Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    teko vakar per panevėžį pasivažinėti pirmą kartą gyvenime tai aišku no offence kaip sakoma, bet vaizdelis ne koks... įtariu ir alytuje ne kažkas geriau. žinoma, svarbiausia, kad arenos ir apgyvendinimas geri bus, bet šiaip sirgaliams gali likti labai ne koks įspūdis. ispanams tai "kaip už bausmę" bus
    Aš nežinau, ar miesto centre (ne miegamuosiuose rajonuose kur stovi Cido arena) prie arenos matant tokį vaizdą:
    http://www.efoto.lt/node/51664
    arba tokį į kitą Nemuno krantą, bus galima susidaryti kokį nors geresnį įspūdį apie miestą:
    http://img48.echo.cx/img48/2498/pnpicture0862od.jpg
    Paskutinis taisė Lettered; 2011.02.05, 17:43.
    Flickr

Comment

Pamėgink paieškoti kada nors geresniu oru. Ir Paryžių prie šlapdribos galima sumalt. Kaunas, žinoma, ne toks, tačiau pateikimas yra praktiškai viskas.

P.S. Čempionato metu "Respublika" greičiausiai bus gerokai patvarkyta, kad taip akių nebadytų.
      Paskutinis taisė Magician; 2011.02.05, 17:44.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
        Pamėgink paieškoti kada nors geresniu oru. Ir Paryžių prie šlapdribos galima sumalt. Kaunas, žinoma, ne toks, tačiau pateikimas yra praktiškai viskas.

P.S. Čempionato metu "Respublika" greičiausiai bus gerokai patvarkyta, kad taip akių nebadytų.
        Na juk pats viską realybėje kasdien matai, pripažink, kad nei kairysis Nemuno krantas, nei dešinysis su tuo viešbučiu ir Laisvės al. neatrodo labai reprezentatyviai.
        Flickr

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
          šiaip aišku ir buvo žinoma, kad bus sunkiausia šitiems miestams, bet šiaip kažkaip tikėjausi vis tiek geresnės situacijos. gatvių kokybė galvojau Kaune kujova, bet blembački vaizdelis basanavičiaus gatvėje tikrai prastas...
          Basanavičiaus gatvė tikrai klaikiai atrodo, ne tik dėl infrastruktūros, tiek dėl tų medinių namų su dėvėtų drabučių parduotuvėm. Reikia tikėtis, kad visi svečiai bus atvežti nuo Šiaulių pusės
          Alytus tokios gėdingos gatvės neturi.
          Manau geriausią įspūdį turėti palikti Vilnius, Klaipėda ir Šiauliai.
          Paskutinis taisė Lettered; 2011.02.05, 17:57.
          Flickr

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
            Aš tai nuo pat pradžių nesuvokiu kaip atrodys fanų laisvalaikis... Wroclave išvaikščiojom visą miestą kuris tikrai labai gražus ir daug ką turintis parodyti, nuostabus senamiestis, dienas kavinėse leidom kurios ten tikrai neblogos ir jų labai daug, o ką pas mus??? Klaipėda, Vilnius, Kaunas viskas ok - kiti etapai tokie į kuriuos svečioj šaly patekęs tikrai keikčiaus ir ilgai bloguoju minėčiau šalį. Nieko blogo neturiu prieš kurį nors miestą, visgi tai dalelė mano mylimos Lietuvos, bet būkim biedni, bet teisingi - turisto akiai tai yra tragedija
            O tai Panevėžy ir Alytuj nei vieno baro nelikę? Gal ne visiems reikia kad jų būtų labai daug ir pereit visas
            Mašiną išsinuomuot svečioj šaly visada sveika, kad tik atsirastų kompanijoje pasiaukojančių vairuoti, galės į kokius Anykščius ar Biržus alaus numint. O ten gi ir visokios fanzonos aplink arenas būna su pramogom ir
            Paskutinis taisė zanaz; 2011.02.05, 18:18.
            You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

/\ tai vat tokie dalykai ir yra patys svarbiausi, kiekvienas turėsim įdėti dalelę, kad kiekvienas atvažiavęs norėtų grįžti, arba bent jau geruoju minėtų Lietuvą. o kai paskaitau, kad atseit prasti burtai, nebus ką žiūrėt, neisiu į areną, tai net baisu darosi, kad liksim išjuokti su tokiu požiūriu, jeigu taip atsainiai ir "organizuojama" viskas bus.

Comment

Tegu padaro kiekvienam mieste po vieną gerą kilnojamą barą ir pastiprina policijos pajėgas, ir to beveik pakaks...Kai kurie Lodzėje buvę lietuviai taip netgi fiasko pamiršti sugebėjo, tai čia kažkokias gatvių girti apskritai neprisimins....DD

(tik pusiau ironija )

Comment

Aš tai nuo pat pradžių nesuvokiu kaip atrodys fanų laisvalaikis... Wroclave išvaikščiojom visą miestą kuris tikrai labai gražus ir daug ką turintis parodyti, nuostabus senamiestis, dienas kavinėse leidom kurios ten tikrai neblogos ir jų labai daug, o ką pas mus??? Klaipėda, Vilnius, Kaunas viskas ok - kiti etapai tokie į kuriuos svečioj šaly patekęs tikrai keikčiaus ir ilgai bloguoju minėčiau šalį. Nieko blogo neturiu prieš kurį nors miestą, visgi tai dalelė mano mylimos Lietuvos, bet būkim biedni, bet teisingi - turisto akiai tai yra tragedija
                  O tai teko Lodzėje būti? Nes pabuvę ten jokių problemų Panevėžy ir Šiauliuose nekelia. Kaip beje, ir Katovicuose pabuvę.

Comment

/\ na duok Die, kad taip ir būtų

Comment

,,,,

Manau didžiausią pižoniškumo įspūdį turėtų palikti Vilnius
                      Alternative

Comment

Parašė Neformalas Rodyti pranešimą
                        Manau didžiausią pižoniškumo įspūdį turėtų palikti Vilnius
                        Įdomu, tamsta, kodėl sakote - pižoniškumo įspūdį? )

Kas dėl čempionato - būsiu kategoriškas. mano galva turėjo būti organizuojama 3 miestuose. Jei neklystu, Garastas sakė, kad net tie, kurie atvyks į Kauną stebėti varžybų, dalis tu šalių sirgalų matyt važinėsis iš Vilniaus dėl viešbučių trūkumų. 1h kelio - ne bėda, europiečiai, kurie keliauja iš vieno miesto į kitą, t.y iš namų į darbą (pvz, vokiečiai) prie to įpratę, tai neturėtų sudaryti problemų, nors niekada negali žinoti sirgalių/svečių lūkesčių,pomėgių ir galimybių.
                        bet matyt pamirštama, kad atvyksti ne tik pasižiūrėti krepšinio, bet ir liaudiškai tariant - pasitūsinti, o be visa to - laisvalaikiu - ir apžiūrėti miestą, apvaikščioti muziejus, barus, pasifotkinti... Gal dar latviams ar rusams ar apskritai rytų europiečiams p.x kas ir kaip - jie to ir ano matė, pas juos irgi panašiai, bet...nerekomenduočiau užsienio svečiui eiti į vietinį klubelį, nerekomenduočiau
                        praplėsta geografija yra gerai dėl tų miestų - gali gauti finansavimą, apsitvarkyti ir užsidirbti, bet manyčiau, jei nenori būti keiksnojams ar linksniuojamas - sukurk pramogų. ir ne šiaip tautinių šokių demonstravimą, bet ir tai ,kas išlaikytų fanus tame mieste ir kad jie, pavyzdžiui, nesumąstytų bebūdami Lietuvoje nuvykti į didesnius LT miestus ar Rygą...Aš to ir bijau - iš nuobodlio važiuos į Vilnių/Kauną/Klaipėda ar Latviją ir ten paliks pinigus. ir gausis iš gražos idėjos šnipštas. kaip sakoma, turi rūpėti ir miesto prestižas. Antra vertus, galbūt esu pesimistas ir ta išplėsta geografija ir galimas keliavimas leis pinigus palikti ir Trakuose, ir Druskininkuose,ir Birštone, ir Rumšiškėse ir t.t. - užsidirbs visi

