Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Eurobasket 2011. Pasiruošimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
    A.Mamontovo žodžiai
    Jei čia tikrai Mamontovo žodžiai, tada man jo gaila.
    "gal ir gerai, kad nelaimime Eurovizijos, nes jei tokį "šou" Europai parodytume, tai tik nusišauti arba emigruoti ir išsiskirstyti" - savęs besigailinčio provincialo aimanos... Labai lietuviška, ir labai graudu...

P.S.: Renginys gal ir žemo lygio, ir man nepatiko, bet dar labiau nepatinka tokie iškreipto tautinio mazochizmo proveržiai...

Comment

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
      A.Mamontovo žodžiai
      Pritariu jam. Pats norėjau, kad tas karnavalas kuo greičiau baigtųsi ir prasidėtų oficiali dalis.
      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Nu Mamontovas koks buvo dundukas mano akyse tokiu ir liko
        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
        Retromobile 2007
        "Kova 1". Driftingo čempionatas
        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
          Nu Mamontovas koks buvo dundukas mano akyse tokiu ir liko
          Tai kad neaišku ar jis iš viso sakė ką nors.

Comment

Juoko vakaras...iš pradžių juokiausi iš šou dalies, didžioji dalis priminė humoristinį renginį...poto, juokiausi iš burtų. Nu bet ir apturėk tokią laimę gaut visas stipriausias grupes iš visų krepšelių Man toks jausmas, jog tie stikliniai akvariumai buvo per maži, o tie rutuliukai per dideli, gavos taip, kad trys apačioj ir vienas ant viršaus. Pamaišyt ten jų vietos nėra, o ir rankos vyrų vos telpa, tai ir ėmė tą, kuris viršuj...tai va ir turim tokia A grupę ką paskutinius sudėjo, tą ir pirmus ištraukė Jei GBR dar savo NBA žvaigždes surinks bus smagu...gerai, bent italų neištraukė. O iš paskutinio latvius vistiek sugebėjo, ir jei ne tas susitarimas dėl skirtingų grupių....

P.S. ir visą šitą humoreską galiausiai vainikavo, vakaro vinis - Amberis
            Paskutinis taisė boo; 2011.01.30, 23:25.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
              Čia jis tau taip pasakė? Gal reikia dėti šaltinį vis dėlto?
              Šaltinis
              http://www.facebook.com/andriusmamontovas
              Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Bet tai kai grupės A ir B. Kietas jau pirmas ratas bus, o Vilniuje ne ką lengviau, nes lauks serbai su prancūzais ir gal broliukai. O atkrintamosiose gali būti taip, kad A ir B grupės komandos nukaus kitas komandas iš kitų gr.

Dzin tas renginys, nes nieks jo Europoje nežiūrėjo. Svarbu kaip mes visą čempą surengsime.

Dėl burtų, tai Alytaus gaila, nes ten man tik vienas mačas bus įdomus, tai GRE-CRO.
                You've got one life! Live it!

Comment

Ne taip čia viskas jau ir blogai buvo kaip kiti bando pavaizduot. Aišku, gal reikėjo pagalvot kažką orginalesnio už antrą euroviziją. Buvo keletas ir gražių pasirodymų. O dėl burtų ceremonijos tai iš vis nėr ko prisikabint. Tie kur čia pasakoja, kad kažkoki "stiklainiai" ten buvo, tai nėra matę nei vienos burtų traukimo ceremonijos..

Comment

Aš tik žiūrėjau burtų traukimo cerimonija ir man jinai patiko, neblogai atrodė stalas su krepšinio kamuoliais,šalių trumpi pristatymai, koncerto nemačiau tai nieko negaliu pasakyti.
                    Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Europos Krepšinio Čempionatas 2011 - Tvarkaraštis

Comment

Peržiūrėjau tą ceremoniją antrą kartą ir vis dėlto nepritarčiau Mamontovui ir kitiems - tikrai nebuvo taip blogai.

Comment

Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
                          Peržiūrėjau tą ceremoniją antrą kartą ir vis dėlto nepritarčiau Mamontovui ir kitiems - tikrai nebuvo taip blogai.
                          Lietuvių mada verkti kur reikia ir kur nereikia... Šlykštu daros. Esu 100%inis lietuvis, laikau save patriotu ir išreiškiu tai visuomet pagal savo galimybes, bet kartais pasijaučiu ne lietuviu... Nes statistinis lietuvis - gatavas atsiprašant apšikti savo Tėvynę esant reikalui ar ne.

Retromobile 2007

Comment

Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
                            Sakyk, o kur būtų galima pažiūrėt dar kartą?

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                              Sakyk, o kur būtų galima pažiūrėt dar kartą?
                              Linkomanijoj. Tikiuosi už šitą žodį į kalėjimą nepasodins

Comment

/\
                                Dabar tavo vietoje viena akimi visada per petį dairyčiausi

Pats renginys kaip renginys, nemanau, kad kažkur kitur tokios ceremonijos būna kaip aukščiausio lygio šou. Esmė ištraukti burtus - tai padaryta. O dėl kritiškumo, tai visada savus ir savo darbą labiau rūpi įvertinti ir labiau kompetetingi jaučiamės tai daryti, o kuo labiau kompetetingas esi, tuo daugiau kritikos išlieji, ar ne taip? Kaip bebūtų, kitiems nemanau, kad labai didelis skirtumas buvo, kaip kas ką ir kodėl atliko, tų pasirodymų metu, todėl nusiraminkite čia visi ir laukite čempionato .

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                  Lietuvių mada verkti kur reikia ir kur nereikia... Šlykštu daros. Esu 100%inis lietuvis, laikau save patriotu ir išreiškiu tai visuomet pagal savo galimybes, bet kartais pasijaučiu ne lietuviu... Nes statistinis lietuvis - gatavas atsiprašant apšikti savo Tėvynę esant reikalui ar ne.
                                  Ale rimtai!!! Va ir tu dabar paverkei, pabėdavojai kokie statistiniai lietuviai blogi..
                                  Na tau patiko tas visas "šou" rodomas iki pačių burtų traukimo, tai ir puiku, bet ar dėl to jog man tai nepatiko ir pasakiau, kad mano nuomone, tai buvo "šūdo krūva" aš tampu blogesniu lietuviu už tave?

Comment

Burtai miestams susideliojo tikrai fantastiskai. Potencialiai maksimali imanoma finansine nauda, reikia tik moketi pasiimti.
                                    Jei dar Alytus butu gaves lenkus - butu isvis idealu. Vienaip ar kitaip jie pasiruosimui investuoja maziausiai.

Tik nesuprantu ko KLP virkauja? Gal pasiziurekit atidziau i savo grupe, kazin ar vietiniams taip jau paprastai bilietukai bus prieinami.

Comment

Parašė qwe Rodyti pranešimą
                                      Ale rimtai!!! Va ir tu dabar paverkei, pabėdavojai kokie statistiniai lietuviai blogi..
                                      Na tau patiko tas visas "šou" rodomas iki pačių burtų traukimo, tai ir puiku, bet ar dėl to jog man tai nepatiko ir pasakiau, kad mano nuomone, tai buvo "šūdo krūva" aš tampu blogesniu lietuviu už tave?
                                      Čia tik viena iš eilinių raudų vakarykštė ceremonija

Retromobile 2007

Comment

Parašė qwe Rodyti pranešimą
                                        no offence, bet ne pirmas kartas, kai tamsta gana riebiai išsakote savo nuomonę, ypač kai jinai reikškia nepasitenkinimą/pyktį/nusivylimą... tik šiaip toks pastebėjimas...

Comment

Kaip vertinti Lietuvos rinktinės varžovus 2011 metų Europos čempionate? Žaidėjų ir trenerių vertinimai (3 video)
                                          "Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
                                          Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."

Adam Mickiewicz

Comment

Working...
                                          X