Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Pekino Olimpinės žaidynės 2008

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\
    Kada čia Siemense NBA varžybos vyko?

O dėl arenų lyginimo tai man atrodo žmogus buvęs abejose gali objektyviausiai vertinti. O skirtumas nedidelis nes paprasčiausiai tiek Siemensas, tiek Wukesong'as abi naujos modernios arenos, atitinkančios visus reikalavimus. Abi, matyt, nėra super prabangios, o tiesiog standartinės arenos, kuriose kažko ypatingo ir neišvysi, kaip matyt ir kokioje Londono O2 arenoje nepamatytum. Žinoma Wuketong'as gerokai didesnis, daugiau žiūrovų talpina, tas labiausiai krenta į akis, kubas atitinkamai kitas, tačiau kažkokių kitokių pastebimesnių skirtumų greičiausiai ir nėra. Kitą vertus, o kokie jie galėtų būti (nepaisant eksterjero, papildomų paslaugų gausos viduje ir pan. tiesiogiai su aikšte ir tribūnų kokybe nesusijusių dalykų)?

Comment

Meier pakalbėjo taip, lyg būtų buvęs Pekine ir išbandęs viską, ką vertino. O areną vertinti pagal vaizdą per teliką yra didžiausia nesąmonė

Comment

Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
        /\

O dėl arenų lyginimo tai man atrodo žmogus buvęs abejose gali objektyviausiai vertinti. O skirtumas nedidelis nes paprasčiausiai tiek Siemensas, tiek Wukesong'as abi naujos modernios arenos, atitinkančios visus reikalavimus. Abi, matyt, nėra super prabangios, o tiesiog standartinės arenos, kuriose kažko ypatingo ir neišvysi, kaip matyt ir kokioje Londono O2 arenoje nepamatytum. Žinoma Wuketong'as gerokai didesnis, daugiau žiūrovų talpina, tas labiausiai krenta į akis, kubas atitinkamai kitas, tačiau kažkokių kitokių pastebimesnių skirtumų greičiausiai ir nėra. Kitą vertus, o kokie jie galėtų būti (nepaisant eksterjero, papildomų paslaugų gausos viduje ir pan. tiesiogiai su aikšte ir tribūnų kokybe nesusijusių dalykų)?
        Ko gero, reiktu vertinti ivairius techninius dalykus kaip tuoletai, rubines, maitinimo istaigu skaicius bei patogumas ir t.t.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
          Meier pakalbėjo taip, lyg būtų buvęs Pekine ir išbandęs viską, ką vertino. O areną vertinti pagal vaizdą per teliką yra didžiausia nesąmonė
          Aye. Buvau, išbandžiau viską, ką parašiau!

Grįžtant prie jūsų pasipiktinimo sulaukusios frazės apie Wukesong ir Siemens, tai skirtumai Wukesong naudai: eskalatoriai pakilti į viršutinę arenos dalį bei ko gero high definition ekranai - tikrai įspūdingi, lyginant su Siemensu. Bet man kažkodėl apėmė abejonės, ar jie ten liks ir po Olimpinių žaidynių nepaisant krepšinio populiarumo Kinijoje - patys kiniečiai vargu ar daug supranta apie krepšinį, o ir arena pastatyta šviežiai - nenustebčiau, jei po Olimpiados ji nebūtų itin apkrauta. Gi Siemenso naudai tai paminėčiau patogesnį susisiekimą, parkingą, geresnį vaizdą iš arenos (iš viršutinio aukšto Wukesonge išvis nieko nesimato), žymiai geresnį arenos išplanavimą (Wukesonge pilna laikinų tribūnų, kurios, atrodė, tuoj sulūš), mažesnį aukštį (kas leidžia bent kažką iš viršutinio 'tier'o matyti), gerai nuo likusių srautų atskirtą BMW klubą (Pekino arenoj išvis tokio dalyko nėra), Švyturio restoraną, Olimpines ložes ir kitus dalykus, susijusius su patogumu žiūrovams, žurnalistams ir dalyviams.

Nelyginu ir pačio varžybų organizavimo, kuris, mano kuklia nuomone, LRyto varžybose kur kas sėkmingesnis.

Comment

/\

Skirtumų gali būti labai daug ir labai svarbių. Pekino arenoje nesu buvęs, tad jos vertinti negaliu, bet siemense mačiau viską, išskyrus privačias ložes. Esu tikras, kad Wukesong'e yra geresni:

Žiūrovams skirtų erdvių dydis ir patogumas (koridoriai, laiptinės ir pan.).
            Tų pačių erdvių estetinė išvaizda, kokybė.
            Arenos akustika
            Visiškai atskirtos rungtynių dalyvių ir žiūrovų erdvės (tai labai svarbus reikalavimas aukšto lygio krepšinio rungtynėms, o siemense dalyviai aikštę palikti gali tik pro žiūrovus).
            Koncertinės įrangos, kurią galima sumontuoti ir prijungti, kiekis (ant lubų kabinamas svoris, elektros galia ir t.t.).
            Tarnybinių patalpų plotas (persirengimo kambariai, personalo kambariai ir t.t.).
            Tualetų skaičius.

Dar būtų galima vardinti ir vardinti Internete galima susirasti įvairių atlikėjų reikalavimus arenoms ar stadionams, kur jie koncertuoja.

Comment

Visos apdailos medziagos ir ju kokybe, bei darbu atlikimo kokybe, o apie visokias modernias technologijas net nesneku. Kontrastas akivaizdus. O tu visu baru, kaviniu net neverta lygint. Pekine aisku, nebuvau bet nuotrauku is arenos vidaus ir visu kitu patalpu galit susirast internete. Jeigu vertint zvaigzdutem, tai Wukesong 5, Siemens 3.

Comment

Beje, kaunaz, nepatingėjai ir pačią negražiausią Siemens Arenos nuotrauką suradai palyginimui .

Štai keletas, kur kas geresnių:

Comment

Beje, kaunaz, nepatingėjai ir pačią negražiausią Siemens Arenos nuotrauką suradai palyginimui .

Štai keletas, kur kas geresnių:
                  Man jos niekuo nesiskiria nuo mano idetos. Ir idejau tik, kad palygint prie Pekino arenos. Kaip atrodo Siemens is vidaus ir pats zinau, esu ten buves.

Comment

Skirtumų gali būti labai daug ir labai svarbių. Pekino arenoje nesu buvęs, tad jos vertinti negaliu, bet siemense mačiau viską, išskyrus privačias ložes. Esu tikras, kad Wukesong'e yra geresni:

...

Comment

Hehe, Eurolygos puslapyje buvo plačiu kampu padaryta nuotrauka iš to "nupjauto" Siemenso galo, kuris tą emocinį įspūdį truputį gadina, tai vaizdas kur kas geresnis. Bet aš gal ne tą emocinį vaizdą vertinau, o patogumą, matomumą ir kitus žiūrovams patogumus. Tai, kas svarbiausia.

Beje, šiek tiek įsiveliant į racionalią diskusiją, man, kaip truputį kitokios kultūros ir pasaulėžiūros žmogui nei kiniečiai kaip tik labiau patinka, kad žiūrovai nėra atitverti nuo aikštelės metalinėm tvorelėm. Kažkaip gi ne gyvuliai susirenka žiūrėti, o ne šventos karvės laksto po aikštelę. Nesu aš aukšto lygio renginių organizatorius (tad nežinau aš tų reikalavimų), bet ar tikrai jau tokie reikalavimai yra? Kažkaip nepamenu, kad NBA arenose ten būtų metalinės tvoros, skiriančios žiūrovus nuo krepšininkų. Ar irgi reikia pirma nuvažiuoti, kad galėčiau sakyti? ;-) Gal atsikratykim to provincialumo, kad "pas mus blogai, o ten kur per teliką tik rodo, tai jau įspūdinga".

P.S. Velnias, nu tie Pekine ekranai tikrai gerai atrodo!!
                      Paskutinis taisė Meier; 2008.08.25, 23:08.

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                        Wukesong vertinu ne pagal vaizdą per teliką. Mano išvardintų dalykų per jį ir nesimato. Tiesiog netikiu, kad pinigų netaupantys kinai pastatytų už siemensą prastesnę areną. O kad siemensas su mano išvardintais dalykais turi problemų, tai faktas.