Comment

/\ būtent, bet tam reikia labai, labai labai daug pastangų dėti, turi būti labai stiprus organizacinis aparatas, ir neramu, kad mūsiškiai gali "neapžioti". ne užsieniečiai turi ieškoti, o mes jiems turime rodyti, tik tada bus pats geriausias efektas

Comment

Alytus šalia turės Birštoną. Šiauliai turi ežerų, kelis žavius muziejus bei barus...Dėl Panevėžio nieko pasakyt negaliu, gal kas nors kitas papildys. Nereiktų pamiršti, kad nemažai atvykstančių fanų atvyks ne tik į grupių etapus (nebent kai kurie iš silpnesnių šalių nutars tik pasižiūrėti ir išvykti), o nemaža dalis kitų apsistos kurortuose ar didesniuose miestuose, ir "kultūrinsis" ten. Bet kokiu atveju, Kaunas tikrai galės pasiūlyti Kauno Naktis, ir vieną naktį iki paryčių dirbančius barus (mano žiniom, yra siekiama viską suderinti taip, kad naktis būtų maždaug pirmą paskutinio etapo naktį), toliau bus daug barų, ir panašių vietų, todėl čia bėdos nebus. Vilnius kaip ir pasirengęs, o nemažai turistų ir pasiliks Palangoje, Klaipėdoje ar Vilniuje, ir į rungtynes tiesiog važinės. Taip kad mano nuomone, bėdų nebus. O lietuviai gana verslūs žmonės, ir tikrai sugebės čempionatui ką nors gero padaryti. Tikrai.

Comment

džiugu girdėti, kad stengiamasi Kauno naktis šįkart jau suderinti su turistų srautu bet tai tik pirma kregždė, o jų per Lietuvą turi ristis pulkas (jeigu taip galima išsireikšti )

Comment

Na, tik minčių lygyje yra mąstoma tai padaryti ne vienos nakties renginiu (daugiskaita!). Na, bet aš manau, kad tų kelių dienų metu Kaunas tikrai virs. Aš to laukiau jau šešerius metus - ir tikiuosi savanoriauti. Manau, kad aš ne vienas toks, ir Kaunas finalų metu tiesiog spirgės.

Comment

Parašė Meier Rodyti pranešimą
                                  O tai teko Lodzėje būti? Nes pabuvę ten jokių problemų Panevėžy ir Šiauliuose nekelia. Kaip beje, ir Katovicuose pabuvę.
                                  Iš Wroclavo patraukėm į Berlyną ir Soltau Bet Wroclave jau masiškas bilietų pardavimas buvo prieš Lodzę... Nieks nebenorėjo. O man sutrukdė trumpos atostogos ten nuvykti

Edit: Magican, aš manau dauguma barų savo iniciatyva viso pirmo etapo metu dirbs laaaabai ilgai
                                  Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                  Retromobile 2007
                                  "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                  "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                  Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                  BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                  Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

aš manau dauguma barų savo iniciatyva viso pirmo etapo metu dirbs laaaabai ilgai
                                    Šitaaaaa... hmmmm... o tai kaip diedukai gyvenantys centre išsimiegos?

Comment

Parašė qwe Rodyti pranešimą
                                      Šitaaaaa... hmmmm... o tai kaip diedukai gyvenantys centre išsimiegos?
                                      Gal pagaliau diedukai iš centro persikels į miegamuosius rajonus ar užmiesty? )

Comment

Ėėėėė, Timohi vež!

Comment

Šiaip Amberlife ir Tautkaus su Šampaniniu choru dainos tikrai patiko. Sakyčiau, tiek komisija, tiek balsavę žmonės balus paskirstė labai taikliai. Įdomu, ar Mikutavičius nepasirodė todėl, kad tikrai negalėjo, ar todėl, kad padėjęs ir net neketina šitos dainos dainuot. Kaip ten bebūtų, daina gera, tik galėtų ją pervadinti į "Mes su Tavim" ar kažką panašaus, nes "Krepšinio himnas" skamba labai jau nuvalkiotai...

Comment

Working...
                                          X