Manau, kitų šalių pavyzdys pasikartos Lietuvoje: į tolimesnius etapus bus nesunku įsigyti bilietų antrinėje rinkoje iš tų sirgalių, kurių komandos nepapuls į tolimesnius etapus. Akivaizdu, kad į finalą bilietų gaus ir visokios Lenkijos, D. Britanijos sirgaliai, kurie ten greičiausiai neturės ką veikti. Ispanijoje, Lenkijoje buvo labai daug bilietų, kuriuos galima buvo įsigyti. Problema tik aišku bus tie popieriniai bilietai, kurių įsigijimas yra šiek tiek rizikingas.
...Mdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Į finalą jau nebėra, mėginu į pusfinalį, nežinau, ar aš nekantrus, ar mygtukai nejautrūs, bet kol kas mane persekioja tik nelaimės. :/
Kam pasisekė tam.. 17 dieną bilietų tikrai nebebus tik 315 sektorius liko..
Aš 12 val. norėjau jamti pačius du brangiausius į finalą, bet pasirinkus sektorių išmetą, kad nėra Tai čia irgi manau panašiai Oi man patinka tokia bilietų "pardavimo" politika... O bilietai nepardavinėjami kioskuose dar...
Nežinau kodėl jums taip nepasisekė, aš tai gavau į finalą. Plius dar vienas bilietas yra užsakytas su statusu ,,laukiama apmokėjimo'', ir vakare šiandien atsilaisvins. Taip, kad dar bus tų bilietų
O jum jau veikia tiketos puslapis? Man iki dabar krauna dar ciut ne ciut puslapi, bet iki vietu rinkimosi taip ir neprileidzia... Numanau, kad finalu bilietu reikes ieskot pas perpardavinetojus
O aš nusiraminau, nebesuku sau galvos, jei atsiras galimybė - įsigysiu vėliau, jei ne - Kaune daug barų kuriuose atmosfera manau bus irgi fantastiška Lenkijoj vienas varžybas teko bare stebėt tai nelikau nusivylęs Arba išvis pasiimt už tuos tūkstančius su kompaniją sodybą, išvažiuot į kaimą, nusivežt didelį teliką, tai ir kašę pažiūrėsi, ir pabaliavosi, ir pats lauke pažaisi ir dar pinigų sutaupysi Lenkijoj atsimenu gerus kelis km ieškojom su fanais artimiausios aikštelės, problematiška ten su jom pas juos...
Kaip vieni kolegos patarė, taip ir padariau. Neperku visai ir bandysiu iš užsieniečių pajamti, juk tarkim slovėnai nepatenka į pusfinalį ir tada parduoda bilietus. Ai ir pataupysim ant alaus.
Reikia daryti didelį ekraną netoli arenos arba Rotušės aikštės arba kaip Vokiečiai vandenyje pastatyti
Viešoji prekyba bilietais prasidės po trijų dienų – kovo 17 dieną, tačiau tuomet bilietų į Lietuvos rinktinės rungtynes įsigyti galimybės nebebus, nes jų prekyboje neliko.
Comment