Labai apmaudu dėl Dainos... o dar paskutinis amerikonės šūvis buvo ne toks ir tikslus, vos kliudė, net lėkštutė nesutrupėjo...
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
O man pasirodė, kad net nekliudė amerikietė tai ne juokais nusivyliau kai pasakė, kad vis gi kliudė . Kaip bebūtų, 5 vieta taip pat labai geras pasiekimas, bet žinant, kad bronza buvo ranka pasiekiama tai apmaudu vistiek šiek tiek .
Kaip manot ar Alekna šiais metais parsiveš auksą? Aš kažkodėl pradėjau abėjoti galvoju, kad bronza. Manau kad auksas tam izraeliečiui, sidabras kanteriui nors nenoriu būti blogas pranašas.
Aš manau, kad parveš sidabrą. Ir visiškai nenusivilsiu. Ir taip V. Alekna jau parvežė į Lietuvą pakankamai tauriųjų metalų, kad būtų galima juos lydyt ir jam paminklą statyt.
Aš aleknai taipogi nepriekaištauju jis tikrai jau daug nuveike gindamas Lietuvos garbę ir tikrai nenusivilsiu jei nebus medalio. Šiaip jis jau juk nebepirmos jaunystės ir jis kažkada šnekėjo per tv, jog tai gali būti paskutines jo olimpinės.
kvalifikaciniai rugpjūčio 16d 10:40 arba 12:05
finalas rugpjūčio 19d 21:00 arba 22:30
surasyta lietuvos laiku.
nežinau kiek tos datos tikslios, nes jos yra iš lankstinuko kuris buvo spec. išleistas ir dalijamas Radviliškio stadione kai žiūrėjome atidarymo šventę per dideli ekrana.
Comment