Na kai žaidža Mantas, tai nežaidžia Mažutis - o tas jau kaip ir gerai Vat šiandien, kol žaidė Mantas, viskas buvo gerai, bet kai įėjo mažutis - prasidėjo nesamonės...
Blxxa, aš tiek vilčių dėjau į tai, kad EČ vyks Lenkijoje — arti Lietuvos, nereikės adaptacijos. Net JAV 1996m. ir Australijoje 2000m. LT rinktinė geriau žaidė...
Jei vėl bus toks spaudimas kaip šį kartą (o greičiausiai bus dar baisesnis) - tai nieko nebus. Vėl pirma sumaišys su purvais, nes "stars'ų nėra", o po to REIKALAUS (!) medalių. Žaidėjai vėl žais taip kaip dabar, nes... Nes spaudimas per didelis.
Asmeniškai, lenkiu galvą prieš visus žaidėjus ir trenerius, kurie yra iš tiesų aukščiausio lygio. Ir man nuoširdžiai jų gaila, jų visų, nes dabar juos gryžusius į Lietuvą sumaišys su purvais.
Jei vėl bus toks spaudimas kaip šį kartą (o greičiausiai bus dar baisesnis) - tai nieko nebus. Vėl pirma sumaišys su purvais, nes "stars'ų nėra", o po to REIKALAUS (!) medalių. Žaidėjai vėl žais taip kaip dabar, nes... Nes spaudimas per didelis.
Asmeniškai, lenkiu galvą prieš visus žaidėjus ir trenerius, kurie yra iš tiesų aukščiausio lygio. Ir man nuoširdžiai jų gaila, jų visų, nes dabar juos gryžusius į Lietuvą sumaišys su purvais.
Bet iš amerikiečių kiekvienoje olimpiadoje visas pasaulis reikalauja medalių Kodėl jie nepalūžta? Ogi todėl, kad paskui krepšininkus važiuoja kone atskira psichologų komanda. Kur LT sporto psichologai?????????
/\ kas tau ko reikalaus???? ne "treneriai" visur prisigyrė, kad tik medalių važiuoja ir jų neiškovojus pasitrauks? atsigauk jezusmarija. gaila manto dėl traumos, bet džiugu, kad Žalgiris turės puikų įžaidėją
...
Tu pats tuom tiki ką parašiai ? Kaip jie gali būti "aukščiausio lygio" jei sugebėjo vieną kartą laimėti ir tai prieš visišką autsaiderę Bulgarija. Čia kaip Brazilai laimėtu prieš Fareirų salą futbole ir dėl to labai džiaugtusi ir didžiuotusi. Pfff... . Sporte meistriškumą rodo labai paprastas dalykas - rezultatas. Nėra rezultato nėra profesionalumo, nėra ir jokio aukšto lygio. Mūsų šių metų rinktinė ištikro yra žemiau vidutiniokų lygio. Reikia būti visiškai aklam arba užsispirusiam, kad dar guosti tokius niekam nevykusius sportininkus. Tai jie turi praryti karčias kritikos piliulias nes jie jų verti ir kitą kartą SAVO REZULTATAIS parodyti ką jie moka. Tada mes juos ant rankų nešiosim. Toks yra sportas. Kas kas, bet jie tai turėtu žinoti. Ir nereikia čia vaidinti varkšelių kuriuos dabar sudrąskis į gabalus už visiškai nieka. Nekaltai.
/\ kas tau ko reikalaus???? ne "treneriai" visur prisigyrė, kad tik medalių važiuoja ir jų neiškovojus pasitrauks? atsigauk jezusmarija. gaila manto dėl traumos, bet džiugu, kad Žalgiris turės puikų įžaidėją
O ką sakytum, jei būtų sakę apie realius lūkesčius? Būtum verkęs, kad lochai treneriai nusodina žaidėjus. Trauksis treneriai, galėsi džiaugtis. Nebebus Mažučio ir viskas bus gerai! O Kalnietis... Kaip sakė mano sesė, (7 kartus Lietuvos čempionė, dabar treniruoja beje) - "pirmas numeris matosi nuo pačios pirmos treniruotės, kai vaiką dar tėvai atveda, arba jis yra arba ne. Kalnietis neturi nei to aikštės matymo, nei tos galvos ant pečių. Turi tik duomenis." Taip kad, Žalgiriui nuo jo gal ir gerai, bet ne per gerai.
P.S. Tikiuosi tu ne į chirurgus kokius taikai? Nes tada tai man baisu... Šiaip Daktarai, nesinervyk. It's only a game. Nors žinoma, skaudu pralaimėti.
Kaip sakė mano sesė, (7 kartus Lietuvos čempionė, dabar treniruoja beje) - "pirmas numeris matosi nuo pačios pirmos treniruotės, kai vaiką dar tėvai atveda, arba jis yra arba ne.
Dėl to dabar pirmų numerių, nors vežimu vežk, nes visiems viskas matosi
Comment