Pralošiau pinigus, o toks ramus po vakar jau buvau, net nedrįsau pagalvot, kad vokiečiai praloš
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Euro 2008
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNa tai ką, Analitike, Vokietija - Portugalija bus anksčiau nei pusfinaliukasProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPralošiau pinigus, o toks ramus po vakar jau buvau, net nedrįsau pagalvot, kad vokiečiai praloš
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąPralošiau pinigus, o toks ramus po vakar jau buvau, net nedrįsau pagalvot, kad vokiečiai pralošParašė Valiukas Rodyti pranešimąSame sh*t..
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąJo slidūs tokie mačai vat už Olandija - Rumunija statyt galima, Ispanija - Graikija dar Nors pats niekad nesilažinu.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimą/\ Hm gal iššaus kaip kroatai. Bet su prancūzais nieko gero neparodė. Jei reiktų spėt, sakyčiau, olandai 3-1 laimės
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąHm 1-1 įdomumo dėlei ryt didysis penktadienis!!!!
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąTai yra yra čia visokio plauko orakulų, matančių pusfinalių poras, visas prizines vietas ir nugalėtojus jau po pirmųjų grupės rungtyniųJūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąJesus, what a f*** is wrong with you people? aš tik išreiškiau savo ASMENINĘ NUOMONĘ, kas man atrodo favoritais. Na, susitiks, tai susitiks, valio, nuo to tik įdomiau čempionatą žiūrėti. tai viena. antra, jei matyčiau visus nugalėtojus, tai jau nepergyvenkit, bet čia apie tai nešnekėčiau. trečia, dabar jau įsitikinau, kad tamsusis arkliukas šį kartą bus kroatai. rekspekts jiems už šiandien. Vokiečiai šoke.
Idomu, ka apie tai galvoja anglai?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIdomu, ka apie tai galvoja anglai?Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąSiaubas, blogiausios rungtynes siame cempionate...O dar lygiosios...
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąManau, dabar gali guostis: va, pralošėm, bet tai KAM pralošėm, jie ir vokiečius aplošė, we're still god damn good..
Galima palyginti su "dideles salies" kompleksu, kai galvojama, kad esi geriausias ir stipriausias, o visi kiti tik "siaip". Problema tik ta, kad Anglija nebera nei didele salis, kuri buvo savo imperijos klestejimo laikais (uzgozta JAV, Kinijos, Rusijos), nei stipri futbolo komanda. Teks arba susitaikyti su realybe arba bandyti ieskoti nauju budu pakelti savo rinktines lygi.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąSiaubas, blogiausios rungtynes siame cempionate...O dar lygiosios...
Jesus, what a f*** is wrong with you people? aš tik išreiškiau savo ASMENINĘ NUOMONĘ, kas man atrodo favoritais. Na, susitiks, tai susitiks, valio, nuo to tik įdomiau čempionatą žiūrėti. tai viena. antra, jei matyčiau visus nugalėtojus, tai jau nepergyvenkit, bet čia apie tai nešnekėčiau. trečia, dabar jau įsitikinau, kad tamsusis arkliukas šį kartą bus kroatai. rekspekts jiems už šiandien. Vokiečiai šoke.
Va, ir toliau šou tęsiasi - po vienų rungtynių kroatai nevykėliai, o po kitų - jau arkliukai.. gaus nuo lenkų, ką tada sakysi? turbūt asiliukais tada pataps.. nu žodžiu, laukiam kitų rungtynių, po kurių toliau analitiškai analizuosimPaskutinis taisė jasha; 2008.06.13, 09:04.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
Comment