Tokiam karo lauke tarp fanų daktaras būtinas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
O Sporte - tu taika!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
čia radau tokį komentarą netyčia visai, iš kultūros sostinės tiesiogiai
Šiaip už eurobasketo urodų komentarų postinimą bus skiriamas banas. Atsiprašant nusibodo. Jei patinka juoktis iš ž.k. šiukšlių, juokitės, bet ne taip. Save gerbiantis Lietuvos Ryto gerbėjas ne tik, kad ten nekomentuoja, bet net neužsuka. Įrašą šiandien peržiūrėjau. kaip buvo malonu žiūrėt į tuos perkreiptus mužikiškus kaimietiškus kavenskų snukius tai buvo 2 skirtingų lygių komandų rungtynės. Viena eilę metų jau ant savo pečių tempenti europoje visą Lietuvos krepšinį, su aukštesnės klasės žaidėjais, aukšto lygio valdyba, treneriais, visa krepšinio struktūra. Kita gi elgetos, pavydūs melagiai, pasitelkiantys tomkaus propagandą, būriu lkl lygio nusmurgėliu bei keliais geresniais vidutiniokais ir su pora senų supuvusių ž.k. palaikančių tesėjų. Šiemet Lietuvoje yra vienas superklubas, tai Lietuvos Rytas. O jei vasarą tie nusmurgeliai bankrutuos, iš sodo paimsiu lentų ir vinių. Užkalsiu tvarto langus, kad daugiau nesmirdėtų nei čia, nei Europoje. Ok juokas juokais. Dar kartą su pergale ir laukiam LKL finalų.
Comment
-
Noriu atsiprašyti kolegų, jei taip būtų leista išsireikšti, dėl kalbos kultūros ir pažadėti dėti visas pastangas, kad tokie ir panašūs negražus dalykai nebepasikartotu. Bet gi man rodos, kad privalau parodyti, kad abi šio nesutarimo pusės elgiasi negražiai ir vienai ar kitai pusei jaustis teisesne nebūtu sąžininga. Todėl pakeičiau negražius žodelius visuomenei priimtinais, žinoma kiek leido mano menkos jėgos:
O po perkūnų naują temą kūrei? Čia gi i ne protingiausiu - pats tas pasijuokti is nevykėlių seksualinių mažumų atstovų. Jau ne pirmus metus jie kažin ką tempia ir vaikšto išsižergę bei pasilenkę dėl skausmo vienoje vietoje...O gal čia tas ir buvo seksualinių mažumų atstovas, kuri labiausiai sumušė? Tada suprantama, juk urodui kažkur išsiverkti reikia: tėvai jau nepriima, bendražygiai tik apsimeta, kad klauso, o tuo metu sako: "tu atlik lytinį veiksmą burna, atlik lytinį veiksmą burna, nenukreipk dėmesio su savo verksmais." Nei normalūs vaikinai, nei merginos su tokiais padugnėmis nebendrauja, belieka visą savo skausmą pasauliniame kompiuterių tinkle išlieti. Vargšai, na bet negi pradėsim tokių šlykščių urodų gailėtis? Jie skirti pačiu geriausiu atveju kojoms nusišluostyti...Paskutinis taisė LuDux; 2009.04.27, 20:47.
Comment
-
-
Šiška ketvirtame kėlinyje Eurolygos Final Four pelnė 18 taškų, iš viso 29. Įspūdingiausiai Ramūnas nužudė Barcą kėlinio viduryje vienas pats pelnęs 3 tritaškius bei dvi baudas iš eilės ir padaręs atkarpą 11-0, vėliau ji prasitęsė iki 13-2. Legendinis krepšininkas, tokių gimsta vienas iš 10 milijonų turbūt, tad kažin ar kada dar tokį turėsim. Didžiausia pagarba, man jis iš lietuvių krepšininkų visuomet savo pavyzdžiu bus Nr.1. PAGARBA.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąŠiška ketvirtame kėlinyje Eurolygos Final Four pelnė 18 taškų, iš viso 29. Įspūdingiausiai Ramūnas nužudė Barcą kėlinio viduryje vienas pats pelnęs 3 tritaškius bei dvi baudas iš eilės ir padaręs atkarpą 11-0, vėliau ji prasitęsė iki 13-2. Legendinis krepšininkas, tokių gimsta vienas iš 10 milijonų turbūt, tad kažin ar kada dar tokį turėsim. Didžiausia pagarba, man jis iš lietuvių krepšininkų visuomet savo pavyzdžiu bus Nr.1. PAGARBA.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAisku jis puikiai suzaide, bet taip kliedet tai nereiketu... Tokiu, ir dar geresniu, turejom, turim ir dar daug turesim.
Comment
-
Parašė batman Rodyti pranešimąTurint omenyje, kad CSKA yra stipriausia žemyno komanda perpildyta geriausių krepšninkų, ir būtent, kad ne kuris kitas, o šiška žibėjo - įrodo, kad jis vienas tarp geriausių savo kartos profesionalų - nebepamenu, kada koks lietuvis taip būtų tempęs komanda lemiamomis akimirkomis... panašiai buvo pusfinalyje su rusais 2007 m. žodžiu jei būtų atstovavęs žalgiri, esu tikras, kad būtūm tik pritaręs viz'ui
O ar butu atstovaves Zalgiriui ar ne, nedaug ka tepakeistu. Galbut ji tik kaip zmogu geriau vertinciau, bet tai man netrukdyt blaiviai vertint jo meistriskumo lygio, neapibudinant kaip vos ne kokio Kobe Bryanto...
O lietuviai kada tempe komanda Eurolygoj, tai Jasikevicius Maccabi 2005m. tempe, Karnisovas 1996 metais Barcelona.Paskutinis taisė kaunaz; 2009.05.01, 22:00.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai as juk aiskiai parasiau, kad jis suzaide puikiai. Bet nereikia demonstruot nacionalinio nepilnavertiskumo komplekso tokiais kliedesiais, kad "kad tokiu gimsta tik 1 is 10 milijonu" arba kad "kazin ar kada dar tokiu turesim".
O ar butu atstovaves Zalgiriui ar ne, nedaug ka tepakeistu. Galbut ji tik kaip zmogu geriau vertinciau, bet tai man netrukdyt blaiviai vertint jo meistriskumo lygio, neapibudinant kaip vos ne kokio Kobe Bryanto...
O lietuviai kada tempe komanda Eurolygoj, tai Jasikevicius Maccabi 2005m. tempe, Karnisovas 1996 metais Barcelona.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKą ten Kauno pradedantys nusikaltėliai rėkavo? Rusai rusai? Nuo 1:22gera gyventi gerai
Comment
-
Jeigu jie būtų pradedantys nusikaltėliai būtų neskandavę, o būtų puolę tuos "rusus". Ir kas ten nebuvo tai ir nežino nuo ko viskas prasidėjo. Šiaip "rusams" dar pasisekė, kad juos policija apsaugojo. Manau kitą kartą, jei taip ir vėl skanduos, bus daug blagiau....You've got one life! Live it!
Comment
-
Pirmi GD pradeda skanduot "Rytas pyderai", o kai išgirsta atsaką, tampa baisiai pasipiktinę... Juokinga tiesiog... "Ryžas Ryžas" pusę rungtynių praskanduot irgi labai originalu! Įdomiausia buvo kai praeidamas vyras ~50 metų su mažu vaiku už rankos rėkė "čiulpk b*bį!!!" Beje, kodėl Halėje gaivieji gėrimai pardavinėjami su kamšteliais? Kiek žinau tai yra draudžiama...No one really knows
Which way the wind blows
Comment
Comment