Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

nepaims... pradės kuncaitis kryželiu kemzūrai mosikuoti ir teks nusileisti...

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
      Belieka tikėtis, kad nepaims Jomanto, ir viskas iš esmės bus gerai
      Jeigu dar ir Javtoko nepaims, iš vis bus idealu
      Flickr

Comment

nu nepyk, bet "lėvas" bajeris

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
          nu nepyk, bet "lėvas" bajeris
          Čia ne bajeris, aš rimtai. Arba tada ,,lėvai'' išmanau krepšinį.
          Flickr

Comment

14 zaideju - labai gerai. Valanciunui, manau, gali atsirasti vieta rinktineje, del Motiejuno smarkiai abejoju. Javtokas rinktines kapitonas ir pakankamai patikimas centras nors turi rimtu minusu. Is jo aplamai tikejausi smarkiai daugiau, taciau jis rinktinei reikalingas.

Comment

jeigu čia jūs apie jomanto mistinę gerą varžovus traumuojančią gynybą, tai kad jums kur ežys kelnėse išdygtų lyginti šitą plūgo rankeną su javtoku

Comment

Valančiūnas gal turi daugiau talento, bet Motiejūnas yra daugiau apsišaudęs vyrų krepšinyje. Viskas priklausys nuo to, ar Kemzūra ims daugiau mažiukų, ar aukštaūgių. Šiaip senoliams šie 2 krepšininkai jau turėtų sudarinėti konkurenciją. Labiausiai braška Marijono vieta, o ramiausias galėtų būti tik Songaila.

Comment

/\ ir kuo jau tas songaila gali būti ramus, metus laiko normaliai krepšinio nežaidęs?

Comment

Javtokas man atrodo labai nepatikimas žaidėjas, kai tik išeina į aikštę visąlaik pakyla adrenalino lygis kraujyje, kad tik kokios nesąmonės nepadarytų. Apskritai technika prasta, greitis, perdavimai, pataiko tik kai lieka vienas prieš krepšį ir deda. Bet šiemet žais broliai, tad aištelėje neužsibus (kaip tai ir būdavo seniau).
                    Paskutinis taisė Lettered; 2011.07.19, 14:12.
                    Flickr

Comment

/\ ir kuo jau tas songaila gali būti ramus, metus laiko normaliai krepšinio nežaidęs?
                      Na, Songaila dar nei vienais metais, kai atstovavo už rinktinę mūsų nenuvylė. Tai yra vienas iš paskutinių 2003m. mohikanų.

Comment

/\ žinau, kas per mohikanas jis, tačiau ir jis ir šaras jau sensta, todėl nei vienas jų nėra nei kažkoks mesijas, nei erelis, kuriam viskas galima. gerai, kad songaila bent jau teikėsi atvykti į rinktinę laiku, kaip ne kurie žvaigždukai

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                          Javtokas man atrodo labai nepatikimas žaidėjas, kai tik išeina į aikštę visąlaik pakyla adrenalino lygis kraujyje, kad tik kokios nesąmonės nepadarytų. Apskritai technika prasta, greitis, perdavimai, pataiko tik kai lieka vienas prieš krepšį ir deda. Bet šiemet žais broliai, tad aištelėje neužsibus (kaip tai ir būdavo seniau).
                          Nei klišo nuo baudų ir net iš po krepšio Javtoko (nors gal kaip kapitoną-talismaną ir priims), nei Europos čempionato Lenkijoje herojų- Lavrikų nereikia. Užteks Petravičiaus ir Valančiūno.
                          http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

nu jo, kai kurių supratimas apie krepšinį čia gan stipriai šlubuoja. Ačiū Dievui, viskas trenerio rankose, o ne egZpertų...

Comment

Parašė boo Rodyti pranešimą
                              nu jo, kai kurių supratimas apie krepšinį čia gan stipriai šlubuoja. Ačiū Dievui, viskas trenerio rankose, o ne egZpertų...
                              O tamsta kas esat? Krepšinio treneris ar egZpertas? Aš kaip egZpertas trenerio vietoje imčiau šiuos žaidėjus, įdomu būtų pamatyti, ką kiti analogiškai imtų:

Flickr

Comment

O tamsta kas esat? Krepšinio treneris ar egZpertas? Aš kaip egZpertas trenerio vietoje imčiau šiuos žaidėjus, įdomu būtų pamatyti, ką kiti analogiškai imtų:

Atvaizdas
                                Nebloga komplektacija, bet aš dėčiau didelius klaustukus ties Petravičiaus ir Gailiaus pavardėmis. Javtokas iš šalies gal ir atrodo kaip raumeninga balerina, bet iš tiesų yra didelė jėga gynyboje ir po krepšiu. O Gailiui to savo talento niekaip įrodyti taip pat nepavyksta.
                                Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.07.19, 14:37.

