOTE=daktaras;370405]Parašė Taiga Rodyti pranešimąMistikos čia jokios nėra. Tiesiog aš jos nuomonę vertinu labiau nei bet kurio iš čia esančių. Kalnietis gali "lipti į medį", šokti, rautis.atidavė jis tuos kelis pasus, bet po to... O kas po to? Po to nieko... Ir vienok Kurtinaitis tiesą apie jį pasakė.
rimai, čia tu taip greit prie interneto priėjai?
o jeigu rimtai, tai gal tamstai akinius paskolint? nematei, kad mantas keitimo jau 1 kėliny PASIPRAŠĖ?? jam tada jau buvo negerai kažkas, dar bandė žaisti, bet įdomu kaip tu vos paeidamas pažaistum, juk po 2 pakeitimo jis net į rūbinę išėjo ir po to vos parėjo.
P.S. Ironija apie "Rimą prie intiko" būtų gera, jei iš nervų nebūtum sumaigęs mygtukų taip, kad neaišku kur citata kur jau tavo žodžiai... Dar karta sakau - relax.
Comment
-
gyniau ir ginsiu kalnietį, nes jis per šiuos metus kęsdamas dramas šeimoje, klube, rinktinėje sugeba po sunkių bemiegių, nervingų naktų (aišku ir dienų) atžaisti kaip vyras ir už Žalgirį, ir už tėvynę. visi mes iš jo turim mokytis vidinės stiprybės ir šaltų nervų, net kai jie visai suprantamai gali būti pakrikę tikrąją to žodžio prasme
Comment
-
Visiems verčiantiems Butautą norėčiau užduoti klausimą: kas vietoj jo? Pasiūlykit bent du realius kandidatus.
Stengiasi visi, nereikia vienų kalt prie kryžiaus, kitų aukštint į debesius. Pralošė komanda.
Taip, Butautas padarė klaidų, galbūt kertinių. Po kiekvienų rungtynių rašome kas būtų jei būtų. Bet atsukti atgal ir patikrinti to negalime, sprendimus reikia priimti čia ir dabar.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
1. Sireika
2. Kurtinaitis
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Reikia vardan tautos užglaistyti nesutarimus tarp Garasto ir Sireikos / Kazlausko. Nors man priimtiniausias aišku variantas būtu siųsti Garastą į pensiją.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Atrodo, kad trenerio postas laisvas:
Po rungtynių su slovėnais atsakomybę dėl tragiško rinktinės žaidimo prisiėmęs R.Butautas pirmadienį leido suprasti, kad dvikova su serbais trečiadienį jam bus paskutinė prie rinktinės vairo: „Liko dar vienos rungtynės, todėl sprendimą pasakysiu po jų. Bet atsakymą jūs jau žinote“.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment