Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2011. Pasiruošimas
Collapse
X
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąYra pasirodo "lygesnių" fanų ir žmonių...
Comment
-
Uzsieniuose tai sprendziama civilizuociau - uz kiekvienas ankstesnes rungtynes duodami lojalumo taskai ir ju turintys daugiausiai gauna teise pirkt pirmi. Jei Saitas archyvus saugo galima buvo kazka sukurpt, ar tiesiog atnesti bilietus is ankstesniu cempionatu ir Olimpiadu.
O kuriems nepasiseks bus alternatyva Lietuva - Lichtensteinas ar Skotija - Lietuva stadionePaskutinis taisė zanaz; 2011.02.03, 16:21.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė dariusn Rodyti pranešimągal reikėtų pridėti variantą: Vis tiek dainuosiu 3 milijonus
nuo 0:37
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąYra pasirodo "lygesnių" fanų ir žmonių...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąYra pasirodo "lygesnių" fanų ir žmonių... Ir Vici manau jau seniai galėjo labai daug bilietų gauti, bei kiti "pažįstami", todėl manau į Lietuvos rinktinės varžybas bus ypač sunku patekti...
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąNa būtų keista jei sėklai tektų stovėti eilėse dėl bilietų. Manau jie to tikrai nusipelnė ir būtent jie kur visą tą atmosferą
Ką ką kūria Sėkla? Atmosferą? Būgnų kažkoks kalenimas, ir nieko neskandavimas, man nesukuria jokios atmosferos, o tik pasišlykštėjima jo palaikymu. Senai juos reikėjo tremti iš ale "fanų". Bet čia tik mano nuomonė vieno. Kiekvienas ją turi.
Comment
-
Parašė GedasJa Rodyti pranešimąKą ką kūria Sėkla? Atmosferą? Būgnų kažkoks kalenimas, ir nieko neskandavimas, man nesukuria jokios atmosferos, o tik pasišlykštėjima jo palaikymu. Senai juos reikėjo tremti iš ale "fanų". Bet čia tik mano nuomonė vieno. Kiekvienas ją turi.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKas per daug tas nesveika, sako liaudies išmintis. Čia apie būgnus...
Comment
Comment