bet sekančiam etape Vilniuje bus nepyragai, nes A ir B grupės komandos sudarys E, o mano manymu silpnesnės C ir D eina į F
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurobasket 2011. Pasiruošimas
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąno offence, bet ne pirmas kartas, kai tamsta gana riebiai išsakote savo nuomonę, ypač kai jinai reikškia nepasitenkinimą/pyktį/nusivylimą... tik šiaip toks pastebėjimas...
p.s. pati burtų traukimo dalis man patiko, smagią grupę gavom
Comment
-
žiūrejau per TV3, ir keikiausi... Verčia į lietuvių kalbą, bet originalo neprisuka... ir malasi, nei to nei to normaliai nepaklausyt. Skaitmeninis signalas leidžia transiliuoti du garso takelius, bet atsilikėliai TV3 duoda tik vieną... būčiau išjungęs velniop tą lietuvišką komentatorių...
p.s. Kunigėlis jau per brangus pasidarė?
Comment
-
Parašė yeah#7 Rodyti pranešimąSlovėnų delegacija būna viena iš didžiausių turnyruose. Man tai tik gaila, kad Klaipėdoj bus iš dalies mažai pirmo ryškumo žvaigždių.
Žinoma, čia tik kelių individų reakcija į burtus, tačiau bijau, kad ji gali būti gana paplitusi... Nepasisekė Klaipėdai su burtais.
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąO tai gal aš tiesiog nenoriu plaukioti tuose iškreipto korektiškumo vandenyse kurie iš didžiųjų vakarų demokratijos flagmanų po biškiuką ir į mūsų kiemą atslenka? Tenai senokai negro negalima vadinti negru, o pas mus jau pasirodo irgi negalima reikšti savo neigiamos nuomonės. Einu nusipirksiu rožinius akinius, po kurio laiko kainos gali pakilti, nes be jų nei žingsnio nebus galima žengti...
Patarimas būtų paprastas, jeigu tamsta nesugebate jausti pagarbos kitam žmogui, vien todėl, kad jo rasė yra kitokia tai man Jūsų nuoširdžiai gaila, nes Jums elementaraus žmogiškumo trūksta ir esate per daug užsisklendęs ir per daug stereotipais vadovaujatės, t.y. gerokai tamsesnis iš vidaus, nei matyt daugelis tų, kurių odos spalva ne tokia šviesi, kaip kad tamstos. Ir jei tamstai taip pikta, kad kažkur žmonės jau yra vertinami ne tokie kokiais gimė, o tokie kokiais yra, tai visų pirma siūlau pačiam pažiūrėti kaip tokie tamstos pareiškimai atrodo ir šalies ir kaip protingi žmonės juos vertina.
Nuomonę reikšti galima ir nemanau, kad ateis laikas kai to daryti nebebus galima, bet reikia mokėti tai daryti neįžeidinėjant ir nežeminant kitų.
Beje, mūsų šalyje, išsilavinę, protingi žmones, neturintys jokių nusistatymų ir fobijų tokios rasės žmones vadina tiesiog juodaodžiais.
P.S. Atsiprašau visų už nukrypimą nuo temos, nesusilaikiau.
Comment
-
Man tai Petrauskas kaip iš maišo trauktas atrodė, kažkoks pasimetęs, rankom mosikuojasi, užsikirtinėja, iš pradžių vienam kampe stovėjo, paskui ant scenos irgi pačiam kampe atsistojo, tartum jį, kaip kokį žiūrovą, iš salės netikėtai pakvietė, o apie 5 klasės klaidas tai patylėsiu, jei jau sakai, o ne skaitai anglų kalba, tai bent išmok tekstą taisyklingai. Prieš kitus vedančiuosius nieko prieš neturiu
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąMan tai Petrauskas kaip iš maišo trauktas atrodė, kažkoks pasimetęs, rankom mosikuojasi, užsikirtinėja, iš pradžių vienam kampe stovėjo, paskui ant scenos irgi pačiam kampe atsistojo, tartum jį, kaip kokį žiūrovą, iš salės netikėtai pakvietė, o apie 5 klasės klaidas tai patylėsiu, jei jau sakai, o ne skaitai anglų kalba, tai bent išmok tekstą taisyklingai. Prieš kitus vedančiuosius nieko prieš neturiu
O traukimo ceremoniją jau ir youtube galite pažiūrėt, jei kam įdomu.
Comment
-
Tas susitarimas dėl latvių ir slovėnų kitose grupėse buvo tikra nesąmonė. Tai - blogas precedentas ir taip neturi būti. Kas jei rytoj prancūzai sakys - mes reikalaujame ispanų kitoje grupėje (ir ispanai pagal burtus atitenka lietuviams). Logikos irgi aš nematau: dabar į Klaipėda slovėnai tikrai masiškai nevažiuos, nes jiems varžovai neįdomūs.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTas susitarimas dėl latvių ir slovėnų kitose grupėse buvo tikra nesąmonė. Tai - blogas precedentas ir taip neturi būti. Kas jei rytoj prancūzai sakys - mes reikalaujame ispanų kitoje grupėje (ir ispanai pagal burtus atitenka lietuviams). Logikos irgi aš nematau: dabar į Klaipėda slovėnai tikrai masiškai nevažiuos, nes jiems varžovai neįdomūs.
Comment
-
Parašė Gytaz Rodyti pranešimąNe pirmas kartas, kai taip būna. Per WC 2010 turkai ir amerikiečiai negalėjo toj pačioj grupėj būt. O kad slovėnai gavo tokius silpnus varžovus nulėmė burtai. Jie būtų tokie patys jei ir nebūtų tos taisyklės, kad jie negali būt su lietuviais vienoj grupėj. Manau, kad viskas čia teisigai - jei sukristų lietuviai, latviai, slovėnai, lenkai į tą pačią grupę, tai niekam neužtektų bilietų, o kitos arenos būtų pustuštės.
Turėjo tada pagal krepšelius numatyti rinktines - miestų šeimininkes, pvz.: grupė A - Panevėžys ir Lietuva, grupė B - Šiauliai ir Latvija, grupė C - Alytus ir Lenkija, grupė D - Klaipėda ir Slovėnija.Paskutinis taisė oranger; 2011.01.31, 11:59.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO tai kas gavosi: bijojo, kad nebus kur nakvoti slovėnų fanams, o dabar nebus kur nakvoti lenkams ir ispanams?
Turėjo tada pagal krepšelius numatyti rinktines - miestų šeimininkes, pvz.: grupė A - Panevėžys ir Lietuva, grupė B - Šiauliai ir Latvija, grupė C - Alytus ir Lenkija, grupė D - Klaipėda ir Slovėnija.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKažkaip nujaučiu, kad čia šiek tiek suvaidinta.
Comment
-
-
http://www.miestai.net/forumas/newreply.php?do=newreply&p=514172
Parašė oranger Rodyti pranešimą"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Info apie bilietus. Skliausteliuose apytiksles kainos nuo pigiausiu iki brangiausiu. Kainos apytiksles.
Pirmas etapas Cido arena: bilietai bus atskirai i Lietuvos rinktines varzybas (100-200 lt) ir atskirai i visas likusias (vienas bilietas 70 lt).
Antras Siemens ir trecias Zalgirio etapai: bilietai i visos dienos varzybas. Vilniuje - (130-280), Kaune - (130/180-280/350). Nuo ketvirtfinalio / finalo.
Abonementai bus i visa cempionata(2000-4500), i visa cempionata bet Cido arenoje tik Lietuvos varzybos (1800-3800), i 2 ir 3 etapus(1500-300).
Norit tikekit norit ne
Comment
Comment