Su pergale visus LR fanus ir nuoširdus ačiū kitų komandų fanams už sveikinimus! Ačiū Žalgiriuj už kovą, kuri paskutinėse rungtynėse tikrai buvo visai nebloga (tiek taktiniais sprendimais, tiek pačių žaidėjų pasirodimuose).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
O Sporte - tu taika!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Visus tuos "fanus" reikia išvežt kolonizuot salą kokią Baltijos jūroj, kad negėdintų miestų savo, tiek Vilniaus tiek Kauno. Ot gražu būtų, Buduliškių sala, pirmoji Lietuvos kolonija.
Zavacką - didžiulėm sankcijom apkraut, kad galvotų su apvaliu daiktu ant pečių uždėtu, o ne tuo kur rankose laiko.
Comment
-
nerodžiau nei fakų rytui, nei keikiau, bet. yra vienas bet - visa ryto komanda triumfuoja prie savųjų tribūnos, o vienas bebrauskas kokias minutes erzina atsistojęs mūsų tribūna. savižudis ar balvonas? toliau - auksagalvis kėlinio pabaigoj įsegęs troicą kalė savo middle finger į tribūnas, o paskui, jau nuskambėjus sirenai, triumfuodamas iškart iškėlė ABU kreivus savo vidurinius pirštus į mūsų tribūna. ir paskui sako, kad mes mėšlo krūva, nors iš tiesų tupi tos krūvos dugne. šaunuolis.
kas dėl rungtynių, matėsi, kad jau išsekę emociškai žalgiriečiai, nekrito geri metimai, paskui ir kojos atsisakė. ką padarysi, jubiliejinis sezonas, sunkus, skausmingas sezonas baigėsi, laukiam vasaros ir apsivalymo bei apsitvarkymo
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSveikinu LR ir jo fanus su pergale ir tikiuosi, kad nauja prezidentė uždraus krepšinį, nes šios rietenos jau darosi nebepakenčiamos...
Comment
-
Kaunaz, pasakyk už ką aš gavau nuo tavęs neigiamą įvertį. Už tai kad aš pasakiau, kad jūsų sirgaliai nuėjo per toli dėl to, kad nieks neturi jokios teisės mušt žaidėjus, nesvarbu kuriai komandai jie priklauso? Iš esmės Zavacko neteisinu, bet ne sirgaliai turi svarstyti jo elgesį ir kokią "bausmę" už tai skirti.
Comment
-
- Parodžiau vieną pirštą, jog štai, mes nugalėtojai, esami pirmi. ("Krepsinis.net" žiniomis, D.Zavackas parodė vidurinįjį pirštą ir šį epizodą užfiksavo fotografai)
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąo čia pirmas rimtas fanų blynas
Comment
-
dar vienas nesusipratėlis. ką mums dabar daryti, kad pralaimėjo? nuo to komandos mes mažiau nemylim, o dėkojam už velniškai emociškai sunkų ir išbūtą kartu sezoną. šita choreografija užplanuota buvo bet kokiu atveju, kodėl turim atsisakyti, ir dar leisti visą dėmesį skirti rytui ir jo sirgalių džiaugsmui?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimądar vienas nesusipratėlis. ką mums dabar daryti, kad pralaimėjo? nuo to komandos mes mažiau nemylim, o dėkojam už velniškai emociškai sunkų ir išbūtą kartu sezoną. šita choreografija užplanuota buvo bet kokiu atveju, kodėl turim atsisakyti, ir dar leisti visą dėmesį skirti rytui ir jo sirgalių džiaugsmui?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ paaiškinau suprantamai?
Comment
-
Dar emocijos neišsikrovė po vakar visiems? Įvykiais pilnas savaitgalis vis dar tęsiasi? Alio prezidento rinkimai, krepšinis ir Eurovizija jau praėjo...
O spirit, juk tam AM skirtos išsikaiškinti už ką kaunaz'as įvertį davė...Ar tau norisi sužinoti visų šios temos lankytojų nuomonę, apie įvykį ir apie Kaunaz'o poelgį?
Comment
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąNes, galbūt, tai nebūdavo paskutinės sezono rungtynės? Žodžiai - "dėkojam už velniškai emociškai sunkų ir išbūtą kartu sezoną" Tau ką nors sako?
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAr tau norisi sužinoti visų šios temos lankytojų nuomonę, apie įvykį ir apie Kaunaz'o poelgį?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTaip, kažkaip norėtūsi, kad ir kiti žinotų už kai tai buvo, nes dabar jaučiuosi taip, lyg kažkas bandytų per prievartą keisti mano nuomonę
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąPriprasi tu prie tų raudonų įverčių iš šio asmens. Nepergyvenk, yra svarbesnių dalykų gyvenime.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŽinau, bet jei jau skiria, tai tegul argumentuoja plačiau dėl koParašė spiritJei aš būčiau kaunietis ir Žalgirio fanas, tai man būtų labai gėda dėl to, kad mano komandos sirgaliai yra tokie, atsiprašant, debilai...
Comment
Comment