Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2009-ųjų Europos krepšinio čempionatas Lenkijoje
Collapse
X
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąbet jau senokai mačiau francus tokius užsivedusius, nors tony aišku toliau su tokiu veideliu lakstė, kaip aš vadinu, longorios vietele palei nosį
http://media.comicmix.com/media/2008...be-sport03.jpg
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimądrn drn graikiukus ispanai... tiesiog smaugia, net plika akimi matosi, kad kaip uždusinti graikai atrodo, nors kaklų lyg niekas ir neliečia
P.S.: Po 1 kėl. SRB-SLO 11:19 Blxxba, kodėl aš stačiau už serbus???I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąKątik grįžau iš Vilniaus Senamiesčio, Tautų mugės. Tai kaip baigėsi GRE-ESP rungtynės?
P.S.: Po 1 kėl. SRB-SLO 11:19 Blxxba, kodėl aš stačiau už serbus???
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNebereikalo, po 3 kėlinių slovėnai tik 1 tašku priekyje. Reiktų mum iš serbų pasimokyt kovingumo.
O ką daro serbai? Iš eilės 3 pražangos...Paskutinis taisė Wycka; 2009.09.19, 23:33.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąSlovėnams sunkiau — pas juos jau 2 krepšininkai turi po 4 pražangas...
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu ir trilerisI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Na va ir viskas. SRB-SLO 96:92 Auksas — ispanamsI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNa va ir viskas. SRB-SLO 96:92 Auksas — ispanams
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąŠakės.. Dvi komandos, kurios norėjau, kad kovotų finale, pralošė.. Ir dabar EČ, bet kokiu atveju, laimės nemėgiama komanda.. O mažąjame finale irgi neįsivaizduoju už ką sirgt..
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąŠakės.. Dvi komandos, kurios norėjau, kad kovotų finale, pralošė.. Ir dabar EČ, bet kokiu atveju, laimės nemėgiama komanda.. O mažąjame finale irgi neįsivaizduoju už ką sirgt..I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment