nepaims... pradės kuncaitis kryželiu kemzūrai mosikuoti ir teks nusileisti...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2011. Pasiruošimas
Collapse
X
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąBelieka tikėtis, kad nepaims Jomanto, ir viskas iš esmės bus gerai
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu nepyk, bet "lėvas" bajeris
Comment
-
Valančiūnas gal turi daugiau talento, bet Motiejūnas yra daugiau apsišaudęs vyrų krepšinyje. Viskas priklausys nuo to, ar Kemzūra ims daugiau mažiukų, ar aukštaūgių. Šiaip senoliams šie 2 krepšininkai jau turėtų sudarinėti konkurenciją. Labiausiai braška Marijono vieta, o ramiausias galėtų būti tik Songaila.
Comment
-
Javtokas man atrodo labai nepatikimas žaidėjas, kai tik išeina į aikštę visąlaik pakyla adrenalino lygis kraujyje, kad tik kokios nesąmonės nepadarytų. Apskritai technika prasta, greitis, perdavimai, pataiko tik kai lieka vienas prieš krepšį ir deda. Bet šiemet žais broliai, tad aištelėje neužsibus (kaip tai ir būdavo seniau).Paskutinis taisė Lettered; 2011.07.19, 14:12.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ ir kuo jau tas songaila gali būti ramus, metus laiko normaliai krepšinio nežaidęs?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąJavtokas man atrodo labai nepatikimas žaidėjas, kai tik išeina į aikštę visąlaik pakyla adrenalino lygis kraujyje, kad tik kokios nesąmonės nepadarytų. Apskritai technika prasta, greitis, perdavimai, pataiko tik kai lieka vienas prieš krepšį ir deda. Bet šiemet žais broliai, tad aištelėje neužsibus (kaip tai ir būdavo seniau).
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąnu jo, kai kurių supratimas apie krepšinį čia gan stipriai šlubuoja. Ačiū Dievui, viskas trenerio rankose, o ne egZpertų...
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO tamsta kas esat? Krepšinio treneris ar egZpertas? Aš kaip egZpertas trenerio vietoje imčiau šiuos žaidėjus, įdomu būtų pamatyti, ką kiti analogiškai imtų:
Atvaizdas
Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.07.19, 14:37.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąišmesti Javtoką, vieną svarbiausių pernykštės rinktinės žaidėjų ir ramščių, kapitoną, iš rinktinės gali tik visiškas neišmanėlis. o dar ir gailius vietoj jasaičio įdėtas... vienu žodžiu nėra žodžiųPaskutinis taisė Lettered; 2011.07.19, 14:48.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO tamsta kas esat? Krepšinio treneris ar egZpertas? Aš kaip egZpertas trenerio vietoje imčiau šiuos žaidėjus, įdomu būtų pamatyti, ką kiti analogiškai imtųiš šitų 4 centrų Javtokas silniausias
Visi žinom posakį, kurį nuo mažų dienų kala kiekvienas treneris "krepšinis prasideda nuo gynybos"...gynybiniu atžvilgiu nei vienas centras Javtokui neprilygsta net iš tolo.Paskutinis taisė boo; 2011.07.19, 14:57.
Comment
-
Nu jau nesvaikit apie Javtoko išmetimą. Manau, jis bus pagrindinis centras. Petravičius sunku pasakyti kaip atrodys, juk ilgai traumuotas buvo, dėl jo vietos rinktinėj tai nebūčiau tikras. Ir imti Gailių, kuris Italijoj po penkis taškus mesdavo, vietoj Jasaičio, kuris rinktinėj visados atrodo geriau nei klubuose, irgi būtų absurdas. Jei jau būtinas tikras atsarginis trečias numeris, tai gal Kuzminskas būtų geresnis variantas už Gailių, bet aš gal apskritai nė vieno neimčiau. Bet viską parodys pasiruošimas, šiais metais turim tikri didelį pasirinkimą, ypač priekinės linijos.Paskutinis taisė Gytaz; 2011.07.19, 14:58.
Comment
-
Aš tai, ko gero, atsisakyčiau visų trijų atsarginių trečių numerių (Kuzminsko, Jomanto, Gailiaus), vieno iš Delininkaičio ir Lukauskio bei kažkurių dviejų priekinės linijos žaidėjų: jų tiek daug, kad beveik bet kuris gali iškristi. Mano manymu, būtent Javtokas gali būti praktiškai garantuotas dėl vietos, dėl visų kitų nebūčiau visiškai tikras. Bet spręsti aišku ne man ir ne dabar laikas apie tai galvoti. Juk turėsim krūvą kontrolinių varžybų, tada ir nuspręs treneriai.Paskutinis taisė Gytaz; 2011.07.19, 15:14.
Comment
Comment