Comment

Istrauka is straipsnio apie Wukesong arena

In the middle of the ceiling is a 22-ton collection of LED screens and speakers.

“The high-definition LED display system above the middle of the basketball site was imported to meet NBA standards,” Gu explained. “That way audiences can enjoy NBA-level matches here so they won’t have to go to United States.
                          http://www.chinadaily.com.cn/olympic...nt_6004629.htm

Taigi, tie ekranai is tiesu yra HD. Butu idomu suzinoti tikslias raiskos specifikacijas ir palyginti su Siemens ar analogisku arenu LED ekranais.

Comment

@Joker: Šiuo atveju man pasirodė šiek tiek linksma, kad forumiečiai, nebuvę Pekine, ten buvusio Meier'io vertinimą vadina nesąmone, nes jis prieštarauja jų nuomonei

Comment

Dar būtų galima vardinti ir vardinti Internete galima susirasti įvairių atlikėjų reikalavimus arenoms ar stadionams, kur jie koncertuoja.
                              Beje, nuo kada atlikėjai koncetruoja krepšinio aikštelėje? Mano žiniomis, Siemense sumontavus sceną galima visiškai atskirti atlikėjus nuo žiūrovų. Wukesonge net nesu tikras ar sceną galima sumontuoti.

Comment

@Joker: Šiuo atveju man pasirodė šiek tiek linksma, kad forumiečiai, nebuvę Pekine, ten buvusio Meier'io vertinimą vadina nesąmone, nes jis prieštarauja jų nuomonei
                                Manai visi forumiečiai žino, kad Meier buvo Pekine?

John, siemenso ekranų raiškos neradau, bet radau to viso kubo svorį - kiek daugiau nei 7 tonos.

Comment

Ko gero, jei Siemens'as butu Zalgirio namu arena, kai kurios nuomones butu 180 laipsniu kitokios ir tuomet Siemens'as butu "geriausia arena visatoje".

Comment

Wukesong vertinu ne pagal vaizdą per teliką. Mano išvardintų dalykų per jį ir nesimato. Tiesiog netikiu, kad pinigų netaupantys kinai pastatytų už siemensą prastesnę areną. O kad siemensas su mano išvardintais dalykais turi problemų, tai faktas.
                                    Jie yra komunistai ir visą savo šalį yra apgaubę propagandos šydu. Gal jie pinigų ir turi, bet areną statant reikia dar ir proto...

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                                      Esu tikras, kad jei Siemens'as butu Zalgirio namu arena, tu paciu forumo nariu nuomones butu 180 laipsniu kitokios ir tuomet Siemens'as butu geriausia arena visatoje
                                      Lygiai taip pat, kaip buvai tikras, kad jeigu Lukauskis butu Zalgirio zaidejas, tai jis butu dievas ir t.t. ir t.t..... Deja tai tik tavo klaidingas spejimas. Bet as cia kalbu tik uz save, kitu nuomones ir poziurio kaitos, nei vienu nei kitu atveju, nezinau.

Comment

Parašė Meier Rodyti pranešimą
                                        Hehe, Eurolygos puslapyje buvo plačiu kampu padaryta nuotrauka iš to "nupjauto" Siemenso galo, kuris tą emocinį įspūdį truputį gadina, tai vaizdas kur kas geresnis.
                                        Pabandžiau surasti tą nuotrauka ir atrodo pavyko, gaila tik kad nedidukė labai:

Comment

Parašė Meier Rodyti pranešimą
                                          Beje, nuo kada atlikėjai koncetruoja krepšinio aikštelėje? Mano žiniomis, Siemense sumontavus sceną galima visiškai atskirti atlikėjus nuo žiūrovų. Wukesonge net nesu tikras ar sceną galima sumontuoti.
                                          Žiūrovų atskyrimą paminėjau tik prie krepšinio rungtynių. Jų metu niekas neskiria žiūrovų nuo aikštės. To reikalingumu galėjome įsitikinti vienų Eurolygos rungtynių metu, kuomet žiūrovas įsiveržė į aikštelę ir puolė teisėją

Comment

Working...
                                          X