Aš gal jų nemėgstu, bet kai Sėklas su tais būgnais būna arenoje kitiems kitaip palaikaintiems nesmagu. Čia jau turėjome diskusiją apie jo tuos būgnus. Viską reikia saikingai naudoti
Kai gausi vietą netoli tų būgnų arenoje manau nuomonė pasikeis, nes tas pats per tą patį,o Žalgirio fanai ir Ryto manau gali daugiau sugalvoti ir daug įdomiau palaikyti, nei būgnininkai...
/\ medikai deda savo sveikatą dėl tūkstančių kitų, kurių nemaža dalis irgi ačiū net nepasako, burnoja, kas juos prisimena ar "apverkia"?..
Na kodėl nepasako? Padėkoja dar net grynaisiais. Ir šiaip, medikai yra gerbiami visuomenėje kaip niekas kitas. Logiška, juk sveikata brangiausias turtas.
/\ jo toks pasirinkimas. mano kitoks pasirinkimas. jūsų dar kitoks. ar reikia dėl to dvejoti ir grežiotis atgal, verkti? pasirinkai kelią ir eik juo, riziką žinodamas
Mane tai nuliudino, kad nera abonementu i atskirus miestu etapus. Tarkim as noreciau pamatyt visa Kauno etapa, bet atskirai dienoms biliets perkant per brangu man. Kodel nepadare atskiru miestu etapu abonementu?
teko vakar per panevėžį pasivažinėti pirmą kartą gyvenime tai aišku no offence kaip sakoma, bet vaizdelis ne koks... įtariu ir alytuje ne kažkas geriau. žinoma, svarbiausia, kad arenos ir apgyvendinimas geri bus, bet šiaip sirgaliams gali likti labai ne koks įspūdis. ispanams tai "kaip už bausmę" bus
Aš tai nuo pat pradžių nesuvokiu kaip atrodys fanų laisvalaikis... Wroclave išvaikščiojom visą miestą kuris tikrai labai gražus ir daug ką turintis parodyti, nuostabus senamiestis, dienas kavinėse leidom kurios ten tikrai neblogos ir jų labai daug, o ką pas mus??? Klaipėda, Vilnius, Kaunas viskas ok - kiti etapai tokie į kuriuos svečioj šaly patekęs tikrai keikčiaus ir ilgai bloguoju minėčiau šalį. Nieko blogo neturiu prieš kurį nors miestą, visgi tai dalelė mano mylimos Lietuvos, bet būkim biedni, bet teisingi - turisto akiai tai yra tragedija
Kad tik nenumirtų fanai ar oficialių delegacijų atstovai iš nuobodulio papuolę į Panevėžį ar Alytų. Kam čia tos nelabai būtos problemos... Mūsų miestai yra tokie, kokie yra. Nieko nebepakeisi. O beje, kiek čia tos Lietuvos. Valanda - pusantros ir esi nebe Panevėžy, o pajury
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Kad tik nenumirtų fanai ar oficialių delegacijų atstovai iš nuobodulio papuolę į Panevėžį ar Alytų. Kam čia tos nelabai būtos problemos... Mūsų miestai yra tokie, kokie yra. Nieko nebepakeisi. O beje, kiek čia tos Lietuvos. Valanda - pusantros ir esi nebe Panevėžy, o pajury
Na žinai, grupės varžybos kasdien, važiuoti kažkur reikia ieškotis viešojo transporto arba nuomotis automobilį, kol suras žiūrėk jau ir vakaras, varžybos čia pat
šiaip aišku ir buvo žinoma, kad bus sunkiausia šitiems miestams, bet šiaip kažkaip tikėjausi vis tiek geresnės situacijos. gatvių kokybė galvojau Kaune kujova, bet blembački vaizdelis basanavičiaus gatvėje tikrai prastas...
Na žinai, grupės varžybos kasdien, važiuoti kažkur reikia ieškotis viešojo transporto arba nuomotis automobilį, kol suras žiūrėk jau ir vakaras, varžybos čia pat
Patikėk, aš nuo to laiko, kai pradėjau dirbti dabartiniam darbe į Lietuvos atstumus žiuriu su šypsena, nes tenka daug ir dažnai važinėt. Na, iš tikro juokingi tie atstumai. O kokiam ispanui, tai tuo labiau. Manau, kad su transportu jiems problemų nebus. Lietuvaitės bus įdarbintos ir taksistėmis
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
šiaip aišku ir buvo žinoma, kad bus sunkiausia šitiems miestams, bet šiaip kažkaip tikėjausi vis tiek geresnės situacijos. gatvių kokybė galvojau Kaune kujova, bet blembački vaizdelis basanavičiaus gatvėje tikrai prastas...
Na vakar dalyvavau lenktynėse, teko pravažiuoti pirmą kartą po gruodžio pradžios daug įvairiausių Kauno vietų tai žinok nuoširdžiai sakau, kad neįsivaizduoju kaip gali atrodyt prastesnė situacija Nepamenu kada Kaune buvo tokia situacija... Kažkas baisaus
Comment