Comment

išmesti Javtoką, vieną svarbiausių pernykštės rinktinės žaidėjų ir ramščių, kapitoną, iš rinktinės gali tik visiškas neišmanėlis. o dar ir gailius vietoj jasaičio įdėtas... vienu žodžiu nėra žodžių

Comment

išmesti Javtoką, vieną svarbiausių pernykštės rinktinės žaidėjų ir ramščių, kapitoną, iš rinktinės gali tik visiškas neišmanėlis. o dar ir gailius vietoj jasaičio įdėtas... vienu žodžiu nėra žodžių
                                    Nes pernai trūko centrų akivaizdžiai, negyvenkim praeitimi ir būkim atviri- iš šitų 4 centrų Javtokas silniausias, nebent tada visus 4 imt. Bet čia tik mano nuomonė, kiekvienas krepšinio mėgėjas turi savo
                                    Paskutinis taisė Lettered; 2011.07.19, 14:48.
                                    Flickr

Comment

O tamsta kas esat? Krepšinio treneris ar egZpertas? Aš kaip egZpertas trenerio vietoje imčiau šiuos žaidėjus, įdomu būtų pamatyti, ką kiti analogiškai imtų
                                      Kas yra tamsta nesvarbu, bet tamsta supranta, jog pasirinkima lemia ne pavardė, ar praeities nuopelnai, ir net ne sezono statistika, o trenerio pasirinkta taktika, esama žaidėjų forma ir tinkamumas. Todėl tikrai nesiimčiau spėliot dėl viso 14-tuko, ypač dėl paskutinių žaidėjų, nors pagrindas daugiau mažiau aiškus visiem. O šis sakinys
                                      iš šitų 4 centrų Javtokas silniausias
                                      pasako viską Tik nelabai kokiais kriterijais yra vertinamas krepšininko "stiprumas", "gerumas"?
                                      Visi žinom posakį, kurį nuo mažų dienų kala kiekvienas treneris "krepšinis prasideda nuo gynybos"...gynybiniu atžvilgiu nei vienas centras Javtokui neprilygsta net iš tolo.
                                      Paskutinis taisė boo; 2011.07.19, 14:57.

Comment

Nu jau nesvaikit apie Javtoko išmetimą. Manau, jis bus pagrindinis centras. Petravičius sunku pasakyti kaip atrodys, juk ilgai traumuotas buvo, dėl jo vietos rinktinėj tai nebūčiau tikras. Ir imti Gailių, kuris Italijoj po penkis taškus mesdavo, vietoj Jasaičio, kuris rinktinėj visados atrodo geriau nei klubuose, irgi būtų absurdas. Jei jau būtinas tikras atsarginis trečias numeris, tai gal Kuzminskas būtų geresnis variantas už Gailių, bet aš gal apskritai nė vieno neimčiau. Bet viską parodys pasiruošimas, šiais metais turim tikri didelį pasirinkimą, ypač priekinės linijos.
                                        Paskutinis taisė Gytaz; 2011.07.19, 14:58.

Comment

Aš tai, ko gero, atsisakyčiau visų trijų atsarginių trečių numerių (Kuzminsko, Jomanto, Gailiaus), vieno iš Delininkaičio ir Lukauskio bei kažkurių dviejų priekinės linijos žaidėjų: jų tiek daug, kad beveik bet kuris gali iškristi. Mano manymu, būtent Javtokas gali būti praktiškai garantuotas dėl vietos, dėl visų kitų nebūčiau visiškai tikras. Bet spręsti aišku ne man ir ne dabar laikas apie tai galvoti. Juk turėsim krūvą kontrolinių varžybų, tada ir nuspręs treneriai.
                                          Paskutinis taisė Gytaz; 2011.07.19, 15:14.

Comment

Working...
                                          X