Parašė Sula
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
2009-ųjų Europos krepšinio čempionatas Lenkijoje
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąViso gero iki 2011 metų.
Lietuva-Ispanija 70:84
Blxxa, aš tiek vilčių dėjau į tai, kad EČ vyks Lenkijoje — arti Lietuvos, nereikės adaptacijos. Net JAV 1996m. ir Australijoje 2000m. LT rinktinė geriau žaidė...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąPaskutins šansas - "wild card" kurių berots yra 3.. Bet tai dažniausiai lemia pinigai kurių mes neturim..
O šiaip galėtumėm Okeanijoj būt - ten čempionatai ypač sunkūs: http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_Oc...mpionship_2009
Comment
-
Parašė MgssEY Rodyti pranešimąNa iki kito čempionato 2011 savo šalyje parodysim tikrąjį charakterį ir tikiuosi aukso.
Comment
-
Jei vėl bus toks spaudimas kaip šį kartą (o greičiausiai bus dar baisesnis) - tai nieko nebus. Vėl pirma sumaišys su purvais, nes "stars'ų nėra", o po to REIKALAUS (!) medalių. Žaidėjai vėl žais taip kaip dabar, nes... Nes spaudimas per didelis.
Asmeniškai, lenkiu galvą prieš visus žaidėjus ir trenerius, kurie yra iš tiesų aukščiausio lygio. Ir man nuoširdžiai jų gaila, jų visų, nes dabar juos gryžusius į Lietuvą sumaišys su purvais.
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąJei vėl bus toks spaudimas kaip šį kartą (o greičiausiai bus dar baisesnis) - tai nieko nebus. Vėl pirma sumaišys su purvais, nes "stars'ų nėra", o po to REIKALAUS (!) medalių. Žaidėjai vėl žais taip kaip dabar, nes... Nes spaudimas per didelis.
Asmeniškai, lenkiu galvą prieš visus žaidėjus ir trenerius, kurie yra iš tiesų aukščiausio lygio. Ir man nuoširdžiai jų gaila, jų visų, nes dabar juos gryžusius į Lietuvą sumaišys su purvais.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimą...
Asmeniškai, lenkiu galvą prieš visus žaidėjus ir trenerius, kurie yra iš tiesų aukščiausio lygio. Ir man nuoširdžiai jų gaila, jų visų, nes dabar juos gryžusius į Lietuvą sumaišys su purvais.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ kas tau ko reikalaus???? ne "treneriai" visur prisigyrė, kad tik medalių važiuoja ir jų neiškovojus pasitrauks? atsigauk jezusmarija. gaila manto dėl traumos, bet džiugu, kad Žalgiris turės puikų įžaidėją
P.S. Tikiuosi tu ne į chirurgus kokius taikai? Nes tada tai man baisu... Šiaip Daktarai, nesinervyk. It's only a game. Nors žinoma, skaudu pralaimėti.
Comment
-
Parašė Taiga Rodyti pranešimąKaip sakė mano sesė, (7 kartus Lietuvos čempionė, dabar treniruoja beje) - "pirmas numeris matosi nuo pačios pirmos treniruotės, kai vaiką dar tėvai atveda, arba jis yra arba ne.
Comment
Comment